Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Nisan 2013, 01:05
Arkadaslar gecen ayn 8 inde aldgm motorumla ilk dususumu gerceklestrmis bulunmaktayim.Daha dogrusu motoru dusurdum ben dusmedim. Tam lambalarda durmustum araba vardi onumde kavsak gibi bi yerde. Tam onumdeki araba yesil yaninca kalkti bende tam kaldiriyordum motoru daha ayagimi bile yerden cekmemistim onumdeki arabanin onune bir araba atladi oda aniden fren yapti ve kornaya falan basti gecen arabaya bende mesafem azdi on frene biraz hizli asildim ve kilitlendi teker kaydi. Ne kadar dusurmiyim diye diretsemde yerde islaklikta vardi kayinca ben sol ayagmn uzerinde ayakta kaldm ama motor dustu soluna dogru.sonra kaldirip kenara cekip baktm bisey oldumu acaba diye.yeni motorumla ilk dusmeydi o yuzden icim cız etti ama sonrasnda icim rahatladi sadece sol elcik topuzunda kucuk bi boya atmasi sol aynada derin olmayan kucuk ksa cizikler ve yanls gormedysem vites ayak koyma basamgnn orda biraz surtunme cizigi vardi baska birsey yoktu. Neyseki ufak birseydi.en acaibide 5 le falan dustum hiz olrk :-) Allah kaza bela vermesin herkese iyi geceler
2 Teker bir başka !
Reklamlar
-
19 Nisan 2013, 01:10
Geçmiş olsun
slymn93 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar gecen ayn 8 inde aldgm motorumla ilk dususumu gerceklestrmis bulunmaktayim.Daha dogrusu motoru dusurdum ben dusmedim. Tam lambalarda durmustum araba vardi onumde kavsak gibi bi yerde. Tam onumdeki araba yesil yaninca kalkti bende tam kaldiriyordum motoru daha ayagimi bile yerden cekmemistim onumdeki arabanin onune bir araba atladi oda aniden fren yapti ve kornaya falan basti gecen arabaya bende mesafem azdi on frene biraz hizli asildim ve kilitlendi teker kaydi. Ne kadar dusurmiyim diye diretsemde yerde islaklikta vardi kayinca ben sol ayagmn uzerinde ayakta kaldm ama motor dustu soluna dogru.sonra kaldirip kenara cekip baktm bisey oldumu acaba diye.yeni motorumla ilk dusmeydi o yuzden icim cız etti ama sonrasnda icim rahatladi sadece sol elcik topuzunda kucuk bi boya atmasi sol aynada derin olmayan kucuk ksa cizikler ve yanls gormedysem vites ayak koyma basamgnn orda biraz surtunme cizigi vardi baska birsey yoktu. Neyseki ufak birseydi.en acaibide 5 le falan dustum hiz olrk :-) Allah kaza bela vermesin herkese iyi geceler
-
19 Nisan 2013, 01:11
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
şanşızlık işte
dediğin gibi 10 bine alınan motoru dişarda bırakmak akıl işi değil
kaskoya gelirsek ben antalyada sordum,istanbuldan çok dahas ucuz antalya plakalı arac kasko ve trafik sigortası.bana kasko 2600 lira
trafik sdigortası makul 110 kusur lira çıkmıştı.kasko çok pahalı
bu kasko işi benimde aklımı kurcalıyor, kaskonun ödeme şekli nasıl bu konuda bi fikrim yok bilgi alabilirsem süper olur... 2600 yıllık fiyat mı ömür boyu fiyat mı
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
19 Nisan 2013, 01:15
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
19 Nisan 2013, 01:17
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
antaya fiyat bu yıllık.İstabulu düşünemiyorum
öhh maşallah... şuraya bak daha motor eskimeden bi motor parası çıkar...
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
19 Nisan 2013, 01:18
kakare adlı üyeden alıntı
öhh maşallah... şuraya bak daha motor eskimeden bi motor parası çıkar...
ne kadar riskliyse o kadar uçuyor fiyatlar
arabayı ilk yıl 1180 e 2. yıl 740 fcalan yaptırdım.bide 250 cc cıbırın kasko bedeline bak
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
19 Nisan 2013, 01:49
Okadarcık çiziği millet, nazar değmesin diye kendi atıyor Ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun.
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
19 Nisan 2013, 02:00
benim 30 temmuzda bitiyor kasko, anadolu sigortadan 1300 tl 6 taksit falandı,bu sene ilahi kaskodan geçinecez gibi görünüyor
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
19 Nisan 2013, 09:16
ozgurs adlı üyeden alıntı
Selam Arkadaşlar;
Foruma bugün üye oldum fakat yaklaşık bir haftadır okumaktaydım, özellikle bu konuyu.
Ben de motor alma aşamasındayım.A2 ehliyetim yok öncelikle onu alacağım, en iyi ihtimalle temmuzda görünüyor.Size sormak istediğim birkaç soru var.
1-Garajımız var ne de sitede oturuyoruz, motoru alırsam koyacak yerim yok.Bu beni tedirgin ediyor.Sizler nasıl muhafaza ediyorsunuz motorlarınızı ?
2-İlk vitesli motorum olacağı için YbR125 gibi bir motor daha mı uygun olur ?(Buarada 10 senelik B ehliyetim var yani trafikte sıkıntı yok)
Devamı gelecek tabi sorularımın, artık buralardayım
ben kapalı ispark otoparkında muhafaza ediyorum.
ybr 125 al kafan rahat olsun parçalarıda ucuz kullanımı kolay
10 senelik B ehliyet ile yapmış olduğun trafik tecrübesi motosiklette işe yaramaz.motosiklet ile trafikte motosiklet sürmek araba gibi değilki.
arabalar motosikleti araçtan saymadıkları için trafikte motosiklet ile trafik tecrübesi ayrı bir olay.kendini araba kullanıyormuş gibi trafikte yol alırsan sakata gelme ihtimali fazla.buna dikkat etmek lazım.
-
19 Nisan 2013, 11:02
kocaolgun adlı üyeden alıntı
Benim motorumda dışarıda duruyor Çelik zincir ve özel kilidiyle elektrik direğine bağlıyorum cbr 250r alınca yine zincirle bağlayacağım bu sefer 2 zincir birde kasko yaptıracağım
Kasko için bana 3.660TL fiyat vermişlerdi. Hırsızlık dahil değil!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
Geçmiş olsun, benim de ilk devrilmem böyle olmuştu. Burada veya başka bir başlık altında birisinin daha çok benzer bir şekilde devrildiğini okumuştum. Öncelikle şunu söylemek isterim ki düşmekte olan motoru sakın ola ki kaldırma. Allah korusun belini sakatlarsan hayat zehir olur. Bir de hocamın tavsiyesidir "Beklerken; sağ ayak arka frende, sağ el gazda, sol ayak yerde, sol el debriyajı dört parmak ile tam sıkıyor, motor sol tarafa 80 derece açı ile yatıyor" Bunu uygularsan arka frene müdahale ederek dengeli bir şekilde durabilirsin. Tabii en güzeli önündeki aracın tepki vereceği durumları öngörüp tepki vermek için fazladan zaman kazanmak ama her zaman mümkün olmuyor işte. Tekrar geçmiş olsun, Allah başka kaza göstermesin.
-
19 Nisan 2013, 11:07
Başka bir alternatif olmadığından dışarı bırakıyorum bırakmaya da devam etmek zorundayım motor sevdasından vazgeçemiyeceğime göre yapacak birşey yok artı alarm disk kilit falan takabılırım ama kapalı yer veya otopark imkansız
-
19 Nisan 2013, 11:30
herkese günaydınlar
arkadaşlar motorumun gelmesine bir haftacık kaldı heycan dorukta
agv k3 kask ve richa boomerang montum hazır lakin eldiven,bot ve pantolon almadım varmıdır bi öneriniz şunu al diyebilceginiz kalite olarak aldıgım mont ve kaska uygun olarak?
-
19 Nisan 2013, 13:08
Otoparka aylık mı yıllık ödeme yapıyorsun ücret hakkında bilgi verebilir misin
barodi adlı üyeden alıntı
ben kapalı ispark otoparkında muhafaza ediyorum.
ybr 125 al kafan rahat olsun parçalarıda ucuz kullanımı kolay
10 senelik B ehliyet ile yapmış olduğun trafik tecrübesi motosiklette işe yaramaz.motosiklet ile trafikte motosiklet sürmek araba gibi değilki.
arabalar motosikleti araçtan saymadıkları için trafikte motosiklet ile trafik tecrübesi ayrı bir olay.kendini araba kullanıyormuş gibi trafikte yol alırsan sakata gelme ihtimali fazla.buna dikkat etmek lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Peki sadece hırsızlık için kasko yaptırılabilir mi.O şekilde bir poliçe var mı.Hiç bir şeyi karşılamasın sadece hırsızlığı karşılasın.Daha motor almadım ama çalınır diye şimdiden korkuyorum
ormankebabi adlı üyeden alıntı
Kasko için bana 3.660TL fiyat vermişlerdi. Hırsızlık dahil değil!!!
-
19 Nisan 2013, 15:02
PatientZer0 adlı üyeden alıntı
Peki sadece hırsızlık için kasko yaptırılabilir mi.O şekilde bir poliçe var mı.Hiç bir şeyi karşılamasın sadece hırsızlığı karşılasın.Daha motor almadım ama çalınır diye şimdiden korkuyorum
Maalesef, keşke olsa herkes kasko yaptırırdı. Genellikle gece çalınıyor, gece güvenli bir yere bırakmaktan başka yapacak fazla bir şey yok. Ben AVM otoparklarına bırakırken bile disk kilidi ve zincir ile kilitliyorum. Allah'a şükür bizim buralarda birkaç yıldır hiç hırsızlık yapılmadı. O yüzden en büyük derdim sidikli kediler
-
19 Nisan 2013, 15:29
en güzeli geceleri otopark
bu arada bizim cıbırlara bridgestone lastik takımı varmış bridgestone hakkında bilgisi olan var mı ?
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
19 Nisan 2013, 15:40
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Okadarcık çiziği millet, nazar değmesin diye kendi atıyor
Ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun.
Saolasın teşerkkürler
Başta içim cız etti ama sonra rahatladım zaten 2 teker sonuçta mutlaka düşer yani önemli olan en az zararla atlatmak ki ucuz atlattım gerçekten 50-60 la giderken olmasından iyidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
ormankebabi adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, benim de ilk devrilmem böyle olmuştu. Burada veya başka bir başlık altında birisinin daha çok benzer bir şekilde devrildiğini okumuştum. Öncelikle şunu söylemek isterim ki düşmekte olan motoru sakın ola ki kaldırma. Allah korusun belini sakatlarsan hayat zehir olur. Bir de hocamın tavsiyesidir "Beklerken; sağ ayak arka frende, sağ el gazda, sol ayak yerde, sol el debriyajı dört parmak ile tam sıkıyor, motor sol tarafa 80 derece açı ile yatıyor" Bunu uygularsan arka frene müdahale ederek dengeli bir şekilde durabilirsin. Tabii en güzeli önündeki aracın tepki vereceği durumları öngörüp tepki vermek için fazladan zaman kazanmak ama her zaman mümkün olmuyor işte. Tekrar geçmiş olsun, Allah başka kaza göstermesin.
Saolasın kardeş.Aslında dediğin çok doğru bekleme olayında sağ ayakta değilde sol ayakta bekleme ve devamıyla ilgili olan.Ben lambalarda durunca boşa atıp kendimi bi doğrultuyorum vucudumu rahatlatıyorum boy 170 olunca birçok kişiye göre biraz daha fazla yatmak zorunda kalıyorum ve ister istemez bazen bilek çevresinin kasılmaya başladığını hissediyorum.onuda rahatlatmak için lambalara durmuşken şöyle vucudumu bi doğrultup rahatlatmayı seçiyorum e hemen kalkabilmek içinde sol ayağı viteste tutuyorum o yüzden arka fren tam anlamıyla motoru kaldırıncaya kadar iptal oluo :D yani anlıcağın benim ihmalim de bu düşmede büyük pay sahibi o yüzden önümdeki arabanın önüne atlayan arabaya kırmızıda geçmiş olmasına rağmen sövmedim :D kabahat bende ki Türkiye de yaşadığımı ve her an her yerden herşeyin çıkabileceğini unutmuşum :D Allah hiç birimize kaza bela göstermesin 2 tekerli olduğumuzu ve Türkiye de yaşadığımızı unutmadan yaşadığımız mutlu keyifli sürüşler dilerim
2 Teker bir başka !
-
19 Nisan 2013, 16:51
[QUOTE=PatientZer0;3002017]Otoparka aylık mı yıllık ödeme yapıyorsun ücret hakkında bilgi verebilir misin
aylık ücret veriyoruz yıllık verilmiyor fiyat 50 tl kapalı ispark otopark
[
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
[QUOTE=PatientZer0;3002017]Otoparka aylık mı yıllık ödeme yapıyorsun ücret hakkında bilgi verebilir misin
[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
aylık abonman parası 50 tl
-
19 Nisan 2013, 17:28
Keşke burda da otopark olsa da 50 lira versem
-
19 Nisan 2013, 17:49
Orduevi kapalı otoparkı, hem bedava hem güvenli
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
19 Nisan 2013, 21:37
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler