Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun. Benimki de 5000'e yaklaştı.
Geçenlerde gece yaptığım çekim, bakalım beğenecek misiniz
Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun. Benimki de 5000'e yaklaştı.
Geçenlerde gece yaptığım çekim, bakalım beğenecek misiniz
takılıp çıkarılabiliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------
güzel video olmuş.eline sağlık.güzel müzikler..kullandığın kameranın adı ne,fiyatını nasıl..kaskta sağlam duruyor mu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
kamerada iyi gitcek motora yaaaa
bugun motosikletime zincir bakımı yaptım tertemiz oldu..
Artık ben de aranızdayım arkadaşlar
Nihayet aldım motosikletimi
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
parçayı karbon almaktansa kaplatmak daha ucuz olmuyor mu ben sitesinde parçalara bakarken karbon kaplama olduğu yazıyordu. Yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın arkadaşlar
arkadaşlar bizim motora uygun arka sehpa önerebilirimisiniz pek bişey bulamadım netten
Arkadaşlar 2. kaskı alıcam fiyat aralığım yok aslında ama 2 kaskı da çok beyendim gerçektende.. kullanan bilen varsa bi el atın şuna
http://www.motosikletim.com.tr/urun/...pali-kask.aspx bu en çok almak istediğim
http://www.motosikletim.com.tr/urun/...yah-beyaz.aspx buda diğeri..
dayımgilin ahmet bana arka sehpa yapacak diyenler için türkçesi )))))
pardon....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
soru ?
yüksek hızlardayken (150 - 180 kmh) birden yavaşlayınca motor stop ediyo. (duruyo)
bunun sebebi biyerde bi sensör falan var o mudur yoksa bi arızaya delaletmidir?
eskiler cevap verirse sevinirim (avcagtay, seigen, wolrath vs)
soru 2
bazen motor frenini kullanırken ön taraftan bi sıyırma sesi geliyor. ses güçlü geliyo ama en fazla 1 saniye. sebebini bilen var mı?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)