Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Haziran 2013, 10:32
cx571 adlı üyeden alıntı
CANAVARI ALDIMM.... Şu anda Eskişehirde benı beklıyorrr.. Zafere sonsuz teşekkürlerimi sunarken. Motorun resımlerını cekmiş bana gönderdi an an çıldırdım resmen.böle bi güzellik olamaz böle bi tatlılık olmaz. aynısını zaferde söledi hadi hayırlısı Pazar saat :12:00da sevgilimle buluşacam
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.
Reklamlar
-
19 Haziran 2013, 10:34
ormankebabi adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.
sağol usta. ben resımlerı qördüm motosikletimin çıldırdım Yanına gidince düşünemiyorum.. Zaman beklerken cok yavasssss.. geçmek bılmıyo..
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
19 Haziran 2013, 17:58
-
19 Haziran 2013, 19:18
bende 27 mayısta aldım motorumu arka dişlinin olduğu yerden değişik bir ses geliyordu servise götürdüm normal dediler 200km bindim bir başka ustaya götürdüm zincirin düzgün çalışmadığını söyledi bende honda türkiyeyi aradım durumu anlattım servis motorun kalacağını söyledi 5 gün kaldı ön dişli,arka dişli zincir başka bir motordan değiştirilerek denenmiş arka dişlinin bozuk olduğuna karar verildi ve yenisi ile değişti.
şimdilik iyi gibi alışmaya çalışıyorum
başka benim gibi sıkıntısı olan varmı acaba ??
-
19 Haziran 2013, 20:16
ayhan06 adlı üyeden alıntı
bende 27 mayısta aldım motorumu arka dişlinin olduğu yerden değişik bir ses geliyordu servise götürdüm normal dediler 200km bindim bir başka ustaya götürdüm zincirin düzgün çalışmadığını söyledi bende honda türkiyeyi aradım durumu anlattım servis motorun kalacağını söyledi 5 gün kaldı ön dişli,arka dişli zincir başka bir motordan değiştirilerek denenmiş arka dişlinin bozuk olduğuna karar verildi ve yenisi ile değişti.
Motoru aldık. eskişehirde benı beklıyor. bende görüşlerimi açıklayacam tepesine çıkmak nasip olmadı daha.
-
19 Haziran 2013, 20:56
arkadaşlar manavgat motosiklet festivaline gitmeyi düşünen var mı (27-28-29-30 haziranda)
-
19 Haziran 2013, 22:23
-
19 Haziran 2013, 23:24
yarın sabah 6 da istanbul zeytinburnundan yola çıkıp sakarya kocaali ye geçicem oradan ortaköy açmabaşı karatoprak melen yapıcam önce denizde yüzüp sonra köye inip mangal yapıp akşam saat 8 gibi evde olucaz.gidiş geliş 600 km felan olucak.gelecek varmı?
-
19 Haziran 2013, 23:44
ayhan06 adlı üyeden alıntı
Ben. Gerçi beni sayma ben artık sallamıyorum. Koskoca Honda'nın yolda bırakacak hali yok ya
-
19 Haziran 2013, 23:54
tuc adlı üyeden alıntı
arkadaşlar manavgat motosiklet festivaline gitmeyi düşünen var mı (27-28-29-30 haziranda)
Yokmu gelennnnn
-
20 Haziran 2013, 02:30
ybalci adlı üyeden alıntı
bu ses olayı sadece cbr 250 de değil bütün motorlarda vardır belli devirlerde. bazısı duyulmayacak kadar az oluyor ondan farkedilmiyor. cbr da 6000 devire yakın bir rahatsızlık hissi veriyor sonra düzeliyor. hepsinde olmayabilir tabii ama çoğunda var diye biliyorum.
ayrıca düşük viteslerde ben yaşamadım sadece 4 vites ve üstünde yapıyor bunu. bu nedenle çok takacak birşey değil bence. 6000'de gitmezsin de 7000'de gidersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:08 ----------
peki izmirde başka yetkili servisi yok mu bu hondanın? en azından teknik kısımlarda gitmeyiz yükselişe. benim şimdi zincire falan baktırmam lazım. 2. viteste gazdan elimi çekince tak diye bir ses geliyor onu sormam lazım mesela. motor fazla ısındığında ise debriyajı sıkıp boşta gibi giderken motor kısmından tık tık sesler geliyor 1 er saniye aralıklarla. zincirden gibi ama baktırmam lazım. yükseliş e gitmek istemiyorum buradaki yorumları okuduktan sonra. bornovada bir yere gösterdim o adam da anlamıyor gibi geldi.
2 vitesten elini çektiğinde gelen ses bende de var ama endişe edilcek birşey değil.1 ve 2. viteslerde dişli oranları çok yüksek olduğundan ve dişliler arasında boşluk olduğundan gazdan elinizi çektiğinizde dişli boşluğu itmeden frenlemeye geçtiği için ufak bir çarpma yaparak ses çıkartıyor.bunun teknik açıklaması budur.anlatamadıysam eğer özelden mesaj at biraz daha ayrıntılı yazayım.kısacası normal bi durum sorun kesnlkle değil.yığılmadan kaynaklanıyor da deneblr halk arasndaki söylemiyle.izmirde ödemişte var sanırım bildiğim kadaryla ama epeyce uzak.manisa var ödemişten daha yakındır tahminen.mecbur kalmadıkça yükselişe uğramayın derim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
ormankebabi adlı üyeden alıntı
Ben. Gerçi beni sayma ben artık sallamıyorum. Koskoca Honda'nın yolda bırakacak hali yok ya
aslında motorları yan yana gelerek ve birbirimizn motoruna binerek kıyaslamak ve sesleri ona göre ayırt etmek en mantıklısı yoksa ses kargaşası zor çözülür :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
ömer2 adlı üyeden alıntı
fosforlu turuncu kısımlar tuhaf kaçmış sanki biraz
2 Teker bir başka !
-
20 Haziran 2013, 02:47
barodi adlı üyeden alıntı
çamurluğa kırmızı şerit olmamış dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------
cx571 adlı üyeden alıntı
CANAVARI ALDIMM.... Şu anda Eskişehirde benı beklıyorrr.. Zafere sonsuz teşekkürlerimi sunarken. Motorun resımlerını cekmiş bana gönderdi an an çıldırdım resmen.böle bi güzellik olamaz böle bi tatlılık olmaz. aynısını zaferde söledi hadi hayırlısı Pazar saat :12:00da sevgilimle buluşacam
hayırlı olsun kardeşim
-
20 Haziran 2013, 09:09
theplatoon;
abim inş bu hafta sonu qidecem hayrını görürüz. Allah Güle güle bınmeyı nasip eder. Eskişehirde Olan arkadas var ise bu hafta sonu eskişehirde olcam fazla kalmıcam ama 1 saat eskişehirde kalacam.
-
20 Haziran 2013, 11:44
ömer2 adlı üyeden alıntı
Turuncu metal kısımları bir yerden mi aldın, yoksa boyattırdın mı kardeşim ?
Kimilerinin terapiye ihtiyacı olabilir, benimse motorsikletim var..
-
20 Haziran 2013, 12:42
Canavar'ım
-
20 Haziran 2013, 12:43
cx571 adlı üyeden alıntı
Naylonu üzerinde mi ne??
-
20 Haziran 2013, 12:46
-
20 Haziran 2013, 12:52
-
20 Haziran 2013, 13:31
ödemiş35 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar şu 5500 devir sonrası motor bloğundan gelen zırıltı sinirimi bozmaya başladı. Konuyu araştırdığımda bazı motorlarda bu problem yokken bazı kişiler aynı durumdan müzdarip. Bu konuyu araştıran oldu mu? Servis durumun normal olduğunu söylüyor ama motordan motora değişiyorsa pek normal bir ses değil bu.
Aynı sorunu yaşıyordum egzantirik gergisini değiştirdiler.Ustalara söyleyin izmir yükelişi arasınlar ustalarıyla görüşsünler cbr 250 nin egzantrik gergiini değiştirmişsiniz desinler anca öyle anlatabileceksiniz.Kurtuldum artık o sesten motoruma huzurla biniyorum
-
20 Haziran 2013, 14:54
Beyler Bayanlar . Cbr 250 R leriniz nerede uykuda mı ?? Yapmıyomusunuz Gezi Eğlence Yol birşeyler?? Biraz Foto filan Koyunda Karnımız Doysun değil mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler