sanırım dışarı çıkma işi geçti :/
sanırım dışarı çıkma işi geçti :/
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
merhaba arkadaşlar,
motoruma yan çanta takmak istiyorum fakat taşıyıcı demiri izmir den nerden temin edebilirm.
Selamün Aleykum..birkaç sorum olacak..eğer yararlı bilgiler edinebilirsem..Eğer aklıma yatarsa çok büyük ihtimal çarşamba veya salı günü honda sahibi olacağım,,
öncelikle kendim derbi gpr 125 r kullanıcısıyım bilen bilir 2 zamanlı 6000 devirden sonra exup lı 30 beygirlik 180=185 km yapan bir motordur en azından bendeki ama hiç o sürate çıkmadım..
2 zamanlı ve exup sayesinde muadillerinden fazla yakıyordu..
Bu motordan sonra CBR 250 R ağır mı gelir sizce?????
Selamun aleykum oncelikle pazartesi gunu kismetse tricolor cbr alacagim fakat bir problemim var smdiye kadarki motorlarimi yasim yuzunden uzerime alamiyordum smdi ehliyeti aldim motoru kendi uzerime yapabiliyormuyum acaba yas 17 mantiken surme belgem olan seyi kendi uzerimede alabilmem gerekir degilmi . Brde sitedeki arkadaslardan kocaeli istanbul cevresinde motorunu satan varsa 10000 km alti bana haber verebilirmi ?
Cumartesi plan vardı kusura bakmayın
Forum bayag durgun.ıstanbul uyuma !! :€
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:05 ----------
Haber verırısın uyanırsan.cok ıcme,yaza az kaldı hehaheh
Ben de cok memnun oldum.dısarı cıkabılecek guzel bı grup oluruz pek yakında
Tanidik bi abi gencken almis diye bi duyum aldim ona soracaktimda numarasini bulamadim o sekildemi aldi acaba o da bilgisi olan arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.
selamun aleyküm arkadaşlar başlığı uzun süredir takip ediyorum geziler falan hoşuma gidiyor kısmetse bende bikaç sene sonra cıbır almayı planlıyorum
arkadaşlar teknik anlamda bir soru sormak istiyorum kalabalık bir başlık olduğu için buradan sormayı tercih ettim. bende kuba kee100 cub var geçen sene bu zamanlar almıştık 4140 km de köyde oturuyorum. perşembe akşamı okuldan gelince motorla 1-2 tur attım sonra fırça ve hortumla yıkayıp bıraktım cuma sabahı peder motora binmiş marşa basmış çalışmamış bırakmış akşam okuldan gelince bende biraz gezmek için bindim babam hemen seslendi bu sabah çalışmadı o diye bende denedim bi türlü çalıştıramadım acaba bujidenmi diyerek bujiyi söktüm şasiye dokundururken marşa basarak test ettim çakmadı bujidendir dedim geçiştirdim (yedek buji yoktu) bu sabah köydeki bi ustaya götürdüm oda bujiyi söküp yeni buji taktı yine çalışmadı biraz uğraştı falan çalıştıramadık (marşa basıyoruz çeviriyor ancak çalışmıyor) ''ateşleme sisteminde sorun var beni aşar'' dedi servise götüreceğiz ancak servis köyden 20 km götürmek biraz sıkıntı olacak bildiğim kadarıyla cdi ateşleme var bunlarda acaba sebebi ne olabilir bilen veya yardım edebilecek olan varmı (yıkadıktan sonra kontağı açtım ama marşa falan basmadım)
kardeş bende 17 yaşındayım işte alacaktık baktık öyle olması mı gerekiyormuş emin olamadık ondan babamın üstüne aldık chemical abininde dediği gibi sigorta parası dahada ucuz oluyormuş hem
Ayrıca daha reşit bile sayılmadığımız için aileden izinli olmadan üzerine mülk alacağını zannetmiyorum
Ya babam isinin yogunlugundan gelmez annem desen her alim satimda kadini mi yoracam smdiye kadar hep kzenin ustune yapiyordum onun yas 22 pek bse farketmez ole bse varsa ustume alaym istyrm onada sknti olacak cunku sakaryada okuyo git gel falan fstik varsa oyle bi sansim kullanayim istiyorum sigorta fiyati da farketmez
dün siyah cbr 250r mi takasta vermiştim
alan arkadaş iş yerinin önüne park etmiş
orda park halindeyken nasıl olduysa bi rabalı motora vurmuş hızıda biraz fazlaymış.
motor devrilmiş.grenajlar falan baya kötü durumda kırık olan yerler var
alan arkadasta hiç şand yok alalı 24 saat olmadan motor devrilmiş
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
alacağı gün test ederken fazla şevkliydi
eski yzf 600 r kullanıcı bi kaza sonucu kolunda falan pilatın var alan arkadasın o 600lukte pert olmuş
denerken baya zor virajlara 120-130 giriyordu
umarım bunun dısında kendi canına bişey olmaz
....
burası canlı arda buraya yazarım kovmassanız eğer beni :
sym joyride 200 bölümünde hayat yok
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
cbr'ı anladıkta ninja da bence yanılıyorsunuz
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
ninjayı satış olarak demiyorum genelde istanbulda hep bu 2 modele denk geliyorum belki tesadüftür. şu ninja 300 yerine 250 olsaydı çok güzel olurdu aslında
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)