Hayır zaten satıştan önce verginin gözükmemesi lazım.Ben satış için sadece bir tane kağıt imzaladım başka bir işe karışmadım.
Yanlış hatırlamıyorsam ben 23 ünde satışı aldım 1 temmuzda ruhsatı yaptım
Geliyor Geliyorrr Canavarım Bu Hafta geliyor Forumu resimlerle donatacağım gelsinde
Egzoz takan varmi acil cvp. Performansta fyakitta degisiklik oluyomu
evraklarımı almaya gittimde ödenmiş makbuzuyla 10.500e anlaşmıştık zaten ilk taksini kendilerinin yatırması gerektiğini doğal olarak beyan etmişlerdi ben sorduğumda öyle dediler ve internetten kontrol ettim ilk taksidi ödemişlerdi.mantıken zaten onların ödemesi gerekiyor.
Ben 8.500e aldım :D
150 de plaka ruhsata verdim
Bende tekstil yan çanta ve depo üstü alacağım 1 hafta içinde resimlerini yüklerim buraya güzel olacak bence
Kappa tk 730 mu 731 mi ne var soft yan çanta bende onu istiyorumda çok tuzlu
Arkadaşlar bugün İzmir Optimum'da 125 lik cbr la yan yana duran cbr 250r sahibi burada mı?
120 TL ye aldım Held marka çantamı... ufak birşey istediğim için bunu aldım ve gayette memnunum
Gerçekten çok tuzlu tek çekimde en uygun yer olarak hudsonu buldum incelemeni tavsiye ederim yarın sipariş etmeyi düşünüyorum ben çok yakışacak bende Kappa Tk 746 (LH 200 diyede geçiyor adı) modelini alacam depoüstü çanta olarakta.tex'in gaz sabitleyicisinide alacam uzun yolda 90-100 le gazı sıkmak zorunda kalmayız güzel olur.3 parçalı keiti jant şeritinide sonra alacam artık çok tuzlandırıyoruz
Uploaded with ImageShack.us
alt grenaj hondanın sitesindeki orijinal fiber karbon..bir de shad 45 çanta..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------
bunlarda honda cbr 250r ile gittiğim yerlerden birkaç fotoğraf..sony dsc hx 100v ile çekilmiştir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------
bu arada çantayı boyamayı ve fiber karbonla kaplamayı düşünüyorum
Sonunda sattim şu motoru bee ohh. Piyasada bi cbf bir de cbr simitci motoru -_-
selamlar! Motosikletimi yatırdım. Sonrasında ön fren manetinin eski performansını göremedim. daha sert bir hal almış gibi. Bir çözümü var mıdır acep?
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)