tricolor cbrın jantlarını beyaz yapmayı düşünüyorum. Nerede ve kaça yaptırılır jant boyatma işi ?
tricolor cbrın jantlarını beyaz yapmayı düşünüyorum. Nerede ve kaça yaptırılır jant boyatma işi ?
Kaan aman dikkat et universitede motosiklet cok zevklidir ama bir o kadar dikkat etmen gerekir. En akilli uslu dedigin arkadasin bile arabasiyla gelir seninle kapismaya calisir.. Bi bas uza gidisini gorelim derler falan herkes en deli fisek caginda tecrube azken aman gaza gelme
-----------
Gecen gun sahildeki bulusmaya gelmek istedim isim vardi gelemedim. Pazar gunu de buyuk ihtimal isim var malesef gelemem sanirim...
olur :D ama mesela sahil olmaz,zira pazar gunu sıle donusu pendıkten asagı saldık sahıle.aman tanrım BEMBEYAZ duman.sanırsın counterda sıs bombası atmıslar :D goz gozu gormuyor. mumkunse racelerın de gelebılecegı :D cok fazla taslı yol olmayan ama bi yonden de herkesin gelmedıgı,rahatsız olmayacagımız bı yer secelım
hgs ben de almadım daha.en kotu arabadan alırım kullanırım dıye dusunuyorum bu yaza kadar herkes hgs alacak vs dıolar o yuzden beklıyorum. bu adamların ne yapacagı bellı olmaz ogs den 50-60 gırdı zaten bı daha gırmesın
ben de ınsanların tatıl gunu olsun dıye kasıyorum.yoksa bana hergun pazar bı dahakıne gelırsın
2013 cbr250 teslim alan varmı?varsa hangi bayiden? beklemekten sıkıldım valla bi türlü gelmedi gitti. 125likler gelmiş ama.
Merhabalar.2013 CBR lar arasında renge bir türlü karar veremedim.Siyah biraz yavan duruyor gibi Beyaz fark edilebilirlik ve duruş açısından gayet güzel duruyor Siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca foto görelim biraz yaf bu topiğin hali ne böyle
HONDA
Beyaz 125 bende gördüm siyah jantları gayet güzeldi kasa olarak pek bir fark yok sanırım.Hem karbon falan kaplarım ben egzoz saçlarını göstergelerin etrafındaki siyah plastik aksamları falan onlarıda gösterir beyaz Burada yaptığım gibi
HONDA
Evet evet işte böyle yokmu beyazlardan cevap verecek
HONDA
Karbonlarıda bunda görmüştüm Motosikletleriniz çok güzel kazasız belasız kullanın inşallah.Ybr 125 satabilsem sıfırını alacağım inşallah.
HONDA
Gece yarısında renk atışması
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Ehehe Şöyle bembeyaz bir CBR olsada görsek
HONDA
Forumu uzun zamandır takıp etmeme ragmen ilk defa mesaj yazıyorum. Bu gün izmir kahramanlarda bi motor gördüm 2012 model ve 9000 km gordugum kadarıyla cızık falan yok dışından temiz görünüyor fıyatına 8500 dedi ama sanırım bıraz daha dusurebılırım. Allah kısmet ederse almayı dusunuyorum tabiki yükselişteki ekspertizinden sonra. Yanlız bı sorum olacak 1 senelık motora 9000 km sizce fazla değilmi?
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)