Hayırlı olsun... Yakında banada hayırlı olacak inş. kısa bir süre sonra bende almak istiyorum bir tane siyah!
Hayırlı olsun... Yakında banada hayırlı olacak inş. kısa bir süre sonra bende almak istiyorum bir tane siyah!
selam arkadaslar
cbr250r'im ilk motorum ve yaklasik 1 ay once aldim. gecen haftaya kadar sadece 100 km tecrubem olmustu
gecen hafta ise 4 gunlugune yunanistan sakiz adasina arkadaslarimla gittik ve orada 4 tane kle500 kiraladik. Yaklasik 500 km yapip tecrubemi biraz olsunda artirdim.
Yollar hep virajliydi ve virajlarin keyfini ilk gunden sonra almaya basladim.
Kle500'den sonra bugun motorumu ilk kez kullandim ve belgrad ormanlarina gittim. Sonrada sahilde biraz dolastim.
Tabiiki kle500'den sonra oldukca ufak geldi. Fakat en cok rahatsiz eden nokta arka frenler oldu. Motorumu 2.el almistim sahibide yaklasik 2000 km once michelin pilot almis.
Bir tanesi panik frende olmak uzere bir kerede 3. vitesten 2.vitese attigimda arka taraf kendini birakti. Acikcasi oldukca korktum. Panik frende kaymasi sanirim normal denebilir fakat 3. vitesten 2.vitese atarken kendini birakmasi oldukca sasirtti beni.
Sanirim alisana kadar biraz calismam gerekecek.
Bu arada arkadaslar zincirlerin yaglanmasi gerektigini nereden anlayacagim ve arka sehpa aldiginiz bir yer varmidir?
Salması normal debriyajı yavaş bırakmanız gerekiyor. Zinciri 500 km de bir yağlayın.
http://www.motosuperstore.net/Arka-K...si,PR-950.html
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Merhaba arkadaşlar bugün napsam napsam dedim servise uyuz olduğumdan bakım yapıyım dedim 3000 mi 4000 mi derken ikisinin ortasında kendi bakımımı yaptım
Yapılan işlemler
Ön-arka dişli gaz yağıyla temizlendi yağlandı ( gulf sprey gres)
ön dişli kapağı yağ içindeydi onuda güzelce temizledim
Temizlendikten sonra
Würth fren balata temizleyicisiyle ön arka disk balataları temizledim.
Daha sonra yağ-yağ filtresi değişimini yaptım
Yağ castrol power1 10-40 yağ filtesi, contası orijinal honda parçası.
Bu aşamaları ellerim yağlı olduğu için çekemedim
Tabiki sonra ufaktan bir gazlama yapıldı maksat dişler yağlansın
Hayırlı forumlar
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Bugün otosevere uğradık.Anahtar teslim fiyatı 10.700 dedi plaka filan hepsi içinde dedi diğer bayiler ne kadara bırakıyor?
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
Bende çok merak ediyorum bilgisi olan varsa... peşin ödeme yapıcam ve alışverişimide oradan yapmayı planlıyorum. Söylentilere sağlam indirim yapabiliyorlarmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
bir sorum daha var 2013 modeller gelmedimi daha insanlar gri jantlı modelini alıyorlar 2013 modelinin jantlar ve egzos koruması siyah renkte.
Ben 2. el almaya razıyım ama ilk motorum zaten 2. eldi 7 sene kullandık ettik.Bu yaz ehliyette geliyor şöyle güzel bir şey olsun dedi peder ben 2. el alalım zarar etmezsin diyorum ama keçi gibi inatçı sıfır motorun zevkine bak sen ne yapcan ikinci eli vır vır vır gidiyo.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
Kimilerinin terapiye ihtiyacı olabilir, benimse motorsikletim var..
cbr 250 R fren debriyaj kısa manet seti,
son bir takım KIRMIZI,
100 lira,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-cbr-250-kisa-spor-manet-cbr150-takim-her-renkde-73577028/detay
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
08.30-09.00 arası maltepeden yola cıkıp kıyıkoy'e gıdıyoruz (hıc sanmıyorum ama,gaza gelıp gelecek olan olursa,numaram : 543 220 32 7sekiz )
ızmırden ıstanbula ve ızmır seferhısardan sonra 3. uzun gezım olacak
yolun yarısı 3 şerit TEM yarısı bu sekılde vıraj
Ogs ya da hgs olsa gelirdim valla.. Bir türlü alamadım şunları gitti.
Sonunda bende cuma akşam üstü saat 5 gibi maltepe mutluhandan motorumu teslim aldım ellerinde vardı son bir tane ayvalıktan kaparo yatırıp ayırtmıştım eski 2011 yeni kasa cbr 125imi satıp üstüne para ekleyerek 2013 motorumu aldım performans baya baya fark etti 1. ve 2.vites muazzam dünde motorumu ayvalık'a getirdim
Çanakkale - Edremit Yolu arası virajları mükemmel manzara desenizde öyle çok keyif vericiydi
Daha sonra detaylı resimleri çeker atarım, bu arada motor 10.500 oldu cuma günü zam geldi + 9800 e aldım indirimli.
cbr250r nin liste fiyatı 10.500.tl olmuş. Bence fiyat avantajını tamamen kaybetti. bugün motor almaya karar versem duke a ninjaya suzukiye ve diger koreli markalara daha dikkat ederdim.
sizce?
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)