Cebime koydum okumadı, ne yapalım okuyana kadar denemeye devam Acaba bu kredi kartı, akbil ve diğer manyetik kartlar da etkiliyor olabilir mi??? Benim öğrenci kimliğim akbil ile çakışıyordu mesela.
Cebime koydum okumadı, ne yapalım okuyana kadar denemeye devam Acaba bu kredi kartı, akbil ve diğer manyetik kartlar da etkiliyor olabilir mi??? Benim öğrenci kimliğim akbil ile çakışıyordu mesela.
Abi nası bi sistem kurdular ya, utanmasalar otomobile göre yaptık, motosiklet etkiliyor köprü başında bırakın diycekler
Zaten işi bikerede yapsalar asıl ozaman şaşardım. Yaptıkları yollar ortadan çatlayıp çöktüğünde bile "boşuna çift şeritli yapmadık" diye yeni ihale açmışlardı
Yakında "siz istediniz okuyanını yaptık, hizmette kalite" diye yeni ihalesi açılır, tekrar alırız nolucak ki alıştık
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
hgs caresizligim, okumamasi vs sorunlari yuzunden ogs almistim. cebime koydum. ilk geciste okudu sonra okumadi. Lastik bantla koluma tutturma niyetim var. Simdilik elimle tutup gosteriyorum
Günaydın herkese,
daha önce de zaman zaman yazmıştım bu foruma.
aranızda belki motorunu RTR 150, 2011 ile takas etmek isteyen çıkar.
sahibinden.com'daki ilan numaram: 117285952
hepinize kazasız belasız sürüşler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
hgs ile bir yazışmam var, motorun camına yapıştırın, okumaması durumunda hesabınız plakanız ile eşleştirilerek düşüm yapılıyor diye dönüş geldi,
şu hgs muhabbeti açılmışken sorayım;
ankara dan diyarbakıra gidip motor alıcam..dönüşte otoban kullanıcam yolun yarısı kadar...şimdi hgs alayım diyorum ama plakaya, ruhsata alınıyomuş...gişelerden o şekilde geçsem sanırım 15 gün müddetim var kaçak geçiş yaptıktan sonra almak için...ama plakayı değiştirmeyi düşünüyorum...ne yapsam bilemedim valla...
Yan çanta kullanan var mı arkadaşlar ?
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Evet beklenen zam gelmiş, 10300 TL olmuş .
http://www.honda.com.tr/SeriesPrices...rsport-cbr250r
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ay/?favorite=1
bunu uygylayan arkadaşlar parmak kaldırsın :D
ardından nasıl iyi kötü yönleri nelerdir
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Benim aylar önce aldığım HGS ile gişelerden en az 15 kez geçtim, hepsi etiketsiz. Çünkü ilk 2 sefer okumayınca yırtıp atmıştım. Bugün PTT'den baktılar, içinde ilk yüklenen 30 TL duruyor, hiçbir kaçak geçiş de yok . Sistemin bug'ına denk gelmişim, ama illa ki düzeltileceği için HGS'yi iptal ettim, o kadar beleş geçiş yeter .
Kartlı aldım şimdi, onu test edeceğim. Kabiliyetsiz bir firmanın ürünü bu kadar olur işte , artık motorcular olarak kendimiz bir çözüm bulacağız.
Laaaannnnn
Dün bayiye gittim 125 i satıp 250 alırım belki diye. Adam gel seninkini alalım 5.500 'e 10.500 taksitli verelim falan derken aralarda zaten motor başına 100-200 tele kazanıyoruz diye klasik yalanlar söylereken bide birkaç güne 250 tl gibi zam gelecek zaten dedi.
Bende bana anlatırken yeme şimdi beni, gazlama reis diyorum içimden tabi
Ulaan hakkaten dininiz imanınız paraymış beeaaa
Pazar günü Yenikapı'da gidonu bi an sağa kırmamla Yalova feribotunda buldum kendimi
Atatürk köşkü
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
ooo yes koftecı yusuf
olayın sonudur. beraber de gıdelım.
yarım kg kofte + duble kaymaklı kadayıfff
arkadaşlar VAN DA GEZEN Bİ cbr250 var acaba sürücüsü burda mı tanışmak isterim
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Arkadaslr gosterge son dise dustugunde kac km gidiyorsunuz dkkt eden oldmu hc? Yani tek dise dustugu andan yanp sonmeye basladigi ana kadar ne kadar km gidiyorsunuz? Birde uzun yolda en az kac devirde giderken yakio merak ettm
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)