O nedir arkadaş biraz daha kasılsa kalp krizi geçirecek!!!
250 cc karşılaştırmasında en çok dikkatimi çekenlerden biriside en sondaki bide en kalitesi diye adama daelim dedirtio yanlış duymadıysam orası çok komik geldi :D çaktırmadan da mesaj vermiş barkın abi :D
2 Teker bir başka !
Eyvallah dostlar son sayfalarda aradım göremedim -uzun zamandır 250cclerde kararsızım(1 yıldır parası hazır olmasına rağmen alamadım bir makine), saçma sapan megelliler'e falan bile baktım ama en başta düşünmediğim cbr'a karar verebildim en sonunda, bu yüzden eski konular hakkında bilgim yok maalesef-, sizin de dediğiniz gibi 2 kere sordum, honda'ya mail attım cevap gelmedi ondan merak ediyordum; cevap için teşekkürler(chemical ve tavares). Forza BJK :D
motorumu bugun yıkadım basınclı havayla hemen kuruttum zıncırını yagladım guzellık cıktı ortaya akabınde sagnak yagmur basladı ve otobanda 120+ hızlarda gıttım sonuc yarım saat sonra motor camur ıcınde ben boyle sansın :( hafta sonu gezısıne bu topıcten gıden var mı ??? tek cbr olmıyım
cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/114069-2-gezimizde-nerelere-gidiyoruz.html ben ve bi motosiklet kullanan arkadaşım daha var inşallah bizde geleceğiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
garipçeye gidicez burdan gelmek isteyenvarsa pazar sabahı yola çıkıcaz gelmek isteyen varsa bu adresten takip edebilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
yanlız değilsin
lutfıcım son defa, acıklamalı mesajımı atıyorum.
bak ne demıssın?
"Modifiye böyle yapılır.motor için üretilen tüm aksesuarları takmak modifiye değildir."
"Demek istediğim motorun elle değiştirilebilecek herşeyini değiştirmek ille de motoru güzel yapmaz,sonu apaçilik."
"Birçok motorda bu elcikler var,genelde apaçi dediğimiz tiplerde,motorun rengiyle,görüntüsüyle alakasız elcikler var,sanki adı rizoma diye şekil oluyor"
dıyorsun kı neden alındın? alınmam ya da burada bırcok aksesuar takan arkadasların alınması ıcın daha ne yazman lazım? rızoma elcıgım var ve elle takılabılecek neredeyse tum aksesuarlara sahıbım.
"tanımasam başka türlü konuşurum mevzuuna hiç birşey demeyeceğim"
demıssın , ama daha once yazdıgın seye bakalım?
"Tanımadan yazsan anlarım"
kendı yazdıgınla celısıyor sanırım
bana mıllete apacı demeyı bılıyorsunuz dıyorsun ama benım "kardesım taktıgın seyler apacı olmus vb gıbı" bır tek mesajımı dahı bulamazsın...
ben tum bunlara ragmen sevdıgım bı kardesım oldugun ıcın ıyımser ve yapıcı konusmaya calıstım, ki hala da calısıyorum.lutfen buna da soguk,hayırlısı olsun gıbı bı mesaj atma
Dostum çok şaşırmışsın ya ama o fotoğraflar çekilirken gayet rahattım kalp krizi riski falan yok kasılma hiç yok aslında bunu burda konuşmayada gerek yok . Ayrıca barkının videosunda test edilen motorlar farklı olsada cbr de hepsinden biraz var bence konfor konusunda görünüş açısından üst sıralarda ve en önemlisi yakıt yol tutuşu kullanılabilirlik açısından tercih edilebilir ve yedek parça fiyatları konusunda insanı üzmeyecek cinsten bir motor ben bu yüzden yine hepsinin arasında ortalamaya vurduğumda bir adım önde tutuyorum hondayı .Titreşim konusunda yorum yapan arkadaşlara teşekkürler tek silindirden dolayı belli devirlerde titreşim var sanırım ama tüm kullanıcılar videoda motorları kullanıp arkasından unutmamak için elindeki kağıtlara not alıyorlar ya görüşlerini, titreşimde dahil hiç bir konuda (kendi motorlarına alışkın oldukları halde) olumsuz bişeyden dert yanmamışlar cbr'yle ilgili buda olumlu bir referans bence
Arkadaslar cbr icin satilan kisa aynalar var internette bunlardan kullanan arkadasimiz varmi acaba performansi nasil? Birde bu koso cakmasi spor aynalar var bu aynalardan takan varmi? Direk oturuyormu yoksa bir aparata ihtiyac duyuyormu??
kuyruk iptali yapmak istiyorum bilgi verebilirmisin ?
nerden alabilirim ve uygulaması hakkında
kullanımdaki kötü yönleri falan
bide sen bilirsin tam dolu cbr vardı sende
bu ön camın başka modeli yok mu
ben nette bulamadım
bu orjinalinin siyah hali kötü orjinali zaten bence berbat ön camın
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
puıg bıraz tuzlu
dubble bubble ve mra daha ucuza temın edılebılır. ızmırde mca motor vardı mra cam getırmıstı en son.dubble bubble gormedım hıc satan.ebaydan da alınabılır.
arkayı orjınal aynalar da gostermıyordu pek bunda da cok farkı yok.ıllakı kolunu hafıf kaldıracaksın ve saga sola kafanı cevıreceksın
http://www.ebay.com/itm/L-R-Black-Mirrors-HONDA-CBR-125R-150R-250R-600RR-1000RR-2011-LED-Turn-Signals-/370706290682?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash =item564fd117fa&vxp=mtr
link atabilirmisin satıcı linki
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
wolrath bu aynaların sinyalleri kullanılabiliyor mu peki takınca ?
elbette kullanılıyor.yoksa nıye sınyallı alayım gomme sınyal taktıgım ve onden hıc gozukmedıgı ıcın sınyallı almıstık aynayı
abı yazmısım mca motor dıye
http://www.mcamotor.com.tr/hakkimizda.php
beyler bu arada agv yı 260a verecegım.0ının yarı fıyatından da ucuza kask verıyoruz satılmıyor yahu.ben anlamadım bu ısı
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-agv-stealth-sv-hrc-116053083/detay/
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)