bende satıyorum ama bayag ucuk bı fiyat yazdım maksat piyasa canlansın :D
9 550 Abartmısmıyım :D
Bence çok uygun fiyata yaptırmışsınız.Ben Adapazarında 2012 de 2012 model CBR ı 75.00 Tl. 2013 de 2011 model CBF i 120 Tl ye yaptırdım. Aradaki farka bak.Uçuyolar adamlar resmen.Eğer bir sigorta sektörünü yönetemiyorlarsa zarar ediyorlarsa acısını bizdenmi çıkarmaları gerekiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
Tam piyasa adamısın ha ha ha George Soros la çalıştınmı sen.
Selam Arkadaşlar;
Foruma bugün üye oldum fakat yaklaşık bir haftadır okumaktaydım, özellikle bu konuyu.
Ben de motor alma aşamasındayım.A2 ehliyetim yok öncelikle onu alacağım, en iyi ihtimalle temmuzda görünüyor.Size sormak istediğim birkaç soru var.
1-Garajımız var ne de sitede oturuyoruz, motoru alırsam koyacak yerim yok.Bu beni tedirgin ediyor.Sizler nasıl muhafaza ediyorsunuz motorlarınızı ?
2-İlk vitesli motorum olacağı için YbR125 gibi bir motor daha mı uygun olur ?(Buarada 10 senelik B ehliyetim var yani trafikte sıkıntı yok)
Devamı gelecek tabi sorularımın, artık buralardayım
şöyle ucuz yollu çin malı felan bir motor bulup arkadaşından felan motosiklete alışmanı tavsiye ederim en azından binince biraz rahatlarsın çünkü bunda vitesi atarken biraz değişik hissediyorsun biraz pratik yaptıktan sonra cbr 250 almanda problem yok bende araba kullanmayı bilen ve bisiklet sürebilen dengesi iyi olan kişiler sürebilir cbr'yi
bence 250 r al. ilk kullanan için en ideal motor. hem vitesleri çok güzel hem seri hem konforlu hem pratik. yeni başlayan için kolay motor yani. yüksek değil. ayaklarınız rahat yere değiyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
arkadaşım sakın çin malı alma paranı çöpe atmış sayılırsın satması kullanması zor.. çin mallarının allah belasıı versin ben ne çektim para haca harca bitmiyor...
Çin malı ya da ikinci el hiç düşünmedim zaten.Dediğim gibi ybr125 ya da cbr250r düşünüyorum.Ama dediğim gibi kullanmadığım zamanlar koyacak yer sıkıntı.Herkes nereye koyuyor merak ediyorum ?
Çin malı bir motor alman şart değil, ama mutlaka bir arkadaşından felan küçük cc vitesli motosiklet bulup alıştırma yap kontrollerine alışırsın yoksa direk cbr alayım dersen lan vites düşecez fren yapacaz felan felan kafan karışır mazallah birşey olur
Ybr125 dememin sebebi de oydu zaten, biraz daha küçük, yarı fiyatından da az.Ama dediğim gibi park işini nasıl hallediyorsunuz ?
Benim motorumda dışarıda duruyor Çelik zincir ve özel kilidiyle elektrik direğine bağlıyorum cbr 250r alınca yine zincirle bağlayacağım bu sefer 2 zincir birde kasko yaptıracağım
Arkadaşlar cbf150 kullanıp cbr25r'ye geçenler iki motor arasındaki şehir içi yakıt, bakım vs masrafları arasında kıyaslama yapabilirler mi.Mesela aynı marka lastik için cbr250 de 650TL cbf150 de 230TL diye okudum doğru mudur?Fark bu kadar fazla mıdır?
Dediğim gibi her iki motoru da kullanmış olanlar yazarsa çok memnun olurum.Cbr daha masraflı ben de biliyorum ama ne kadar daha fazla?
Eğer açılmış konu varsa link de verebilirsiniz ben göremedim.
şanşızlık işte
dediğin gibi 10 bine alınan motoru dişarda bırakmak akıl işi değil
kaskoya gelirsek ben antalyada sordum,istanbuldan çok dahas ucuz antalya plakalı arac kasko ve trafik sigortası.bana kasko 2600 lira
trafik sdigortası makul 110 kusur lira çıkmıştı.kasko çok pahalı
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
O motoru dışarda 3 gün durdurmazlar kardeş :(
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)