Arkadaşlar motosikletimi satıyorum. Sorunsuz ve masrafsız.
İlgilenen arkadaşlar ilan üzerinden bana ulaşabilirler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-250-r-6000km-de-tertemiz-122828658/detay/
Arkadaşlar motosikletimi satıyorum. Sorunsuz ve masrafsız.
İlgilenen arkadaşlar ilan üzerinden bana ulaşabilirler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-250-r-6000km-de-tertemiz-122828658/detay/
Endustriyel temizlik malzemesi neydi acaba. Bi tüp wd40 6 lira O yağın fiyatı normalde 16-18TL civarı diye biliyorum...
İşçilik 30 lira çok değil bence. Balatalara gelince orjinal ise CBF fiyatları da bu (bazı servisler orjinal kullanmayabiliyor :/ )
Hondanın kullandığı balataların performansı gayet iyi ama ömürleri genelde kısa olur :/ Sürekli dur-kalk trafikte kullanılıyorsa 5000de bile değiştirilmesi gerekecek hale gelebiliyorlar.
Toplama bakınca fazla geliyor ama tek tek düşününce öyle gereksiz bi fiyat yüklenmemiş bence, herşeyi dışardan temin edip işçiliğini kendin yapsan 50-60 lira karın olurdu, değer değmez bilemem
Balataları laylowun dediği gibi ebaydan falan alsan ve montajı elinden geliyor olsa (gerçi bi usta 5-10 liraya takar) ozaman ancak zaman ayırmaya değer bi karın olurdu, yoksa normal bence
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
www.wemoto.com 'dan EBC "GG" organik balata 99 TL'ye kapıya geliyor, 3-4 günde üstelik. Orjinali Nissin "FF" organik balata ise kdv dahil 149 TL imiş. EBC'ler önde bende biraz ses yapsa da çok daha iyi tutuyor, FF yerine GG olmasından muhtemelen. Veya EBC Sintered "HH" balatalar 128 TL.
Bir de yağ 2 lt yazıyorlar hep, kendin götürmeni tavsiye ederim. Mobil yağ hiç iyi değil.
cagatay :benım kadar yavaş olamazsın hahe
bana 11 den sonra da uyar : ruzgar
jaki: valla bıtek arabanın ogs si var.eskı tıp essek kadar olan.onla da gecebılır mıyım bılmıyorum bu tarafa gelene ıcecekler benden
Baris valla sirf ceza kesip yollasa eyvallah ama bir de baglamasi var, ben yalvardim resmen onun icin ceza kesip yolladi 1 hafta izin verip. Bugun trafik subeye gittim plakayi dusum yaptim. 1 hafta icinde bu islemi yapmazsan bir dahaki cevirmede direkt men ediyorlarmis.
Onun haricinde orjinal egzozu takip goturuyorsun trafik subeye, fotolarla birlikte, bir de gelip kendileri bakiyorlar.. hepsi ayri dert ve zaman kaybi.. Ozellikle gece caddeye girmesin performans egzozu olanlar. o gece 250likleri de durdurup bakti, ses yapmiyorsa, uzerinde yazi yoksa, direkt yolluyor devam diyor..
Bugun malesef ben de gelemiyorum.. Baris caddede cok dolanma
Ixil leri geri takarmiyim bilmiuyorum valla, bu sesiyle motordan sogudum, bildigin honda kinetic ondan bile daha cok ses cikiyor.
iyi haftasonlari herkese
saat-yer yok.kadkoy yakasında her yere gelırım ben
ilk olarak 3kişi olmak yeterli gerisi geliyor zaten illa ki
ıletısım :
543 220 32 7sekiz
https://www.facebook.com/baris.dogan.399?ref=tn_tnmn
Egzosun üzerinde marka yazmıyorsa demek oluyor..
Polis amcaların ellerinde modifiye egzos markalarının listesi var,desibel olarak yasal sınırlar içinde olsan bile o markalardan birini görünce kesiyorlar cezayı!
Eyvallah
Abi ne garip, kafaya göre uygulamalar ya :/
Bende stickera ceza kesiyorlar zannettim
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Kafaya göre,lakin polislerde artık puan uygulaması varmış.
Ay içinde topladıkları 1000(rakamlar örnektir) puan için maaşlarına 1000 lira ekleniyormuş.
Bu sebeple,motosikletliyken bile durdurup 'üfle' demişlikleri var!
Bir alkol muayenesinde alkollü birini yakalamak demek kafadan 500 puanmış..
Denetim iyi bir şey,o konuya lafım yok..Lakin niyet!...
sımdıye kadar 3 kere durduruldum ben.egzoza hıc bakan olmadı.2 ehlıyetruhsat , 1de alkol muayenesı oldum
*
bu arada 21.30 da rummenigge ile MALTEPE SAHIL de bulusuyoruz. herkesi bekleriz
cep numaram var kardesım,gelmeden once ararsın ;) kesın bısey yok suan dusundugumuz.
YARIN HONDA ANTALYA BAYİSİNİN AÇILIŞ TÖRENİ NEDENİ İLE NAKİT ALIMLARDA %5 İSKONTO YAPILACAKMIŞ. MOTOSİKLET ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE
bugün tek başıma belgrat ormanlarına gittim kafa dinleyip stres atmaya kuş sesi doğanın nefis kokusu baya kendime geldim.
Uploaded with ImageShack.us
yarında emirgan korusuna gidicem gelmek isteyen varmı?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)