2 gündür plaka beklerken cuk oturdu gerçekten. Honda bayilerine gelsin
Bugün beni aradılar hondadan 15 nisanda servise gelmişsiniz onunla alakalı anket yapıyoruz dediler 1'den 10'a kadar değerlendirme puanı vermemi söylediler soruyolar işte bilgi verilmesi nasıldı, motoru geri alırken temiz miydi,danışmadaki kişinin kıyafeti vs herşeyi sordular honda motosikletinizi önerir misiniz felan dediler uzun sürdü bayağı 5-6 dakika kadar.Bu arada arkadaşlarım bir daha gidecek olsanız o servisi yine tercih edermiydiniz veya arkadaşlarınıza önerir misiniz diye soruda sordular ona artık memnun olmadıkları servis hakkında değerlendirmelerini yaparlar
arka çamurluğuda beyaz yaptım
Uploaded with ImageShack.us
not: taha benide aradılar dün honda müşteri hizmetleri anket yaptı ben de cevapladım.
ilginç olmuş, hatta güzelde olmuş ama temiz tutmak zor olacak senin için beyaz olduğu için en ufak lekeyi göstericek. ama genede güzel olmuş garip bir hava katmış alete
barodı cok ıyı olmus
yan panel ve depo yanlarındakı sıyah plastıklerı de beyaz yap bı de honda yazılarını sok bence sakaldakı. sek beyaz cok daha hos durur.
çamurluklara ortadan 3 cm lik kırmızı şerit çekmeyi düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
buda uzaktan çeklmiş hali yeğenim çektim resme
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------
diğer taraftan görünüş uzaktan
Selam arkadaşlar. İsmim Alper. İzmir de yaşıyorum. iki ay kadar önce kafama koymuş olduğum motosiklet alma işine cbr 125 çakması arora lardan(2000 tlgibi bir rakamla başladıım) başlayarak bir çok motoru inceledikten sonra (yuki spitzer 250, bumoto 250 vs.hyosung gt 250r ) en sonunda barodi rumuz arkadaşta mevcut olanın aynı renginden 10500 liraya 2013 model bir cbr 250 r alarak amacıma ulaştım(çevremdeki motorcu arkadaşların fikir destekleri sayesinde). ve aldıktan sonra iyikide hondayı almışım dedim. forumdaki yorumların hepsini okumaya çalıştım isede malum 751 sayfalık bir destan olmuş burası. bu günden sonrada takip etmeye fırsat buldukça devam edecem. Herkese selam.
Barodi dostum boya işlemi hakkında bilgi verebilirmisin acaba? Ne tür boya kullanılıyor, kaça mal oldu boya işlemleri? Benide heveslendirdin. 2012 tricolor var bendede. Alt sakalları beyaz yaparak bu işe girişmek istiyorum
hiç para vermedim teyzeoğlu oto boyacı o yaptı ben hiç anlamıyorum boya işinden ama çok zahmetli dedi 8 tane ayrı işlemden geçiyormuş bu hali alana kadar en az 4 kez zımpara her boyadan sonra
açıkcası bilmiyorum .4 kat boya attığını söylemişti tam olarak sormadım merak etmedim çünkü. sadece tıpkı karenajların ve ön çamurlukla aynı olsun dedim oda yaptı saolsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güzel seçim yapmışsınız
öbür taraftaki honda yazısını çıkarmayı düşünüyorum açıkcası onuda o yazıdan iyice bıktıktan sonra yapıcam
ayrıca başka yorumlarda aldım örneğin jantlar kırmızı şerit yerine kesik parçalı beyaz renk jant şeridi tam bir kombine olur dediler benimde kafama yattı. jant şeritlerini kırmızı şeridi söküp parçalı beyaz renk jant şeridi ile süslücem.
bu arada kışın hergün silmem kurulamam gerekecek motosikleti. ama bu temizleme işi benden tik olduğu için eziyet yerine zevk verecek severek yapıyorum çünkü allah bıktırmasın
beyaz jant şeridi kombinasyon olarak iyi giti düşünülsede genel alışkanlık racing ve gtr tarzi ürünlerin simgesidir kırmızı
gt bütün arabaların içinde ufak kırmızı ayrıntılar hakimdir
demem o ki kırmızı serit aslında güzel.ama istersen bide beyazı dene zaten cok pahalı bişey değil
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Arkadaşlar bugün Tire'deki servise uğradım. 5000 devirdeki zırıltıyı sordum, usta gelen sesin çok normal olduğunu, sesin motor içindeki çalışan parçalardan geldiğini ve hiçbir problem yaratmadığını ve yaratmayacağını söyledi. Zincir çok şıkırdıyordu, sağolsunlar zinciri gerdiler ve yağladılar. Daha 400 km deyim 600 km sonra tekrar gideceğim. Temizlerken deponun ve grenajların çizilmesini önleyecek temizlik malzemesi sordum REPSOL CLEANER&POLİSH CİLAyı önerdiler. Onu da aldım. Yarın kullanacağım bakalım işe yarar birşeymi.
izmirlilerden ses yok mu pazar günü buluşuyoruz?
barodi güzel olmuş eline sağlık artık şu elciklerle manetleride değiştir artık tam olsun gözüm hala oraya takılıyo bide depo yanındaki plastikleri karbon folyo kaplarsan tam olur alır müzeye koyarız artık
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)