Buda benim aslan parçası
Buda benim aslan parçası
güle güle kullan yakında bende koyarım benimkinin fotolarını
bende çok yakında koyarım fotoları,bayi 25inde gelecek dedi,bugün aradım,gümrükten geldi şimdi fabrikada araçlar yarın gelecek dediler heyecanla bekliyoruz bakalım
Depoyu ağzına kadar dolduruyorum yola çıkıyorum 100 km stabil araç sollarken 120 km şeklinde kullanıyorum bi kere 310 km de bikere 320 km de bi kerede 300 km de çubuk yanıp sönmeye başladı yani ben ortalama en kötü 300 km gidiyorum motorda 13 litre depo var ama kaç litresi yedek belli değil??
Ben daha 10lt'den fazla benzin alamadım herşeyi denedim. En son 10.03lt doldurdum. Kapağı kapatırken azcık birşey de taştı. Bu da son çizgi yanıp sönmeye başladıktan 12-13km sonra... O yüzden benim için 13lt değil 10 lt bunun deposu :D
12 litre kadar aldı benim depo ilginç
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
pazartesi günü arka çamurluğuda ön çamurluk gibi beyaz renk yapıyorum. stickerları çıkarttım daha bir orjinal durdu alev ve aslan stickerleri motosikleti sanki bisiklet gibi gösteriyordu.aynalıklarıda beyaza boyatsam sizce nasıl olur. hiç beyaz aynalık görmedim hangi motosikletlerde beyaz aynalıklar mevcut bi resmini görseydim iyi olurdu numune olması açısından.
Uploaded with ImageShack.us
Hocam akıl vermek gibi algılamayın ama arka çamurluğun motorla aynı renge boyanmasını bugüne kadar hiçbir motora yakıştıramadım. Özellikle beyaz motorda apaçi işi gibi duracaktır emin olun bu şekilde çok daha asil, modern duruyor. Sizi anlıyorum insan bazen ille motora birşeyler yapmak istiyor fakat bu genelde basit, amatör tasarım olarak sonuçlanıyor.
Motora modifiye yapabilmek için bir tasarımcı kadar bilgili, yaratıcı ve yetenekli olmak gerekiyor. Bu yetiler hiçbirimizde olmadığı için ne yaparsak yapalım motoru güzelleştirmemiz çok zor bence.
Peki yapılacak hiç birşey yok mu ? tabiki var; markalar genelde alt sınıf motorlarını hem maliyet, hem bir sonraki kasaya yenilik bırakmak, hemde bir üst sınıf motorlarının önüne geçmemek için tasarım anlamında da bazı açıklar bırakabiliyor. İşte bu açıkları yakalayıp, bir kaç şeye el atılabilir ki zaten yapmışsınız. Alt sakalı beyaza boyayıp, honda yazısı yazmışsınız bence gayet hoş olmuş. Bundan sonrası bence tasarımı bozacaktır. Sonuçta 17-18 lik gençler değiliz artık hocam, ben cbr 125 formunun, sizde buranın en büyüklerindensiniz sanırım
Bu arada alt sakal hakikaten çok güzel olmuş.
@barodi madem modifiye merakı var bence boyadan sonrada şu elcik ve manetlerini değiştirebilirsin rizoma güzel olur.
bence de ille değişiklik yapacaksan elcik ve manetleri değiştirirsen daha güzel olur
güzel çalışma olmuş açıkçası sehpa olayı ama ne kadar sağlam olur acaba? orasınıda düşünmek lazım
bu motorun yedek deposu 2,5 ltredir arkadaşlar.kitapçıklarda okursanız yanılgıya düşersiniz daha önce avrupada başka bi ülkenn kitapçığıyla kıyaslamıştık bazı çeviri hatalarıyla birlikte basılmış trkçe.zaten orjinal kitapçıklarda trkçe seçeneğide yok. anlıcağınız bu motorun yedek deposu 2,5 lt dir.yani ışık yanıp sönmeye başladıktan sonra yaklaşık olarak kullanıma göre 60-90 km arası gidilebilir.
2 Teker bir başka !
pazar günü redbull gosterısı + ertesı bulusalım mı sayın sakinler
Ben dediğinize katılmıyorum en uzun giden 1.çizgi en kısa giden son çizgi diye birşey olduğunu sanmıyorum.
Bana göre ilk çizginin 5 litre olması imkansız.
Bazı arkadaşlar 3.7 yakıyor veya 3.9 diyorlar bunu nasıl hesapladıklarını ben çok merak ediyorum şehir içi kullanım şehirlerarası kullanım ve performanslı kullanım yapıp ortalamasını alıyorsanız eyvallah :D
Ben bu yakıt işinden bişey anlamadım zaten artık bittikçe alıyorum bu gün ışık yanıp sönmeye başladım gittim benzin aldım 30tl aldı depo... 30/4,7 6,3lt yapar hadi 7 olsun yedek te 2,5lt değilmiydi? 7+2,5= 9,5 nerede bu 4 litre? bana bu gösterge yalan gibi geliyor...
Şu deponun şeffafını yapsalar da kurtulsak
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)