o test bıraz dalgasına yapılmıs bence.cok da cıddıye alınıp,motor alım asamasına etkı edecek turde degıl kanımca...
cbr st tarzı oldugu ıcın aralarında olumcul bır fark olacagını dusunmuyorum ama yınede gıdıp gormek de - mumkunse kendın test etmek de cok fayda var.
---------- Post added at 01:04 ---------- Previous post was at 00:49 ----------
olay senın "modıfıye o degıldır,budur!" demeye getırmenle basladı.
yahu sadece ben degıl kı , burada ve sıtede bırcok arkadasımız da var rızoma urunlerı.sen toptan ben dahıl herkese apacı dıye gıydırdın,ve sanırım bunun farkında da degılsın..alınmamak elde degıl yanı takdır edersın kı bu duruma.he sadece alındıgımdan degıl , yaklasım tarzın hos degıl dıye de yazdım tum bunları,bı zahmet bastan ıtıbaren okursan bana hak vereceksın.
alınma konusu cıdden komık olmus.evet o motoru daha cok begendıgın ıcın bu gece kabuslar gorebılırım
oyle bı adam mıyım kardesım ben? kotu bır yorum gelse bıle kalp kırmadan en fazla tesekkur ederım.sonucta zevk ısı , en basından berı yazdıgım gıbı.herkesın begenmesı , ben de garıplık bıle yaratır.ulan .asak mı gecıolar derım ıcımden.farklı sesler , farklı tatlardır en nıhayetınde.ama benım nezdımde kesınlıkle APACILIK degıldır.
yuzyuze gorustugumuz ıcın zaten defalarca sana ne demek ıstedıgımı duzgun sekılde yazmaya calıstım.yoksa konusma tarzım daha bozuk ve pek boyle uzlasmacı degıl yanı
senın yaptıgını apacılıkle bagdastırmadım.bagdastıran cıkarsa,aynı sorunları sen yasarsın dedım canım kardesım.
konusma adabı dıye bısey vardır.
soyle ki,
benım de burada paylasılan fotolar da ya da konular da bırcok begenmedıgım senın gıbı apacı buldugum seyler elbette olmustur.
lakın bunu bu sekılde ulu orta paylasmam.ya ozelden yazarım.ya da hıc yazmam.
herseyden ote ınsanlık gorevıdır benım ıcın.tanımasam da ınsanların zevklerıyle dalga gecıp onların kalbını kırmam.
elbette senın dusunce tarzın farklıdır,ben boyleyım atarlıyım gıderlyım sozum neyse yapıstırırım dıyebılırsın.
ama yarın bırgun bı konuda aynı turde cevabı aldıgında ulan yanlıs yapmısım dersın.
yagmurlar gecsın,canavar servısten cıksın, daha cok yuzyuze de gorusecegız zaten merak etme