Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Kebum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    6500 km boyunca kullandığım honda cb125e motorumu en sonunda sattım ve pearl white diye geçen yeni üç renk honda cbr 250r siparişini verdim. 20 Mayıs haftası gelecekmiş motur. Sormak istediklerim şunlar:
    - KM tecrübem az gelir mi cbr 250r için? Vites göstergesi olmaması sorun yaratır mı?
    - Rodajı kaç bin devirlerde yapmak gerekir?
    - Lastikleri denildiği kadar berbat mı? yoksa günlük kullanımda +130 kmh hızlara çıkılmadıkça sorun çıkarmayan cinsten mi?
    - Ön tekerin arkasındaki radyatör mü hava filtresi mi neyse o parça çok korumasız geldi bana?
    - O küçük koruma takozu iş görüyor mu?
    Şimdiden teşekkür ederim. Tekerimiz düz bassın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lorelas.es - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende dün sipariş verdim 19 mayıs ta gelicekmiş beyaz olanı anahtar teslim 10900 tl

Tardigrat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Alıntı Kebum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6500 km boyunca kullandığım honda cb125e motorumu en sonunda sattım ve pearl white diye geçen yeni üç renk honda cbr 250r siparişini verdim. 20 Mayıs haftası gelecekmiş motur. Sormak istediklerim şunlar:
    - KM tecrübem az gelir mi cbr 250r için? Vites göstergesi olmaması sorun yaratır mı?
    - Lastikleri denildiği kadar berbat mı? yoksa günlük kullanımda +130 kmh hızlara çıkılmadıkça sorun çıkarmayan cinsten mi?
    - Ön tekerin arkasındaki radyatör mü hava filtresi mi neyse o parça çok korumasız geldi bana?
    Vites göstergesi olmamasi çok ta bi problem değil. Hani olsa iyi olurdu ama hangi viteste kullandığını zamanla anlar oluyorsun.
    Rotajda ben 6 bin devri gecirmemeye dikkat ettim.
    Lastikler tam bir muamma. Ben suan 2500 km dir buyuk bir sıkıntı yaşamadım. Sınırlarını bildikten sonra çok rahat is görüyor. Yağmurda facia ama. Çünkü kıçı başı ayri oynuyo motorun lastiklerden. Frenlemelerdede takip mesafesine cok dikkat et ilk zamanlar. Cok rahat kizaklama yapabilitesi var önünde arkaninda.
    Koruma takozu bende bende olmadigi icin yorum yapamiycim. Ayrica yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Alıntı Tardigrat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vites göstergesi olmamasi çok ta bi problem değil. Hani olsa iyi olurdu ama hangi viteste kullandığını zamanla anlar oluyorsun.
    Rotajda ben 6 bin devri gecirmemeye dikkat ettim.
    Lastikler tam bir muamma. Ben suan 2500 km dir buyuk bir sıkıntı yaşamadım. Sınırlarını bildikten sonra çok rahat is görüyor. Yağmurda facia ama. Çünkü kıçı başı ayri oynuyo motorun lastiklerden. Frenlemelerdede takip mesafesine cok dikkat et ilk zamanlar. Cok rahat kizaklama yapabilitesi var önünde arkaninda.
    Koruma takozu bende bende olmadigi icin yorum yapamiycim. Ayrica yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...

grenaj takozlarını soruyorsan evet işe yarıyorlar. 150 tlye 100 tl'lik grenajları koruyosun ama işe yarıyor motor yattığında ayağınıda koruyor tabi
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

theplatoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Forumda lastiklerden şikayet ediliyor uzun zamandır.Ama yaklaşık bir buçuk aydır kullanimim boyunca bir sorunla karşılaşmadım.Ustelik yogun ve şiddetli bahar yagmurlarina yakalandigimda bile lastiklerle ilgili bir sorunla karsilasmadim.ama yogun ve siddetli yagmurlara 125 cc lik bir motorla giderken yakalansam olacaklari düşünemiyorum. Cbr 250 nin dengesi cok iyi.bir de motor freni cok kullanıyorum ve cok ise yarıyor.neredeyse arka freni hic kullanmiyorum

cemerol88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot speedfight2 Honda CBR 250 R siyah
    Hayırlı olsun,bende kaporayı verdim 20 Mayıs gibi gelcek dediler ama inş. gecikmez,lakin uyku uyuyamıyorum

Seino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000
    Alıntı Kebum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    km tecrüben az gelemez çünkü benim ilk motorum sıkıntı yaşamadım.
    diğerleri hakkında yorum yapacak tecrübemde yok ne yazık ki (:

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    motosikleti boyatmaktan vazgeçtim onun yerine bir kaç parça sticker ile süsleme yaptım nasıl olmuş?
    alt sakallara beyaz honda yazısı bulamadım kırmızı yaptım sanırım beyaz olsaydı daha güzel durucaktı.

Uploaded with ImageShack.us

psychocake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Kısmetse bu hafta sonuna doğru siparişimi veriyorum. İstanbulda halen kararsızım nereden alayım diye. yorumlara bakıyorum hepsi birbirinden kötü duruyor. Avr. yakasındayım bir allahın kulu çıksada şu bayiden memnunum dese gerçekten çok makbule geçer..

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikleti boyatmaktan vazgeçtim onun yerine bir kaç parça sticker ile süsleme yaptım nasıl olmuş?
    alt sakallara beyaz honda yazısı bulamadım kırmızı yaptım sanırım beyaz olsaydı daha güzel durucaktı.

http://img545.imageshack.us/img545/4...0515184840.jpg

http://img407.imageshack.us/img407/5...0515184852.jpg

http://img844.imageshack.us/img844/9...0515184922.jpg

http://img837.imageshack.us/img837/5...0515184933.jpg

bence kotu olmus.bıyığı beyaz yapsan,o yaptıgın etiketleri soksen bide full karbon bi ehzoz atsan güzel olur
    freesub bunu beğendi.
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

merkanar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Anadolu yakasında Mutluhan Honda'dan aldım, memnunum.

ödemiş35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 250
    Merhaba arkadaşlar,

2.5 aylık bir beklemenin sonunda nihayet bugün motora kavuştum. Motoru Kuşadası Mnr'den aldım ve 90 km yol yaparak (ilk vitesli motorum) kazasız belasız getirebildim.

Motor gayet seri, ivmelenmesi çok iyi. Lastikler konusunda servisteki ustayla konuşmamızda 2013 modellerdeki lastiklerin daha yumuşak hamurdan yapıldığı 2012 lere göre biraz daha kaliteli olduğunu söyledi. Lastiklerin üzerindeki mumdan dolayı lastikleri fazla zorlamadığım ve ani frenleme yapmadığım için bu konuda net bilgi veremiyorum.

Takipçi, plaka, ruhsat, sigorta (108 tl) ve kendi alacağı para içinde olmak üzere toplam 320 tl masraf çıkardı. Bu işlemleri yeni yapmış olan arkadaşlar sizlerin toplam harcaması ne kadardı paylaşır mısınız?

Arkadaşlar motoru çıkarırken servis sadece aynaları taktı ve aküyü şarj edip bağladı. Zincir yağı , yağ vs fabrika çıkışında ayarlanıyor dedi. Sizinkilerde zincir yağlama vs gibi işlemler yapıldı mı?

b.dog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    Alıntı ödemiş35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

2.5 aylık bir beklemenin sonunda nihayet bugün motora kavuştum. Motoru Kuşadası Mnr'den aldım ve 90 km yol yaparak (ilk vitesli motorum) kazasız belasız getirebildim.

Motor gayet seri, ivmelenmesi çok iyi. Lastikler konusunda servisteki ustayla konuşmamızda 2013 modellerdeki lastiklerin daha yumuşak hamurdan yapıldığı 2012 lere göre biraz daha kaliteli olduğunu söyledi. Lastiklerin üzerindeki mumdan dolayı lastikleri fazla zorlamadığım ve ani frenleme yapmadığım için bu konuda net bilgi veremiyorum.

Takipçi, plaka, ruhsat, sigorta (108 tl) ve kendi alacağı para içinde olmak üzere toplam 320 tl masraf çıkardı. Bu işlemleri yeni yapmış olan arkadaşlar sizlerin toplam harcaması ne kadardı paylaşır mısınız?

Arkadaşlar motoru çıkarırken servis sadece aynaları taktı ve aküyü şarj edip bağladı. Zincir yağı , yağ vs fabrika çıkışında ayarlanıyor dedi. Sizinkilerde zincir yağlama vs gibi işlemler yapıldı mı?
    hayırlı olsun. güle güle kazasız belasız kullan.
    ben motoru anahtar teslim aldığım için masraf konusuna bişey diyemem ama zincir yağ işi doğru. hondanın sayfasına bak banttan inen motorlar çalıştırılıp kontrol edilir. sıkıntı yok yani
    ödemiş35 bunu beğendi.

merkanar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı ödemiş35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

Hayırlı olsun, kazasız sürersin inşallah. Gölcük - bozdağ'a ne zaman çıkıyorsun
    ödemiş35 bunu beğendi.

RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı psychocake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kısmetse bu hafta sonuna doğru siparişimi veriyorum. İstanbulda halen kararsızım nereden alayım diye. yorumlara bakıyorum hepsi birbirinden kötü duruyor. Avr. yakasındayım bir allahın kulu çıksada şu bayiden memnunum dese gerçekten çok makbule geçer..
    Anes iyidir sonuçta satışta Mustafayla muhatap olursan biraz daha uyumludur. Çoşkun adı gibidir ama günündeyse onunlada iş yapılır. İyi şanslar

ugur.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 CBR 250 TRICOLOR XJ6N
    Alıntı b.dog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün saat 17:30 civarında konşuk motordan demet hanım aradı. Motorunuz hazır gelip teslim alabilirsiniz dedi. Gidemedim ((
    Ben onları 6 ay bekledim onlarda beni beklesin bir gün. İntikaaaaam.
    İçime oturdu valla ))))
    bende 3 ay bekledim ve yarın motoruma kavuşuyorum herkese kazasız belasız sürüşler son bi gün daha kaldı

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

yok artık taklitte son numara :D
    S.Orhan bunu beğendi.

b.dog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    Hadi anadolu yakası. bir buluşma ayarlayın da tanışalım.

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Alıntı b.dog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi anadolu yakası. bir buluşma ayarlayın da tanışalım.
    avrupa yakasını almıyor musunuz aranıza
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

psychocake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    26 sına geliyor bi aksilik çıkmazsa yeni parti içerisinde benim siyah cbr da var. Hayırlısıyla bende gelirim artık gezmelere

deep_far - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx150 2015 Siyah
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://img545.imageshack.us/img545/4...0515184840.jpg

http://img407.imageshack.us/img407/5...0515184852.jpg

http://img844.imageshack.us/img844/9...0515184922.jpg

http://img837.imageshack.us/img837/5...0515184933.jpg

bence olmamış
    viper17 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler