abicim çocuk bunu paylaşmış bi de
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
tecrübeli tecrübesiz hepimize ders olsun bu olaylar,buradaki her arkadaşı sağ salim görmek isterim her zaman...
abicim çocuk bunu paylaşmış bi de
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
tecrübeli tecrübesiz hepimize ders olsun bu olaylar,buradaki her arkadaşı sağ salim görmek isterim her zaman...
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
Allah mekanını cennet etsin. Yakınlarına sevenlerine baş sağlığı dilemekten başka elden ne gelir. Umarım aldığımız son kötü haber bu olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
Bugün konşuk a gittim. 2013 model cbr bekleyenler için kötü bir haberim var. Son gelen gemide türkiye için sadece 70 adet siyah cbr 250 r varmış. (her bayiye 1 adet)
Yani kaparo yatırıp sözleşme yapmadıysanız yeni makineler haziran ortası ancak gelir. Konşuk a gelen motor benim. Almay düşünenler bütün bayileri arayıp ilk motor için anlaşmaya çalışsınlar.
Bekleyenlere duyurulur....
Kocaeli haldizlarda da yok bilginize.
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
arkadasımıza allahtan rahmet dılıyorum.
kask :(
ben 5 ıle gıderken bıle ölüyordum az daha , ınsanlar trafıkte neye guvenır , nasıl dolasır bu kadar futursuzca - kasksız aklım almıyor.bıldıgın bır nevı ıstanbul trafıgınde ıntıhar edıyorz zaten her motora bındıgımızde,ölüp ölmeyecegımızı bıraz da bız karar verıyoruz bence.burada & dısarıda bırcok arkadasım surus stılımı elestırır.ama maalesef guzel ulkemde boyle bu ısler.3km otesını gormen lazım,serıt bos dıye basmaman lazım sagında - solunda araba varsa,duran arabaları her daım kapısı acılcakmıs gıbı gecmen lazım vs.ben korkagım arkadas.lutfen sız de korkak olun.kotu gozukse de herseyınızı , tum korumalarınızı takın gozunuzu seveyım.
75 uzunyol.(ısındıktan sonra daha azını gormedım hıc en soguk havalarda bıle.)
85 cıvarı dur - kalk.
105 cıvarı cadde gıbı ıgrenc trafıklerde.
106'dan fazlasını ıstesen de goremıyorsun.fan hayvan gıbı basıyor cunku
bende çok üzüldüm allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlığı sabır metanet versin.
iş çıkışı olivumun orda kırmızıda bekliyoruz neyse yeşil yandı ben sağ şeritteyim diğer öküz sol şeritte baktım sola sinyal veriyo tali yola döncek be şerefsizin oğlu madem sola sinyal veriyon altındaki araba kamyon değil minibus deyil otomobil; neden benim şeridime kırarak dönuyon öküzoglu ökuz insan bi bakar sağ şerit boşmu diye hızımda 60km felan bu mal aniden geniş kavisle döncekya ben hızımı dahada artırdım çünkü o hızla ani fren yapsam ya motor kitlencek arabaya çarpacak duracak kaza gelcek ben 2nci yolu seçtim ve çok güzel bir slalom ile arabayı sollayıverdim. orda dikkat etmesem eğitim özel eğitim almış olmasam halim nice olurdu o yüzden eğitim eğitim eğitim napolyon para para para diyor ben eğitim diyorum
Uploaded with ImageShack.us
alttaki de dün istoç çevre yoluna doğru ilerlerken ben zaten en sağ şeritin sol tarafına yakın bir mesafede ilerlerken bi baktım benle aynı şeritte giden bir öküz aynı şeridi ortak kullanıyoruz hadi yanımdaki motosiklet olsa kullan diyicem. be öküzoğluöküz sen arabasın benmotosikletim diye küçüğüm yer kaplamıyorum diye yan sağ tarafıma bitip benim yolumu katledip hayatımı riske neden sokuyorsun şerefsizin oğlu dimi? en sağ şeritte bile güven yok dikkat edin kendinizi rahat sanmayın.
Uploaded with ImageShack.us
alttaki videoda tıpkı dün yaşadığım olaya benziyor izleyin
http://www.youtube.com/watch?v=zYA8G...ature=youtu.be
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
bu arada 1000 bakımından sonra yağ yağ filtresi değişti zincir temizlendi gerginlik ayarı yapıldı lastikler kontrol edildi. makina sanki değişti.sanki aslana döndü ani hızlanmalar rahat vites geçisi çok yumuşadı vites geçişleri .
ayrıca 70 km felan yol yaptığımda motor sanki acayip yanık kokusu gibi bişey vardı bakımdan sonra makinada koku kalmadı. canavar gibi oldu maşallah motul koydurdum yağı .sanki yenilenmiş gibi oldu ilginç bir his yaşıyorum sizdede oldumu böyle şeyler?
ömer kardeşimize allahtan rahmet ve yakınlarına başsağlıgı, sabır dliliyorum :(
Allah rahmet eylesin ya kötü oldum görünce
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
bugün 23 nisan törenlerine katılmak için motorumla bir köy okulunu ziyaret ettim..pek fazla fotoğraf çekemedim..gezi niteliği taşımıyor ama yine de paylaşayım.
herkesin bayramını kutluyorum..
Youtube: YOL AVCISI
İnşaallah dostum..fırsat bulursam yükleyeceğim foto..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
fulledim depoyu..300 km gibi tek dişe düştü..bence giderdi daha ama kısa süre sonra benzinliğe saptım..şaşırtıcı bir yakıt tüketimi var..şu durumda ybr 125 imden daha az yakıyor..üstelik de rodaj döneminde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
arkadaşlar yıkarken,temizlerken neye dikkat edelim..tazyikli suyla falan bol köpüklü yıkasak bişey olur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
motor freni yapmak çok zevkli oluyor bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
Ömer kardeşimize Allah'tan rahmet,yakınlarına sabır diliyorum..çok üzüldüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
cbr 250 r den sonra ybr 125 im bisiklet gibi geliyor bana
evet sonunda bu pazartesi motoru büyük bir aksilik çıkmazsa Bursaya götürüyorum
Biletimi aldım '' Yenikapı-Mudanya'' ...
bu feribotları daha önce kullanan var mı? dikkat etmem gereken şunu yap mutlaka dediğiniz bişeyler falan tecrübelere ihtiyacım var YİNEEE
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Bende geçen cbr 125r de kumlu zemine gelip kayıp düştüm 20 km hızdaydım motor sağ tarafa yattı eğer kaskım montum olmsaydı ciddi bir sakatlık geçire bilirdim direk olarak kafamı yere çarptım :(
mümkünse parmaksız eldiven kullanmayın çünkü refleks olarak ilk önce elinizi koyuyorsunuz yere
Bu gece 30/1B maddeden abart egzoz var diye ceza yedim istanbul bagdat caddesinde.. 2 polis geleni geceni aldi, benimkini baglamadi ama 1 haftaa orjinali taktir ve trafik subeden dusurt kendini dediler.
Susturucuyu cikarmistim onun icin itiraz etmedim ama benim anlamadigim orjinali haricinde takili olan ixil marka egzozun da susturucusuyla desi kontrolu yaptiginda bile siniri asmamasi lazim ki poliste zaten desimetre yok, neyle olcum yapacak?
Artik o zaman ixil yatacak evde, orjinal egzozla mi dolasacagiz istanbul'da?
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Feribotun sol tarafına yanaş ayaklığı aç dıreksıyonu sola kır
bu şekilde dalgada sarsıntıda motor yan yatmaz
motordaki bütün ekipmanlarını al
herkese selamlar
cbr250'imle daha 100 km yapmısken sakız adası tatilinde kle500 ile 500 km yaptm 4 gunde. bakalım kle500'den sonra motorum nasıl gelecek. buyuk olasılık oturus pozisyonunu bayaa yadırgıcam
bu arada buyuk motor gercekten cok zorlayıcı ozellikle dusuk hizlarda kontrol acisindan
Dün 310 km'de benzin göstergesi yanıp sönmeye başladı. Yanıp sönmeye başlayınca yedek depoya geçiyor ve yedek depo 1.4lt idi değil mi arkadaşlar, yanlış mı hatırlıyorum ?
Yeni alan arkadaşlar, sizlerdeki veriler nasıldı?
Kimilerinin terapiye ihtiyacı olabilir, benimse motorsikletim var..
benim motor 547 km2. depoyu doldurdum 53+49 tl benzin almışım.
çokmu yakıyor ne.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)