3 haftadır ayrı kaldığım motosikletime bu pazar tekrar kavuşuyorum, çok mesudum
Ayrıca arkadaşlar bi konu açtım yardımcı olursanız şayet..
http://www.motosiklet.net/forum/konu...e-haftasi.html
3 haftadır ayrı kaldığım motosikletime bu pazar tekrar kavuşuyorum, çok mesudum
Ayrıca arkadaşlar bi konu açtım yardımcı olursanız şayet..
http://www.motosiklet.net/forum/konu...e-haftasi.html
Konşuk motorla 2013 model siyah cbr 250 r için anahtar teslim 10.200 tl ye anlaştım kaparoyu verdim.
Şimdi doğumhane önündeki baba adayı gibi heyecanla bekliyorum.
Kavuşamayan kalmaz inşallah...
Renk seçeneklerinden bahsediliyor, 2013 Repsol olmayacak mı? Olmayacaksa hiç düşünmeyeyim Hondayı?
En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)
Motor zaten racing gibi durmuyor o renkte gelmeyecekse seçeneğimiz ne olacak? Honda markasına olan güvenim yüzünden durup durup hondaya geri dönüyorum, başka güzel renk seçenekleri ne olacak peki?
En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)
ne racingi yahu , bildigin enduro dı mı?
+renk ıle racıng mı oluyor motor ?
cbr candır tercıh edenlerın sayısı*memnunıyetı bunun en buyuk kanıtı.
zevkler ve renkler tartışılmaz bende geçen gün ön camı mavi taktırdım herkesten olumlu tepki aldım önemli olan benim beğenmem yani kendi motosikletim için konuşuyorum)
Uploaded with ImageShack.us
Abi nasılsın iyimisin keyifler yerindedir inşallah. Senin motoru gördüm çok harika yapmışın eline sağlık haberlerini alıyorum arada dua ediyosundur inş Bir ara buluşalım bizim ekiple yol yapalım hep beraber havalar düzeldi
Bu da benden gelsin kurtlar arasında kaldım onların hepsi cıbır tek
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
ON camı bende begendım fıyatı nedır orj gıbı tıtreme yapıyor mu ?
cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )
Doğru renkler ve zevkler tartışılmaz. Ben oldum olası yeşil kawasakilerde yeşil camı ve mavi Gsxr lerde mavi camı biraz görnümü yumuşattğı için pek sevemedim. Siyah cam ciddi dururken bu renkler sanki yemelik şeker gibi gözüküyor bana..
Aslında bu ermax camı biraz üst taraftan elimle oynatınca çok eğilip bükülüyor orjinal cama kıyasla. o pek olumlu izlenim bırakmamıştı.
Ama sizin fotoğrafta bu açıdan bende beğendim, yandaki mavi şeritle takım olmuş daha havalı durmuş Hayırlı olsun...
Bide gerçekten zevkler ve renkler tartışılmıyor Ben mesela arka çanta ile motoru aşırı çirkin bulmuyorum çok uyumsuz gelmiyor, Çanta 42 lt den büyük olmadıkça. İhtiyaç dahilinde takılabilir. Çünkü motor sport touring ismi cbr densede VFR sülalesinden geliyor aslında. Ama çoğu kişi çanta ile motorun karizmasının tamamen yok olduğunu göze çok battığını düşünüyor.
Arkadaşlar 4riders eldiven kullanan var mı? Tavsiye edermisiniz. Yada kullandığınız eldivenleri.
Vakit ayıran herkese teşekkür ederim.
ARKADASLAR 1000 KM BAKIMINDA NE YAPILIYOR VEDE YAKLASIK NE KADAR TUTUYOR ACİL BİLGİ VERİRMİSİNZ RİCA ETSEM ))
YAPTIRDIM BEN AMA HIC ICIM RAHAT DEGİL DE O YUZDEN SORUYORUM
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)