ozaman banada ateş ve aslanı ortadan kaldırmak gerekiyor değerli yorumlarınız için teşekkürler. yarın ilk işim ateş ve aslanı çıkarmak olucak.
ozaman banada ateş ve aslanı ortadan kaldırmak gerekiyor değerli yorumlarınız için teşekkürler. yarın ilk işim ateş ve aslanı çıkarmak olucak.
Motor güzel rengi zaten on numara ama alt sakaldaki honda yazılarını sökersen motor bence daha asaletli olacak ateş ve aslan için yorum yapamayacağım telefondan pek net çıkmamış.
Abi aslan ve alev biraz kalitesiz ürünler önceden bisiklete yapıştırırdım ben ve honda gibi bir motosiklete yakışmıyor açıkçası ama alt sakal on numara olmuş müthiş.(alev ve aslan her ne kadar kalitesiz ürün olsada göz alışınca güzel duruyor aslında tek kötülüğü kalitesiz)
Motorun geneli beyaz olduğundan alt sakal yakışmış bence güzel olmuş. Bununla birlikte bütünlüğü sağlamak için jant şeridini ben olsam parçalı beyaz tercih ederdim siyah jantta çok harika olurdu bence bir dahaki jant şeridinizi beyaz deneyin derim. diğer sticerları acilen çıkartın bence.
İstanbul Motosiklet ve Bisiklet Festivali Başlıyor 24-25-26 Mayıs 2013
gitmeye hevesli varsa paylaşsın aynı güne denk getirelim. Arada kendi festivalimizi de yapmış oluruz...
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Bugun izmir honda yukseliste 1000 km bakimini yaptirdim
Goruslerimi yazmak isterim arkdaslar
Yag filitresini ve yagini degistirdiler ( castrol 10x40) 75 tl hepsi
Baskada hic bisey yapmadilar ne zincire baktilar temizlediler ne debriyaja ne frene hic biseye
Birazdan internet sitesine girip ayni bu sekilde yazacagim
Bundan sonrada ne olursa olsun oraya gitmeyecegim
Uslara dedigim halde tamam biz kontrol ettik hic biseyi yok diorlar :s
Deep_far çok güzel bir olaya deyindin. 1000 Km de nerele dikkat edilmesi lazım bende açıkçası bilmiyorum. ana bakımlar 6 bin-12bin-24bin... dediler bana onun harici 3 binde bir gibi yağ değişimi lazımmış. doğrusu bumudur harbiden de?
Psychocake bende simdi kitapciktan baktim ama bin km den sonra direk 12 servis bakimi yazmis 6 bn e bisey yazmamis
servis bakımı 1000-12000 bakımıdır bunun harici servis keyfi bakım için çağırıyor. Ama motosikletinizin sağlığı için 3000km de 1 yağ yağ filtresi değişimi yararınıza olur.
ben 1000 km bakımını yaptırırken liste şeklinde motosikletin nelerine baktırmak istediğimi de yazdırmışlardı. bende debriyajın ayarlanmasını söylemiştim ki sağolsunlar ayarlamışlar. Ordaki usta zaten 1000 bakımı işçilik alınmadığından neyi varsa söyle ayar çekeriz diye söylemesi hoş yani xD
1000 bakımında işçilik ücreti yok arkdaşlar. 15tl yağ filtresi 1.5tl yağ tapası 1.5lt de yağ alıyor işte markaya göre değişir 25tl olsa litresi totalde 54tl yapar bakım bunun üzerindeki rakamlar uçuk.
hocam sana sabah cevap yazacaktımda arada kaynadı. yerinde olsam o kadını honda genel merkeze şikat ederdim. öyle bi terbiyesizlik yapmaya hakkı yok. ben motosikletimi aldığım yerde adamlar şeker gibi valla. zaten sonra hondadan bana 1 ay sonra dönüş yaptılar ve bayi hakkında puanlama yaptırttılar. eğer ki oradan almak gibi bi mecburiyetin falan varsa döşe düşük puanları...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
ben 70 tl ye yaptırmıştım =/ faturada
yağ filtresi 1 adet 12.09
yağ filtresi kapak contası 3,56
yağ tapası pulu 1,27
motor yağı 10/50 2 adet 21,19 = 42,38 toplam kdv siyle işte 70 tl oldu
Zaten geçirebilecekleri tek nokta yağ size ekstradan 0.5lt fazla yazmışlar geri alsaydınız bari yağınızı.
bu işin kişiden kişiye değişmesi yanlış bişey bence honda bu ya kurumsal bişey bi ceklist bile yok
ben yanına gittiğimde ban " bey efendi çizgileri geçmeyin kamera kayıt edıyor " dıor adamın yanına yaklaşıp bişey diyemıyoruz ki :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
marka fiyatları nedir aceba yağların castrol 10 40 koydu :Sbi buçuk lt yi biraz aştı geri kalanını almakta hiç aklıma gelmedi
bende cumartesi günü yaptırdım balıkesir honda pekcanda 1000 km bakımını 80 tl tuttu. castrol 10-40 yağ, yağ filtresi, zincir germe, yağlama temizleme, lastik hava basınçları genel bakım kısacası işçilik ücreti alınmadı. Yağ filtresi değiştiğinde 1,800 yağ koyuluyormuş yağ filtresi değişmez ise 1.600 karter camından baka baka ayarladılar. yağ filtresi bir değişiyormuş bir değişmiyormuş yağ değişirken. Yakında güzel fotoğraflar gelecek beklemede kalın
Abi bu nedir yaa bende bunu anlamadım bendede yağ filteri değişti 1600 gr yağ aldı makine 1800 gr çok abi kullanma klavuzunu neden yaptılar o zaman anlamadımki!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
Ben yalnış okumuyorum demi arkdaşlar
Uploaded with ImageShack.us
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)