bugun akşam iftardan sonra izmirde motorcu şuan 3 kesin dha fazla kişinin gelmesi de muhtemel toplanıyoruz gelmek isteyenler özelden mesaj atarlarsa kendilerini bilgilendirirm
bugun akşam iftardan sonra izmirde motorcu şuan 3 kesin dha fazla kişinin gelmesi de muhtemel toplanıyoruz gelmek isteyenler özelden mesaj atarlarsa kendilerini bilgilendirirm
sen gel buraya :D karabük benim eniştenim memleketi ara ara geliyor oraya ama benm hiç yolum düşmedi olurda gelirsem sana kesin uğrarım :D[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
motorumu bir güzel yıkadım bu da benim ilk foto paylaşımım olsun
2. viteste giderken birden bire boşa düştüğünüz oluyor mu arada??
bakırköyde bu gece arkadaşlarla sahil kenarında laflarken
Uploaded with ImageShack.us
Suanda istanbulda bayilerden haberi olan var mı cbr250 icin herseyi hazırladık motor yok piyasada Ağustos sonu diyorlar erken gelme ihtimali ne kadar sıkıldım beklemekten ya bütün bayileri aradım 5 gün önce tekrarda aramak istemiyorum adamlar saldıracak bana en sonunda
Bi kaç gün önce Kartal konşukta vardı ama onu da ben yakalayamadım kötü oldu
Sadece istanbulda beklersen işin çok zor. Burada eski konualara bi bak benım yazdığım... taaaaaa Bursadan bulduk motoru... saolsun burdan bi arkadas gitti motoru alıp eskişehire kadar getirdi. 1 hafta iş sebebı ile onda kaldı bende gittim aldım ondan saolsun. baska şehırlere sor.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
https://www.facebook.com/groups/158137031042964/
beyler dünkü gezimiz 5 kişiyle tamamlandı akşam 10 da buluşup 2 ye kadar takıldık güldük eğlendik gezdik.sonra pist gibi bi alanımz vardı daha önce gittiğimiz orda kalkış fren ve viraj çalıştık güzel asfaltta. buda kurduğumuz izmir moto team grubu.izmirli olupta gelmek etkinliklere katılmak ve paylaşımlarda bulunmak isteyenleri bekleriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
foto koydum ama nedense açılmıyor sanırım verdiğim face linkinden girerseniz dünkü gezimizle ilgili fotoları görebilirsinz
Arkadaslar merhaba 4 gun once ikinci el almis oldugum cbr250 de bugun ilginc bir olayla karsilastim. Kontagi cevirdigm anda ince bir ses ve gostergeler yanardi. Bugun cevirdim tik yok. Kapattim tekrar dnedim yine olmadi. Marsda basmiyor. Kisacasi elektrik aksami calismiyor teknik problem ne olabilir?
Arkadaşlar 2012 model 3000 km de bir cbr 250r aldım. Motorun kitapçığı kayıp. Kaç km aralıklarla neler yapmam gerek bilgilendirirmisiniz. 200 km de bir zincir yaglanir 2000 km de bir yağ değişir felan diyorlar ama tam bilgi alamadım hala bir bilgilendirirseniz çok sevinirim.
200 km de bir zincir yağlamaya kalkarsan hayatın yağlamayla geçer 200 km ney ya zincir için.. 500km yağla çok fazla kir pas içinde gezmiyorsan 1000 de bir de temizle ama... 2013 250R lar 12000 de bir giriyor servise ama tabi kendi kullanım şekline göre ara ara motor yağı için soksan iyi edersin ben mesela 4000 km de bir yağ değiştirmeyi planlıyorum motora çok fazla yüklenen birisi değilim. böylelikle her iki bakım arası 2 kere yağlanıyor alet ve zaten 12 bin bakımlarında da yağlanıyor. ama 2012 için farklı olduğunu sanıyorum çünkü 2013 modellerde değiştiğini 12 binde 1 olduğunu söylediler.. en iyisi servisle görüşmen yada internette kitapçık araman.
resimdeki gibi sol gidonda eğiklik var. kaça değişir bilen varmı ?
Malesef bir bilgim yok ama buna benzer bir soru sormak için girdim siteye bilgisi olan paylaşsın lütfen.
Şu resimde de gördüğünüz gidonu alçaltabiliyormuyuz? gerçekende çok rüzgar yiyorum çok uzun boylu olmamama ramen. boy 1.76 dolayısıyla şu elcik kısmını yukarı çıkartan gidon aparatını çıkartıp yerine birşey bulunabilinirmi? veya farklı bir şekilde kısaltılabilirmiyiz?
gidonu yenisi ile değiştirmene bence gerek yok bir ustaya git boru yardımı ile eski yerine getirtecektir
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)