Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
bı dahakıne artık , bayag gec kaldın hehe
bugun alperle tanıstk gezdık dolastık yıkandık yaglandık yedık ıctık
maltepe sahıldekı meydanede kahve sunumu cok hosuma gıttı belırtmeden edemeyecegım.
19 mayıstan sonra havalar ıyıce zıvanadan cıkar.guzel bı bulusma tertıpleyecegım 150-200km lık günlük gıdıp-gelme seklınde...buraya detayları yazarım daha onceden.katılım olursa sevınırım.yukarıda tek basına dag tepe gezen arkadasları da kınıyorum tek basına sıkılmıyor musunuz yahu
bu cıtırdan ses videomuz
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
[COLOR="Silver"]
tahminim motor bölümünün ısınması ve sonucu contaların ısınmasından olaBİLİR.Başta contalar sert motor ısınınca yumuşama ve ısınma ile yatağına tam oturuyor.Bu kısa bir süre devam etmesi gerekir bence...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
Rodaj bakımı için en güzel zamanında yaptırmak.Ama şehir içi sık kullanıyorsan (dur-kalk) vaktini geçirme derim...Ama uzun yolda kullanıyorsan 50-100 km geçmiş önemli değil bence...
Örn: güncel kamyonların yağ değiştirmesi kamyondaki yol bilgisayarın verdiği uyarıya göre değişiyor.biri 40.000 de biri 50.000 de değiştir uyarısı. İkiside özdeş sıfır kamyonlar .Fark ne ?
Fark : Biri uzun yol yapmış zorlanmamış .Biri dağa taşa mermere koşmuş.
cbr yi jantları beyaz alt karenaj da beyaz renk ayrıca honda yazılı olacak alt karenajda orta bölümede şekil yada yazı felan sticker ile düşünüyorum alelacele paintten boyama yaptım iyi yapamadım sizlere rica etsem cbr ye beyaz jant ve alt karenajıda beyaz giydirip bir fotoshop ile foruma sunabilecek varmıdır sticker felan dediğime yakın bi resim olursa stickerli .gerçi. sizce nasıl olur? yakışırmı?yakışırsa beyaz jant beyaz alt karenaj ı honda servisi uygularmı uygulayabilcek varmı bildiğiniz ayrıca trafikten tescil etmek gerekirmi renk uygulaması için ?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Uploaded with ImageShack.us
Çin işi CBR 250
http://www.alibaba.com/product-gs/777674734/MOTORCYCLE_250.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Çin işi japon işi bunu yapan 14 kişi
http://www.alibaba.com/product-gs/768844673/MOTORCYCLE_MOTRAC_250.html
Bu sayfayı komple inceleyin adamlar nasıl yapmış.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Çift disk çok güzel durmuş keşke bizim motorlarda da olsaydı. Bu arada ben bir şeyi farkettim ülkemize satılan cbrda ön maşada kedi gözü yok avrupa modellerinde var şu çinlilerde bile var bunudamı maliyet olarak görüyor bu honda
Bu-moto bu çakma cbr lardan getirecekti noldu acaba?
Tek disk Nissin fren sistemini, çift disk çinli isimsiz bir firmanın fren sistemine her türlü tercih ederim . Bu resimleri de koyup duruyorsunuz, fuarda gidip yakında gördük motoru, beş para etmez malzeme kalitesi var.
300kmdeki yepyeni motorumla acizane deneyimlerim.
ilk 4 viteste trrrr diye bir ses geliyor. plastik trrrr ı. muhtemelen karenajdan geliyor. (devir 6 bin in üstüne çıkmadığı için olduğunu sanıyorum.)
Lastiklerle ilgili çok muhabbet geçti ama bence irc lastikler gayet yeterli. ilk 200 km de lastiklerin sınırlarını anladım. siz lastiğe saygılı olursanız karşılığını veriyor.
lastikleri test ederken önüme atlayıp bana panik fren yaptıran iki kişide oldu. dediğim gibi saygı karşılıklı.
bu arada numaram 0532 736 17 63. her türlü organizasyon için bi msj atın çağrı bırakın ben uyarım.
cepten sayfayı takip etmediğim için birsürü gezmelerden tozmalardan mahsur kalıyorum.
zahmet edip arayan haber veren olursa şimdiden teşekkür ederim.
herkese kazasız sürüşler diliyorum iyi geceler...
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)