Bence şu an ki fiyatlarla sıfır almak salaklık gibi aynı motor aynı özellikler egzozları siyah olmuş renk değişmiş jantların rengi değişmiş
Bence şu an ki fiyatlarla sıfır almak salaklık gibi aynı motor aynı özellikler egzozları siyah olmuş renk değişmiş jantların rengi değişmiş
haklısın aslında ama ikinci elleride sıfır fiyatına vermeye çalışan çok var uğraşıp harcadığın zaman / çok olmamasına ramen para ya bakarsan sıfır almak hala daha mantıklı.
Babam da aynısını söylüyor sıfır motorun zevkini tat diyor.Ben sonraki motoru sıfır alırız diyorum sonrası olmayacak deyince kaldık :(
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
Daha 3.000 kmdeki 2012 model cbr 250r'a adam 7.500 TL para teklif etti adam anında sattı 2. El şans işi yakalarsan süper oluyor.
bende 2011 yılında 3700 tl ye almış olduğum cbf 150 mi 2 ay önce 4000 km de 4250 tl ye satmıştım.aerz talep meselesi.
Alsam rahatlayacağım babam görmediğim motorun parasını neden yatırıyorum diyor. Bayileri arıyoruz hiçbirinde yok. Sanki ferrari alıyoruz bu kadar çok satılan motordan her bayi 2-3 tane getiriyor Allah bilir kaç tane gelecek deyince tersle var mı böyle bir iş.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
2013 beyaz renk hondamın alt sakalını teyzeoğluna boyattım üstünüde sticker ile honda yazdık. bu arada jantlarıda kırmızı şeritle süsledik. nasıl olmuş?
Uploaded with ImageShack.us
hocam alt sakaldaki iki tarafada aynı şekilde honda yazdırırsan daha homojen bi görüntü yakalarsın bence... ayrıca büyük karenajdaki cbr yazısının üstündeki alev deseni çok basit göstermiş. o sticker eski peugeot 103 motosikletlerde felan yapıştırılıyodu. Bence o hiç olmamış. jantların şeritleri gayet hoş. bende kararsızım parçalı şeritmi kullansam yoksa seninkisi gibi düz şeritmi diye =/ ayrıca jant şeritlerini çekmeleri ne kadar süre alıyor ve maliyeti nedir?
her iki tarafada aynı büyüklükte yazı olmuyor alt sakalın bir tarafı düz uzunlamasına giderken diğer sol tarafın şekil itibariyle farklı yöne gidiyor. bilmem anlatamadım sanırım ama siz anlarsınız
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)