Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    S.Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Simsiyah CBF 150
    Alıntı poyraz95 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    plaka 41 di zaten izmitten aldım motoru

Aynen dediğim gibi sigortacı öpmüş beni.Plaka 41 yaş 50 olmasına rağmen 4 taksit 120 tl ye yaptılar.(Euro sigortaya gitmem birdaha) Araştırmadan sigorta yaptırmayacam birdahakine

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşlar yarın bakmaya gideceğim motor..bu gün satılmış:/ 9000 km de 2012 modell..ve 8000 liraydı pazarlık vardı ayrıca:/

slymn93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250 R- Siyah(full)
    Alıntı Dezinho adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir şey sorcam; 310km de ışık yanıp sönmeye başlamıştı, 330.km'de benzin aldım. Fakat dik konuma getirip çalkalamama rağmen 10.00 lt'den fazla benzin almadı.
    Son diş yanıp sönmeye başladığında kaç lt benzin kalıyordu? 1.4 lt diye hatırlıyorum ama bu hesaba göre bi yanlışlık var.. ?
    bunun konuşması yapıldı kardeş başka cevap veren var mı bilmiyorum incelemedm forumu pek takip edemiyorum söylenmişse görmezden gel mesajı :D seigen arkadaştan öğrenmiştim sanırsam bizim broşürlere yanlış yazılmış yedek deposu 2,5 litre ve tecrübe edip yolda kalan arkadaşlarda onaylamıştı yanlış hatırlamıyorsam.Çizgi başına 1,75 litre düşüo ama o çizgiler yanıltmasın seni.birde motoru dik tut doldu gibi olunca biraz daha bassın benzinci ve bekle benzin yavaşca inio aşağıya indikçe biraz daha koy bekle bidaha insin :D öle öle yaklaşık 1 litre daha alıo :D yoksa 6. diş 10-15 km gider gitmez düşüo :D
    2 Teker bir başka !

ugur.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 CBR 250 TRICOLOR XJ6N
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

geçmiş olsun dostum biraz daha dikkatli sana bişey olmadığına sevindim

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    Alıntı mthtkara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yarın bakmaya gideceğim motor..bu gün satılmış:/ 9000 km de 2012 modell..ve 8000 liraydı pazarlık vardı ayrıca:/
    baya uygunmuş kışın olsa tamamda normal o fiyat
    ama yazın ucuz
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Dezinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12' Honda CBF 1000FA
    Alıntı slymn93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunun konuşması yapıldı kardeş başka cevap veren var mı bilmiyorum incelemedm forumu pek takip edemiyorum söylenmişse görmezden gel mesajı :D seigen arkadaştan öğrenmiştim sanırsam bizim broşürlere yanlış yazılmış yedek deposu 2,5 litre ve tecrübe edip yolda kalan arkadaşlarda onaylamıştı yanlış hatırlamıyorsam.Çizgi başına 1,75 litre düşüo ama o çizgiler yanıltmasın seni.birde motoru dik tut doldu gibi olunca biraz daha bassın benzinci ve bekle benzin yavaşca inio aşağıya indikçe biraz daha koy bekle bidaha insin :D öle öle yaklaşık 1 litre daha alıo :D yoksa 6. diş 10-15 km gider gitmez düşüo :D
    Çok sağol birader. Aynen dik tuttum dolar dolmaz benzinci pompayı götürdü ben de üstelemedim..
    Kimilerinin terapiye ihtiyacı olabilir, benimse motorsikletim var..

tavares - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250
    kakare, wolrath, barodi ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Honda Cbr250 r 2011
    Suan kocaeli haldizlar motor servisindeyym motoru 12 bin bakimina getirdim hizmet gayet guzel cok memnunum fakat 2 saati gecebilecegini soylediler . Degisen parcalar neler acaba bu kadar uzun surmesi normal mi ?

ödemiş35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 250
    Alıntı tavares adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tavares bu fotoğrafı nerede çektin? Tanıdık bir yer ama çıkaramadım.

Ayrıca Tire delikanlı honda bayiinde cbr 250 bekleyen İzmir'li arkadaş burada mı acaba?

Flash_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    merhaba arkadaslar yazlık motor çizmesi için önerebiliceğiniz bir ürün varmı? yardım ederseniz sevinirim.

kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    evet arkadaşlar sonunda motorumu Bursa'ya götürdüm Ama götürene kadar bi taraflarımdan çeşitli olaylar nedeniyle terler süzüldü... [ Kaza ]

sabah 7.30daki Yenikapı - Mudanya feribotuna yetişmek için 6.30 sıralarında Erenköy'den çıktım ancak ucu ucuna yetişebildiğim feribota son 5 dk kala girebildim...
    Yenikapı sahil şeridinde hiç yapmadığım hızları şehir içinde yaptım yetişebilmek için ve çeşitli risklerde yaşadım bi daha olsa yapar mısın sorusuna ise büyük ihtimalle yapmam cevabını veririm...
    Neyse motoru feribotun kapısına paralel park ettirdiler. 1saat 30 dakika sonra Mudanya'ya geldim inişte hemen aileye haber verdik tabi...
    Sonra Mudanya çıkışındaki ışıklarda beklerken arkama siyah bir araç yanaştı tabi her durduğumda yan aynalardan arkamdaki araç durana kadar kontrol ederdim. Işıklar hala kırmızı iken arkamda durmuş olan araç birden gaz açıp bana arkadan koyana kadar sıradan bir gündü. Ne olduğunu anlar anlamaz kontağı kapatıp indim adama saydırmaya başladım ve adamın tek dediği ''pardon navigasyona bakıyodum'' Eşşoğlusu beni deli etti direk arka çamurluk plaka taraflarına baktım ve allahtan hiçbişey yoktu, ama hala anlamış değilim o çatur çutur ses nerden geldi... Aklıma adamın ön tampona bakmak gelmedi umarım onun tampon gitmiştir... Neyse sonuç itibariyle bir kere daha sağsağlim varacağım yere geldim...
    Nacizane 3 fotoğraf cep telefonundan çektiğim için pek hoş değil ancak yeterlidir )

Uludağ Üniversitesi-Görükle ayrımı (İzmir yolu)

Uploaded with ImageShack.us

Yurdumun önü düldülüm dinlenirken

KeaSH-07, wolrath, tugfox ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
    '' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı kakare adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar sonunda motorumu Bursa'ya götürdüm Ama götürene kadar bi taraflarımdan çeşitli olaylar nedeniyle terler süzüldü... [ Kaza ]

sabah 7.30daki Yenikapı - Mudanya feribotuna yetişmek için 6.30 sıralarında Erenköy'den çıktım ancak ucu ucuna yetişebildiğim feribota son 5 dk kala girebildim...
    Yenikapı sahil şeridinde hiç yapmadığım hızları şehir içinde yaptım yetişebilmek için ve çeşitli risklerde yaşadım bi daha olsa yapar mısın sorusuna ise büyük ihtimalle yapmam cevabını veririm...
    Neyse motoru feribotun kapısına paralel park ettirdiler. 1saat 30 dakika sonra Mudanya'ya geldim inişte hemen aileye haber verdik tabi...
    Sonra Mudanya çıkışındaki ışıklarda beklerken arkama siyah bir araç yanaştı tabi her durduğumda yan aynalardan arkamdaki araç durana kadar kontrol ederdim. Işıklar hala kırmızı iken arkamda durmuş olan araç birden gaz açıp bana arkadan koyana kadar sıradan bir gündü. Ne olduğunu anlar anlamaz kontağı kapatıp indim adama saydırmaya başladım ve adamın tek dediği ''pardon navigasyona bakıyodum'' Eşşoğlusu beni deli etti direk arka çamurluk plaka taraflarına baktım ve allahtan hiçbişey yoktu, ama hala anlamış değilim o çatur çutur ses nerden geldi... Aklıma adamın ön tampona bakmak gelmedi umarım onun tampon gitmiştir... Neyse sonuç itibariyle bir kere daha sağsağlim varacağım yere geldim...
    Nacizane 3 fotoğraf cep telefonundan çektiğim için pek hoş değil ancak yeterlidir )

Uludağ Üniversitesi-Görükle ayrımı (İzmir yolu)
    http://img20.imageshack.us/img20/1645/19950865.png

Yurdumun önü düldülüm dinlenirken
    http://img46.imageshack.us/img46/5190/fotoraf1050.jpg

http://imageshack.us/a/img441/281/fotoraf1051d.th.jpg
    Hayırlı olsun arkadaşım. İnsan motor tepesindeyken malesef ortam yüzünden hata yapıyor inincede pişman oluyor. Sağ sağlim varmışın gerisini boş ver. Çarpan öküz işte özür dileyince geçiceğini sanıyor işte... büyük ihtimal ses plakalıktan gelmiştir plastik olduğundan esnemiştir kırılmadıysa kafaya takıcak bir durum yok. Tekerin düz bassın.
    kakare bunu beğendi.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun arkadaşım. İnsan motor tepesindeyken malesef ortam yüzünden hata yapıyor inincede pişman oluyor. Sağ sağlim varmışın gerisini boş ver. Çarpan öküz işte özür dileyince geçiceğini sanıyor işte... büyük ihtimal ses plakalıktan gelmiştir plastik olduğundan esnemiştir kırılmadıysa kafaya takıcak bir durum yok. Tekerin düz bassın.
    çok sağol gerçekten plakalıkta hiçbişey yok allahtan, ailemi de zorlayarak izin almıştım allahtan bişey olmadı tabiki onlara anlatmadım durumu :/
    Hepimiz kazasız belasız sürelim teşekkür ederim
    chemical ve KeaSH-07 bunu beğendiler.

Motosikleti
    cbr250 (2013)
    çok sağol gerçekten plakalıkta hiçbişey yok allahtan, ailemi de zorlayarak izin almıştım allahtan bişey olmadı tabiki onlara anlatmadım durumu :/
    motorunuzu yenimi aldınız 2013 model mi? yeni aldıysanız bayisini öğrenebilirmiyim

avcagatay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 250 siyah
    geçmiş olsun Kaan, cana gelmesin, gerçi mala da gelmemiş , şanslısın ;)

bugün benim motor rodajda yaptığı bir sorunu tekrarladı, ayaklığın yanında 3-4 damla yağ gördüm, hemen anese gittim , vites mili contası 2. kez değişti ... Tabi yine tek bu yapılmadı, koruma takozlarının bağlantı demirleri kışın küflenmişti, siyaha boyandı, genel kontroller yapıldı, motor temizlendi ( Ilgın kardeşim sağolsun) .
    wolrath ve kakare bunu beğendiler.
    ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    5 mayıs pazar gunu,
    sampıyonluk macına yetısecek sekılde, sabahtan cıkarak bı yerlere gıdelım dıyorum

*kakare gecmıs olsun kardesım.bana da aynısı olmustu.hıcbısey cıkmamıstı motorda.muhtemelen lastıge yaslıyınca tampondan esneme sesi gelmıstır.
    kakare ve rummenigge bunu beğendiler.

Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    Alıntı nerol42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorunuzu yenimi aldınız 2013 model mi? yeni aldıysanız bayisini öğrenebilirmiyim
    motorum 2012 model geçen Eylülde Konşuk motor'dan aldım ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

Alıntı avcagatay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun Kaan, cana gelmesin, gerçi mala da gelmemiş , şanslısın ;)

bugün benim motor rodajda yaptığı bir sorunu tekrarladı, ayaklığın yanında 3-4 damla yağ gördüm, hemen anese gittim , vites mili contası 2. kez değişti ... Tabi yine tek bu yapılmadı, koruma takozlarının bağlantı demirleri kışın küflenmişti, siyaha boyandı, genel kontroller yapıldı, motor temizlendi ( Ilgın kardeşim sağolsun) .
    aynen öyle ne cana ne mala geldi, kaza yapacaksak allah hepimize böyle şanslı kazalar versin
    senin motor içinde geçmiş olsun nedeni neymiş ki yağ akıtmasının?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5 mayıs pazar gunu,
    sampıyonluk macına yetısecek sekılde, sabahtan cıkarak bı yerlere gıdelım dıyorum

*kakare gecmıs olsun kardesım.bana da aynısı olmustu.hıcbısey cıkmamıstı motorda.muhtemelen lastıge yaslıyınca tampondan esneme sesi gelmıstır.
    teşekkür ettim abi chemical 'de aynısını dedi sende kesin o zaman esnedi

avcagatay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 250 siyah
    sorun contadaymış, muhtemelen hatalı üretim...
    Barış neresi geçiyor aklından?
    ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bugün saat 19.00 dan sonra bahçeşehir MGM city club da bulunan tricolor 250r ın sahibi buradaysa, benden selam olsun
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı avcagatay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sorun contadaymış, muhtemelen hatalı üretim...
    Barış neresi geçiyor aklından?
    hıc fark etmez yeter kı beraber egzoz gazı yutalım
    sabah 9-10 gıbı cıkılıp 19.00 gıbı tekrar bulusma noktasında olunabılecek nereler var ? sızler daha tecrubelısınız benden motorla gıdılebılecek yerler konusunda
    onerılerı burdan-faceden alabılırım

Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün saat 19.00 dan sonra bahçeşehir MGM city club da bulunan tricolor 250r ın sahibi buradaysa, benden selam olsun
    maltepe sahılde de 2 tane trıcolor gordum ben de lakın fazla duramadık meraba ıcın.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler