Daha önce egsoz ve eksoz koruyucuyu boyama çalışmalarım oldu. Şimdi jantlara taktım. Onları da siyaha boyamayı düşünüyorum 2013 modeller gibi.
Kendimiz nasıl yaparız. Aranızda daha önce deneyen oldu mu. Sonuçtan memnunmu ?
Daha önce egsoz ve eksoz koruyucuyu boyama çalışmalarım oldu. Şimdi jantlara taktım. Onları da siyaha boyamayı düşünüyorum 2013 modeller gibi.
Kendimiz nasıl yaparız. Aranızda daha önce deneyen oldu mu. Sonuçtan memnunmu ?
Sabah 06:30 Karabük İstikametinden Bartın İstikametine 3 motosiklet Yola Çıkıyoruz. Benzinlikte Son Hava Kontorlünü Yapıyoruz. GT250R(Ferhat), CBR125R(Selami),CBR250R(BEN)
Burası Bartına Giderken Ahmet Usta geçidi RAKIM tavan Soldakide benim
Burada Bartında Bizi bekleyen Numan kardeşimizde bize katılıyor. Ramzey QM250 motosikleti ile. 4lüyoruz.
Denize Gireceğimiz Yeri ayarlıyoruz. Ve Canavarları Buraya Park ediyoruz.
hemen arkadasından bi fotomu atayım. En solda CBR125R sahibi Selami. Yanında GTR250R sahibi Ferhat ve en sağdakide benim
İlk gittiğimiz yer olan MUGADA dan sonra Bartın-Amasraya geçiyoruz. Orada bu forumda Bulunan değerli arkadaslarım Doğan İle bulusmayı planlıyorum. ve tabiki onun değerli arkadasları ilede. Amasrada ki ilk resim QM250 sahibi Numan kare iiçine girmeyi başarmıs
Deniz Keyfinin ardından Sitemizden Olan Doğanla Bulusma yerini ayarlıyor ve bulsuuyoruz.
Tam belli Olmasada 8 tane motosiklet olduk burada Bizden Hariç CBR250R - YAMAHA YZF125R - CBR125R ve Honda Fizy bize katılıyor. Bu arada Doğan arkadasımızıda biz gelmeden 1 kaç qün önce araba çaptığı için biraz hasarlı idi ama bizimle idi
Burada Hava profilli bi resim çekemedık ama müthiş bi resim oldu..
Amasrada Ağlayan ağaç denen bi tepe. Süper Manzarası var. Hemen Yakaladık Buyrun
qözlüklü Olan sitemizin değerli üyesi doğan katkısı cok oldu saolsun.
daha cok resim var ama burada ayrılık vakti geldi. ve Son resimleri çektik. Aslında bu bir gezi değil. bu qünü birlik denize girme amaçlı 130 kmlik bi yoldu CBR250 forumunda olma sebebıde yeterince CBR olması idi Şİmdi son resimler geliyor
Arkadaslar cbr 250 icin gidon yukseltme islemi yapan var mi? Ya da aparati nereden satin alabiliriz bilen var mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------
Yurt disinda basindan beri varda, buraya getirmiyorlar 2013te de gelmedi abs' li model..
Kimilerinin terapiye ihtiyacı olabilir, benimse motorsikletim var..
Beyler, piyasa da bu mantıkla tutunan bir telefon tutucu gördünüz mü hiç???
dün arkadaşımın cbr ı denedim. benimki ile aynı hissi verdi titreme vs. normal bu kadar titreme tek silindir ss motor için. aşırı derecede konfor arayanlar touring bakmalı ss değil.
Hafta sonu honda güvenli sürüş 1 eğitimi alacağım fakat saçmalığa bakınki kendi motorum ile eğitime katılamazmışım illaki verdikleri cbf150 yi kullanmak gerekiyormuş. Şimdi ben o kukaların arasından cbf150 ile geçeceğim sonra yolda cbr250 süreceğim açıkcası bana çok saçma geldi. Kendi motorumun karakteristiğini daha iyi öğreneyim diye eğitime yazıldım böyle olduğunu bilsem kesin iptal ederdim...
Adaptasyon egitimi yokmu ? Cok anlamsiz
Bence direk teke tek egitim almak daha iyi
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)