Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Ağustos 2013, 18:06
gerçekten büyük marka imiş feyizoğlu hiç itiraz bile etmeden parçalanmış soft çantayı hemen değiştirdiler.onun yerine spor yazlık bot aldım fileli hiç terletmiyor.birde dün yazlık mont almıştım oda hiç terletmiyor resimdekiler.
Uploaded with ImageShack.us
Reklamlar
-
05 Ağustos 2013, 18:35
barodi adlı üyeden alıntı
Gerçekten büyük marka imiş FEYİZOĞLU, hiç itiraz bile etmeden parçalanmış soft çantayı hemen değiştirdiler.
Feyizoğlundan hiç şüphem yoktu zaten
Mont ve motosiklet acaip bütün olmuş, duruşuda cuk oturmuş
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
05 Ağustos 2013, 18:35
Selamlar değerli forum üyeleri, Adım Halil İstanbul'da ikamet etmekteyim. Turizm ve Havacılık sektöründe çalışmaktayım. Öncelikle sizlerin 824 sayfalık bütün mesajlarını okumus bulunmakla birlikte Honda CBR 250R almaya karar verdim. Daha önce 2 Yıl Yamaha YBR 125 ve 6 Ay Mondial MCT 250 (Kullanmamıs olsaydım keske :( ) olarak 2,5 yıllık bir tecrübem var lakin 3 yıldır motosiklet kullanmıyorum 4 tekere geçtik Gelelim konumuza yeniden 2 tekere dönüş yapmak istemekteyim lakin 1 haftadır hiçbir Honda' da bulunmuyor sırayada almıyorlar Eylül başı gelin diyorlar. Beklemekten baska care yok demekki. Sizlere ufak bir selam vereyim dedim. Kazasız belasız bol keyifli surusler dilerim.
-
05 Ağustos 2013, 18:38
Arkadaşlar 250r için istanbulda nerede egzoz bulabilirim ?
-
05 Ağustos 2013, 19:08
uzun yol için topcase pahalı olucaktı 900 tlye yakın bir masraf açıcaktı. sert yan çanta düşündüm sadece aparatı malzemesi 300 tl ve sert yan çantalarda standart fiyatları 600 700 tlden başlıyor. ettimi sana 1000 tl. her iki seçeneğide eledim. ve resimde gördüğünüz üzere 120 tlye feyizoğlundan armode marka 35 lt lik soft yan çanta aldım ne aparat gerekiyor nede başka birşey . selenin altından geçirip tak git hesabı
çok fazlada sırıtmadı bence.
sizce nasıl olmuş.uzun yolda normal kullandığım sırt çantamıda takarım veya arkaya ahtapot file ile bağlarım .
http://img560.imageshack.us/img560/4790/yiqk.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
http://img833.imageshack.us/img833/3669/93im.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
http://img856.imageshack.us/img856/7625/ipka.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
yan soft çanta olmadı biraz önce işe gitmeden çantayı çıkarım dedim süprizle karşılaştım. feyizoğlundaki satıcı lastiklere temas etmeyeceğini söyledi. bi baktım lastiğin kenarlarına sürtünmeden dolayı parçalanmış alt kısmı. yarın gidip iade edicem sizce iade parasını alabilirmiyim?lastiklerde zarar yok erimemiş ama çantaları eritmiş resmen .şansa bakya nazarmı değdi ne oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
virajda sürtmüş çünkü düzde temas etmiyor virajlarda sürtmüş .
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
şimdi kapalı feyizoğlu elimde fiş var.para iade etmesse tüketici derneğine başvurucam.
orhan abi pazar günü sen ordayken Feyizoğunda olanlardan biride bendim kuzenimle geldik arabayla ilk indim baktım motor tanıdık lastiklerde şerit aynı baktım kask shark dedim bunların hepsi tek bir kişiye cıkıyo Kapıdan içeri girdiğimde seni görünce tamam dedim zaten Konusmaya gelicektim ama ceketti cantaydı bayağı meşguldün dedim rahatsız etmiyim simdi zaten ben gelseydim bile siz beni tanımazdınız inşallah başka bi sefer tekrar karşılaşırız
-
05 Ağustos 2013, 19:21
Pasali1921 adlı üyeden alıntı
orhan abi pazar günü sen ordayken Feyizoğunda olanlardan biride bendim kuzenimle geldik arabayla ilk indim baktım motor tanıdık lastiklerde şerit aynı baktım kask shark dedim bunların hepsi tek bir kişiye cıkıyo
Kapıdan içeri girdiğimde seni görünce tamam dedim zaten
Konusmaya gelicektim ama ceketti cantaydı bayağı meşguldün dedim rahatsız etmiyim simdi zaten ben gelseydim bile siz beni tanımazdınız inşallah başka bi sefer tekrar karşılaşırız
keşke gelseydin tanışmış olurduk .
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Feyizoğlundan hiç şüphem yoktu zaten
Mont ve motosiklet acaip bütün olmuş, duruşuda cuk oturmuş
çok saol kardeşim bana moral veriyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
Cruiserman adlı üyeden alıntı
Selamlar değerli forum üyeleri, Adım Halil İstanbul'da ikamet etmekteyim. Turizm ve Havacılık sektöründe çalışmaktayım. Öncelikle sizlerin 824 sayfalık bütün mesajlarını okumus bulunmakla birlikte Honda CBR 250R almaya karar verdim. Daha önce 2 Yıl Yamaha YBR 125 ve 6 Ay Mondial MCT 250 (Kullanmamıs olsaydım keske :( ) olarak 2,5 yıllık bir tecrübem var lakin 3 yıldır motosiklet kullanmıyorum 4 tekere geçtik
Gelelim konumuza yeniden 2 tekere dönüş yapmak istemekteyim lakin 1 haftadır hiçbir Honda' da bulunmuyor sırayada almıyorlar Eylül başı gelin diyorlar. Beklemekten baska care yok demekki. Sizlere ufak bir selam vereyim dedim. Kazasız belasız bol keyifli surusler dilerim.
hoşgeldin hayırlısı olsun
-
05 Ağustos 2013, 19:25
Cruiserman adlı üyeden alıntı
Selamlar değerli forum üyeleri, Adım Halil İstanbul'da ikamet etmekteyim. Turizm ve Havacılık sektöründe çalışmaktayım. Öncelikle sizlerin 824 sayfalık bütün mesajlarını okumus bulunmakla birlikte Honda CBR 250R almaya karar verdim. Daha önce 2 Yıl Yamaha YBR 125 ve 6 Ay Mondial MCT 250 (Kullanmamıs olsaydım keske :( ) olarak 2,5 yıllık bir tecrübem var lakin 3 yıldır motosiklet kullanmıyorum 4 tekere geçtik
Gelelim konumuza yeniden 2 tekere dönüş yapmak istemekteyim lakin 1 haftadır hiçbir Honda' da bulunmuyor sırayada almıyorlar Eylül başı gelin diyorlar. Beklemekten baska care yok demekki. Sizlere ufak bir selam vereyim dedim. Kazasız belasız bol keyifli surusler dilerim.
Hoşgeldin aramıza.Ayrıca sende benim gibi 1,5 aydır almak isteyip bulamayanlar kervanına katılmak istemezmisin Aneste geçen ay bi tane vardı salaklığıma kaçırdım onu elimden hem 300 lira zam yedim hemde beklediğimiz süre cabası inşallah bunun sonu ikimiz içinde hayır olur.Artı honda'yı aradım ağustos 20'gibi gelebilir kesin bişey yok dedi yani beklemedeyiz :(
-
05 Ağustos 2013, 20:03
zulu adlı üyeden alıntı
Banada dediği aynı , psikolojikmiş , CBR kullanan bi kaç arkadaşa da göstereceğim , zaten anlarlar yamukluk varsa , sonra problemi bulmaya çalışacağım becerebilirsem
ön kolların bağlantı somunlarını gevşet, bisikletlerde yaptığımız gibi ön tekeri bacaklarının arasına al, direksiyondan düzelt somunları tekrar sık.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
05 Ağustos 2013, 20:14
gerçekten büyük marka imiş feyizoğlu hiç itiraz bile etmeden parçalanmış soft çantayı hemen değiştirdiler.onun yerine spor yazlık bot aldım fileli hiç terletmiyor.birde dün yazlık mont almıştım oda hiç terletmiyor resimdekiler.
http://img28.imageshack.us/img28/5352/jm4v.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
Aha benim mont
-
05 Ağustos 2013, 20:17
beko12345 adlı üyeden alıntı
Aha benim mont
Bu montun kış durumu nasıl ?
-
05 Ağustos 2013, 20:41
Pasali1921 adlı üyeden alıntı
Bu montun kış durumu nasıl ?
Kışın kullanılamaz çünki iyi rüzgar alıyor . Yazın çok iyi fakat kışa hiç gelemez bu mont
-
06 Ağustos 2013, 02:14
http://img28.imageshack.us/img28/5352/jm4v.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
bu foto ya diycek yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------
kask olarak nolan 44 kullanıyorum.çok memnunum..daha çok yazlık bi kask
-
06 Ağustos 2013, 02:49
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
ön kolların bağlantı somunlarını gevşet, bisikletlerde yaptığımız gibi ön tekeri bacaklarının arasına al, direksiyondan düzelt somunları tekrar sık.
Bilgi için teşekkürler , en kısa zamanda yapacağım. Baktım yapamıyorum fotoğrafını çeker koyarım onun üstünden bi tarif alırız.
-
06 Ağustos 2013, 03:54
Istanbulda sifir cbr yok ya saka gibi... Saticilar da isyanda ne gun ne sayi ne renk hicbirsey veremiyorlar... Magduruz umarim eylulde fazla fazla gelirde herkes alir, isin kotu tarafi cok sattigi icin sokakta da cok olmaya basladi, umarim kebabci motoruna donmez
-
06 Ağustos 2013, 04:48
Arkadaşlar , 422. Sayfadayım 4 gündür okuyorum, cbr250r sahip olmadan inciğini cıncığını herşeyini öğrendim. Bayağı yoruldum , çok faydalı oldu ve forum dostluğunuzu , bilgi birikimleriniz paylaşmanız çok hoşuma gitti.
Ümid ediyorum, 2014 fuarına kırmızı modeli ile girerler. ve seneye bende CBR 250 R sahibi olurum. Ciddi anlamda renk takıntım var
2004 tarihli A2 ehliyetim var , fakat o tarihten bu yana hiç kullanmadım Tecrübe edebileceğim ve hemde test etmiş olurum. Piyasada kiralayabileceğim CBR 250 R varmı ?
Sizleri takip etmeye devam edeceğim..
Passionately in love with Motorcycle
-
06 Ağustos 2013, 12:14
..Carmentality.. adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar , 422. Sayfadayım 4 gündür okuyorum, cbr250r sahip olmadan inciğini cıncığını herşeyini öğrendim. Bayağı yoruldum , çok faydalı oldu ve forum dostluğunuzu , bilgi birikimleriniz paylaşmanız çok hoşuma gitti.
Ümid ediyorum, 2014 fuarına kırmızı modeli ile girerler. ve seneye bende CBR 250 R sahibi olurum. Ciddi anlamda renk takıntım var
2004 tarihli A2 ehliyetim var , fakat o tarihten bu yana hiç kullanmadım
Tecrübe edebileceğim ve hemde test etmiş olurum. Piyasada kiralayabileceğim CBR 250 R varmı ?
Sizleri takip etmeye devam edeceğim..
Kiralamak? sanmıyorum abi. Sabret bakalım. Sahibi olunca keyfini çıkarabilirsin.
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
-
06 Ağustos 2013, 12:29
Şişli'de CBR250 kiralayan yer var. sahibinden de ilanı görebilirsin.
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
-
06 Ağustos 2013, 12:46
ALINIK kappa 46 veya givi b47 blade topcase..temiz 2. el olması önceliğim..bulamazsam sıfır alacağım mecbur.. satan varsa haberleşelim..
-
06 Ağustos 2013, 13:29
-
06 Ağustos 2013, 14:28
beko12345 adlı üyeden alıntı
pişti olucaz senle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler