ilkay hayırlı olsun, kazasız belasız bin inşallah, iyi yapmışsın cc büyüterek
ilkay hayırlı olsun, kazasız belasız bin inşallah, iyi yapmışsın cc büyüterek
saglık olsun
bı dahakıne ınsallah.
allaha sukur kazasız belasız atlattık
shell'de depoyu doldurdum once. 55km sehırıcı 8.0 yakmısım. rekoru kırdım yanı
lakın benım ıcın hıc de gercegı yansıtmıyor cunku cadde trafıgı ve sırf dur kalk + ort. denen sey depodan depoya olculmesı lazım.
55kmnın ort.sı da olsa max. olarak yazacagım artık 4.6-8.0 oldu skalam.
neyse benzın alıp-lastık kontrolu yaptıktan sonra cıktık yola.
2.kopruden neredeyse 110km full 2-3 serıt temız yol.hele otobanın bazı kısımları fena.ama bı aydın degıl maalesef
burda 3.vıteste gordugum 202 nın sevıncıyle depoyu kuruttuk o gazla hehe :D
saray'a kadar ıyı olan yol saray ıtıbarıyle bazen mıcırlı bazen cukurlu bı hal aldı.ama yınede gıdılmeyecek gıbı bı rota degıl.saraydan sonrakı vırajlar , bu konunun hastaları ıcın bulunmaz nımet gercekten.bıtmek tukenmek bılmeyen vırajları gecın,kac tane de S vırajı vardı sayamadım. valla bu ıste anlasam,yapmaktan keyıf alsam,aksama kadar gelmek ıstemeyebılırdım ama vıraja pek yabancı oldugum ıcın pek de zevkını cıkaramadım denebılır
koye ulastık en sonunda.hayvan gıbı acıktıgımız ıcın ortamı fazla ıncelemedım ama nezıh-sakın bı yer.yunusla felan da nehırde dolasabılıyosunuz
ben begendım ve tekrar gıderım
elbette donmeden once MOTOR tanrısına da duamızı ettık kı , ceza meza yemeyelım
*bu arada 214km gıdıp saray'da tekrar yakıt aldık. sonuc; ben 55, ozberk (mt-03) 58 lıra aldı. her 2mız aynı yerde 2 defa aynı sekılde depo doldurduk. baska bır baslıkta 4 sılındır yakar da yakar demıslerdı tek sılındırden az yakıyo saka bı yana cıdden yakıttan cok memnunum. kı temde felan heyvan gıbı yardırdık. 125altına hıc dusmedık duz yolda. sehırıclerı ve aradakı 3.-4. vıtes bıtırmeler dahıl 5.5 ortalama cok ıyı bence.
https://www.facebook.com/media/set/?...=3&uploaded=15
Yeni alan arkadasim motorun hayirli olsun.
Arkadaslar 3 gun once 2500 km de bi cbr la araniza katildim bende.
Aklimda bi soru var bu radyatorun fanı nezamanlari devreye giriyor? Benim her kullanmamda devreye giriyo normalmi?
seninde hayırlı olsun.
hepsi 100-150 km yol yaptım henüz gördüğüm kadarıyla dururken 1-2 defa devreye girdi...
bende vitesle ilgili birşey sorayım.
bazen boşta dururken birinci vitese geçirmek için biraz ileri yada geri itmem gerekiyor motoru.
bu normalmi yoksa yağla ilgili sorun mu vardır ?
Çok az karla bu işi yapacaklarını sanmıyorum.Ben Bisikletçiyim bu işleri çok iyi bilirim.Bayiler kasıyorlar.Sezon açılırken motor almaya kalkarsanız bayiden hiç bir şey koparamazsınız.Ben bir örnek vereyim.Kasım ayında CB 125 aldım fiyatı 3500 tl idi.Kredili almıştım.Fiyattan inmediler ama yanında 100 tl lik kask almıştım.Daha sonra yine kredili CBR 250 almıştım.Yine fiyatta bir indirim yaptıramadım.Ama inanıyorum.Eylül Ekimden sonra canlı paranız varsa ucunu gösterin yeter istediğiniz indirimi alırsınız bastırırsanız.Bu sefer bayi değil siz kasacaksınız.Ama isterik olursanız yine siz kaybedersiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
SYM Wolf 250 yi ben çok beğeniyorum.Tek dezavantajı yedek parçalarının çok pahalı oluşu.
Parça fiyatlarını elbet baz alabilirsiniz.Ama ben SYM Wolf 250 yi yakından inceledim.Çok daha teknolojik bir motor.CBR onun yanında zayıf kalıyor.Benim CBR yada honda düşmanlığım yok.Ben Honda nın bugüne kadar CGL125,CB 125,CBR 250 sinede sahip oldum,ve şu andada Honda nın bir ürünü CBF 150 kullanıyorum.Sonuçta Hondacıyım ama Honda son zamanlarda çok büyük stratejik hatalar yaptığını sanıyorum.Hem rakiplerinden teknolojik olarak geri kaldı hemde malzeme kalitesini günden güne düşürüyor.Ben şahsen hondadan soğumaya başladım.
honda fiyat avantajını kaybetse de herkesin aklında yedek parça fiyatları ve servis ağı olayı var.
Bunlar fiyatın sürekli artmasına rağmen markayı cazip yapıyor tabi ama zamlar durmayacak.
8.600 den 10.500 e 2 yıl. 2015 te 12.500 tl fiyat olduğunu düşünün.
fikirlerinizi öğrenmeyi isterim. öngörünüzü paylaşın.
hondayı eleştireceğiz az bişey değil. hadi bakalım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
bu arada fiyatı sürekli yükseltirken renk seçeneklerini ve abs opsiyonunu hala bize çok görüyorlar.
Ninja kasayı değiştirse anında gider alırdım ama 300cc yaptı eskisi aynı kaldı. yıllardır aynı renk aynı kasa hiç bir değişiklik yok 80lerden kama göstergeleri var parçası Çok pahalı servisi sıkıntı o yüzden bulaşmadım. Sym de aynı motoru kaliteli olabilir ama SYM... yağ filtresi 27tl hondanın 2 katı parçası pahalı ve servisi yaygın değil şahsen pahalı yedek parça ve servisi seçiceksem çıplak sınıfında suzukiyi seçerim şimdi suzukiden de iyi motor değil sym. Hondanın satış politikasında bize göre yanlışlık olabilir ama adamlar araştırmadan etmeden bu hamleyi yapmaz ki verilerde bunu gösteriyor forumda motor alıcak olanlar motor bulamıyor bulsada fiyatta bir şey yapmıyorlar demekki satıyor Ktm ye zaten bir şey denmez 200cc ama 250cc kategorisinde eline su döken olmaz hele şu 390duke vergiye takılmasa tadından yenmez.. bu 250cc sınıfı tamamen kişinin ne istediğine bağlı benim için herşeyin başında kaliteli ucuz servis ve yedek parça gelir bunuda honda veriyor para sıkıntı olmasa ya ninja300 yada duke 200 alırdım. duke-ninja-cbr-inazuma-sym-hyo olur tercihim.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
kıskanma nolur,bı dahakıne gel senın de olur
cbr 250 lazım eveT
:D 200 u gecmıcem dıye ortada bulusalım heheah
Şu gezilere gelmek için ölüyorum ama hep kaçırıyorum. Yeni kask almam lazım, otoyola benim kaskla çıkmak işkence, gürültüden baş beyin kalmıyor... Artık temmuz ağustos gibi belki de eylüle katılacağım gezilere :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
Motorunu yeni alan arkadaşlar;
Hepinize yeni motorlarınız hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde sürmek nasip olsun hepinize.
bu ülkenin hukuk kurallarının a.q ehliyeti niye veriyosun adama motor vermeyeceksen
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
geçmiş olsun kaan var işte böyle dangalak araba sürücüleri aynısın benim başıma geldi ybr kullanırken .Rampadan indim bekliyordum sola dönmek için sonra bi tak sesi baktım motor altımdan hafif gider gibi oldu bi baktım arkada bi araç indim adam demez mi kardeş kusura bakma frenler tutmuyo diye döver misin söver misin baktım motora görünürde bişey yoktu zaten az ileride servis vardı götürdüm bişey yok dediler bürük ihtimalle seninki de esnemeden dolayı o sesi çıkarmıştır. Hayırlıs sürüşler Allah büyük kaza bela vermesin.
merhaba arkadaşlar
disk kilidi almak istiyorum. tavsiye edeceğiniz bir marka varmı alınacak sitesi ile birlikte.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)