arkadaslar shoei xr1100 kaskim var. vizoru nasıl temizlemem gerekir fikrim yok. bir arkadasim spreyler var dedi ama ozen motoru aradim spreyler vizorun ozelligini yitiriyor dedi. siz nasıl temizliyorsunuz?
arkadaslar shoei xr1100 kaskim var. vizoru nasıl temizlemem gerekir fikrim yok. bir arkadasim spreyler var dedi ama ozen motoru aradim spreyler vizorun ozelligini yitiriyor dedi. siz nasıl temizliyorsunuz?
Islak mendille böcek ve tozu temizliyorum, kağıt havluyla kuruluyorum. Mikrofiber bezle ovalayarak üzerinde geçiyorum en son. Vitrinlik oluyor . Kask ve vizörüne aynı bu şekilde. Shoei'lerde buhar önleyici katman yok, o yüzden sorun olmuyor.
arkadaşlar lastiklerin yanlarını ayakkabı parlatıcı sünger ile güzelce parlatın çok güzel oluyor tavsiyemdir..yukarda gözüktüğü gibi
trafik sigortaları ne kadar oldu, benimki önümüzdeki hafta bitiyor,,, bugün motor için kapora verişimin 1. yılı
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
merhaba arkadaslar herkese selam olsun cbr250 kullanıcısıyım. motorum son 2 aydır cıldırmıs durumdaydı sürekli stop ediyor marşa bastığımda cır cır cır ötuyor calısmıyordu. servise götürdüm 2 hafta once anlattım durumu motorla tur attılar stop etmıyo sorun yok bin git dediler bende usta sölüyo bi bildiği vardır diye sesimi çıkarmadım bindim gittim. ondan sonra hiç sorun cıkarmadı ta ki dün geceye kadar. yolun ortasında kaldım makınayla calıstırcam calısmıyor marsla beraber gaz veriyorum yine yok en sonunda calıstı. bu sabahta anese gittim tekrar bi bakın diye orda ergin usta var sağolsun sarısın yesil gözlü bi abimiz. anlattım ona derdimi actı motorun koltugunu aküye bakıcaktı. bir baktıkki hava filtresinin oldugu yerde ambalajlı ıslak mendiller. nerden girdin nasıl gittin oraya anlayamadık. meğerse onun yuzunden stop ediyormus. çıkarttık onları ordan bide yeni hava filtresi taktık. makina kendine geldi. çıktım eve geliren basıyorum alet 135 te tıkanıyo daha gitmiyo. döndüm tekrar anese sordum niye gitmiyo diye yine sacmaladılar. yok havalar ısınmıs ondan gitmiyomus yok efendim herkes bndan sikayetciymıs. YANİ SONUC OLARAK: bagajınıza ıslak mendil koymayın aman dikkat. birde benim motor niye gitmiyor mantıklı bir acıklaması olan varsa yardımcı olsun.
benim yaş 36 , en son ne olur ?
@ dumenist
aküyle ilgili bir kağıt oluyordu bagajda , o bile aynı soruna neden oluyordu, geçen yıl falan yazılmıştı foruma, orayı tamamen temiz ve boş tutmak lazım.
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
lastiklerinize parlatıcı kıl tüy herhangi birşey sürmeyin arkadaşlar,çok tehlikeli bir iş sonra virajda nasıl düştüğünüzü anlayamazsınız bile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
sigortacıları gerçekten serbest bıraktılar geçiren geçirene
şimdi forumda sigorta yaptıran arkadaşlar ben şu kadara yaptırdım deyip geçiyo.burda bi yanlış yorumlama var.
sigorta yaptıran arkadaşlar şu kriterleride belirtirse daha iyi bir referans olacağına inanıyorum.
1-Araç plakasının kayıtlı olduğu il veya ilçe (fiyatlandırmada bu çok önemli kriter)
2-Sürücünün yaşı ve herhangi bir kazaya karışmışmı
3-Aracı satın aldıktan sonraki ilk poliçesimi, değilse indirim uygulandımı
4-Aracın yaşı
5-Aracın sınıfı vs. gibi kriterler vede en önemlisi
6-Poliçeyi kesen şirket hangi sigorta
bi uyarıda benden olsun eğer trafikte çok fazla rizikolara maruz kalıyorsanız çok ucuz fiyatlara da tav olmayın sonra hasar ödemelerinde çok sorun yaşatıyorlar.
Arkadaşlar şu son 2-3 gündür motorsikletin vitesiyle ilgili sorun yaşıyorum. İlk başlar kendimmi evhamlandım yoksa bottanmı diyordumda sanırım motorsiklette bi sıkıntı var. 2. vitesten 3. vitese atarken tık diye vites geçiş sesi geliyo gibi oluyo fakat vites geçmeyip 2. viteste kalıyo. Baya baya yapmaya başladı şu son bi kaç gündür. artık 2 den 3 e geçirirken iyice ezdirip kontrol ederek öyle yola devam ediyorum ki dikkatimi dağıtıyor buda. 1000 km bakımıda geldi. orda servise göstericem ama şimdiden fikirlernizi paylaşırsanız sevinirim.
şileye gidenlerden foto beklıyoruz
*
GULŞEN konserı superdı hahah :D
Çağdaş goproyla çekim yaptı ama resim huyumuz yok aslında çok güzel manzaralar vardı yeni yeni bahar geliyor heryer yemyeşil ama durma huyumuz yok 41 dakikada şilede kahvaltıya oturduk sonra kandıra da mola verdik kahve içtik bide son çıkışta mehmetçik vakfında çay kahve içip döndük güzeldi videoyu belki Çağdaş yükler
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)