Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
ilk defa bende bugün duydum bu sesi, ama forumda çok kişinin bundan yakındığını bildiğim için motor sorunu olarak düşünmedim ve devam ettim
Bu arada burdan özellikle Tuc ve Pain'e selamlar olsun sonunda başardım 1052 km oldu
cbr250 kullanan burdaki insanlar çoğu şeyi açmış ne iyi insanlar, bi diğer topiclere bakıyorum çok çirkin muhabbetlere tanık oluyorum.
Bendede var bu ses ben cam sanıyordum bu gün yapmadığım şebeklik kalmamıştı iyi oldu ögrendiğim
evet arkadaşlar cuma akşamı saat 9 gibi teslim aldım motorumu 450km yaptım ilk izlenimlerim,
58tllik 97 oktan 12lt benzin aldı depo
280 kmde 39tl 97 okton benzin yaktı bence gayet başarılı.
motorun düşük devirlerdeki torkunu çok başarılı buldum.
Rodaj döneminde olmanında etkisi var elbette ama motorda titreşim var.
400km den sonra çok kısa süre 110a çıktım 7000 devir civarı çevirdi.
Rodajdayım diye çok bayık kullanmadım motoru 4000 civarı kullandm, 6. viteste de 5500 oldu ortalama.ilk marja bastığımda 2-3dk rolantide çalıştırdım,bide motorun rodajdan dolayı zorlandığını hissettiğim an vites büyülttüm yani hiç uzun süre yüksek devirde tutmadım,vites küçültürken elçiği tokatladım
şimdilik aklıma gelenler bunlar
Tekeriniz düz bassın
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
benimkinin işlemlerinide bugün içerisinde hallederler inş.
Selamlar arkadaşlar 10 gün kadar önce sipariş vermiştim motor cuma günü geldi fakat plakayı bi türlü çıkaramadık. İmza lazım olacak ptesi sabahı atmanız lazım dediler işten izin aldık ne arayan var ne soran siz siz olun muamecilere para kaptırmayın
Selam Arkadaşlar son gezim kendinize iyi bakın
http://www.motosiklet.net/forum/etki...az-barand.html
Merhabalar ben Hilal izmirden takip ediyorum sizleri, benim cbrm da 2 hafta sonra geliyo katılmış bulunmaktayım aranıza
Sorun yokta ses çok rahatsız edici ben siteden hondya bildirdim.İleride birşeyin aşınması sonucu problem yaratabilir diye düşünüyorum ki onu geçtim 100 de gitmeye çalış iyicene ses belli oluyor motoru kompresyona bindir dahada artıyor...
Ben serviste bu sorundan bahsettim bakar gibi yaptılar..Bitane cbf1000 geldi ondada zırıltı sorunu varmış motoru tamamaen söktüler düşük cc ye pek önem vermiyorlarMotoru kendim bütün grenajlarını söktüm heryerini kalın bantla bantladım zırıltı yapabilecek yerleri ama kesinlikle motordan geliyor.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)