Bir haftadır soğuk..
Akşamları 8-10 derece,hissedilen 5-6..
Dün akşam binerim diyordum,çok soğuktu ben de taksimde ısındım
Daha bahar gelmedi yani buralara
hem cuma & hem cumartesı gecesı cıktım ben :D trafıge gırdıgım an ozellıkle caddede 106 derecelerı gordugum ıcın hıc usumedım desem yalan olmaz :D
Arkadaşlar göstergeden ses gelen varmı 5bin devir ve üstünde bir cızırtı geliyor serviste fark etti yarın sabahtan gidebilirsem bakıcaklar farda değişecek
Aramızda karbon fiber parça alan varsa hangi parçayı kaç liraya aldığını paylaşabilir mi?
Kaplamadan bahsetmiyorum gerçek karbon fiberden bahsediyorum.
Şöyle bir araştırma yaptım fiyatlardan az çok haberim var ama ben karbon parça alanların kaça aldıklarını merak ediyorum ona göre hareket edeyim.
[QUOTE=barodi;2996292]irc lastikler demi sorun var bendemi bilemiyorum.40km hızla giderken bile kitleniyor ön ve arka lastikler sizdede böyle sorun oluyormu giderek artan basınçla ön ve arka freni eşit zamanla sıkıyorum. bazen basıncı arttırdığım zaman lastikler kitlenip kayıyor 2 defa çarpcaktım nerdeyse önümdeki arabaya arkadan. yüksek hızlarda frenleme yaparken kitlenme yapması açıkcası tedirgin ediyor beni .1 aylık irc lastik bu kadar dandikmi? hemen değiştirimmi sizce diablo rosso 2 mi almalıyım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
hayırlı olsın birader kazasız belasız sürüşler sana ve hepimize[
boş bi yolda bol bol fren çalışması yap motorunu oldukça iyi tanımaya çalış nerede durur, ne kadar kıvraktır, virajda ne kadar yatabilirim, teker ne zaman kitlenir bunların hepsinin idmanını yap malum istanbul motosiklet kullanmak için oldukça sakat bi şehir lanet olası araç sürücüleri
bir arkadaşımız cbr 250 siyle kaza geçirip vefat etmiş, Allah rahmet eylesin, forumdan tanıyan var mı kendisini?
https://www.facebook.com/motosikletlikuryelerdernegi/posts/469725799764702
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
ben de kask göremedim resimlerde ve darbeyi başından almış rahmetli, çok canımı sıktı, prohel takımlarımız da aynıymış
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
bu resim dün çekilmiş, bugün başına geleceklerden habersiz... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Allah sevdiklerine sabır versin...
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
Bu arkadaş galiba :(, http://www.motosiklet.net/forum/memb...ek-100333.html
Üzücü ya, Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin cok kötü olmus cok enterasan bircok resmındede kaskvar aslında o gun mu takmamıs acaba
Allah rahmet eylesin, içim parçaladı fotoğrafları görünce. Keşke herkes motora binmeden önce kaskını taksa, böyle haberler okumasak.
Allah rahmet eylesin
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Allah rahmet eylesin gerçekten üzüldüm...
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Facebook'tan en son 8 saat önce bir şey paylaşmış yani sabah 10 gibi, işe bak...Motosiklet.net'e de dün 14.00 sularında son girişini yapmış.
En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)