sanki biz başka bir motor kullanıyoruz
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Atın elbiseli adam 250cc motorlar karşılaştırması (daha çok kullanıcıların ağzından)
http://www.motosiklet.net/forum/test...ilastirma.html
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
aha 250cc karşılaştırma videosu yayınlanmış arkadaşlar merak edenler baksın derim ben başlıyorum şuan ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
ya ne biliyim izledim ama pek bi beni memnun etmedi açıkçası ya..
şahsi fikrimdir keşke Barkın yapsaydı bu karşılaştırmaları...
Ordaki arkadaşlara hiçbişey demiyorum yanlış anlaşılma olmasın
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Eğlencelik video olmuş , motor sahipleri karşılaştırırsa daha farklı birşey çıkamazdı zaten. Profesyonel karşılaştırma yapılmasını bekledim ben de. Bu arada videoyu beğendim , motor sahipleri de, yorumları da oldukça güzel olmuş. Ama beklentim farklıydı.
Bende yeni izleyebildim.Keşke barkın abi karşılaştırmayı yapsaymış hepsine binip.Banada R1 verseler yakıtı çok abii yeaa diyip cbr'yi överdim orda da hemen hemen aynı şey olmuş yani
Bütün parçaları http://www.faddybike.com/static/cbr150.htm 'dan galiba. Birkaç forumda o şekilde yazılmış. Boyasız olarak satılıyor tabi, adam boyatmış. Kuyruk hariç hepsini benzettim. Ayna listede yok ama 600rr aynası olması muhtemel.
videoyu bende ızledım cok begenmedım herkes kendı motorunu bı tık ustte tutmus sankı onlarda haklı onların ıcınden secmısler zaten bence barkın yapsaydı daha keyıflı ve onyargısız olurdu dıye dusunuorm
motor ıcın uretılen tum aksesuarları takmak nedır ?
olay ıscılık ıse , uzakdoguluların vergıden dolayı yaptıkarı yanında kımse gıkını cıkaramaz. bore kıtler,motor swaplamalar,turbolar vs... keza vfr 800 gıbı bı makınaya bıle aftermarket supercharger kıt yapıyor adamlar. aynı grenaj ıcıne sıgan,hıcbır ıslem gerektırmeyen s.charger. yapılan argeyı dusunebılıyor musunuz? TR'de de var hatta 1 adet. grenaj & sakal degıstırmenın bunların yanında esamesı okunmaz benım ıcın de...
ama;
modıfıye fabrıka cıkısı bır tasıta yaptıgınız her turlu eklemedır. aynaya cd takmak da modıfıyedır. bu ısın yelpazesı, senın bılgı-cuzdan-zevkın kadar genıstır
Demek istediğim motorun elle değiştirilebilecek herşeyini değiştirmek ille de motoru güzel yapmaz,sonu apaçilik. Abi ayrıca modifiyenin sözlük anlamını yazmana gerek yoktu Vitese tesbih takmakta bir nevi modifiye Bir motora rizoma iyi marka diye elcik takmak,honda karbon panzot satıyor diye panzot değiştirmek motoru güzel yapmaz demek istiyorum. Kimi motorun sadece bir plakalığını sökmek motoru çok güzel yaparken, başka motoruda elciğine kadar değiştirip,jantını boyamak güzel yapabiliyor.Şahsen fotoğraftaki cbr 250 gördüğüm en iyi üzerinde oynanmış cbr 250.Hatta bunu çok küçük değişikliklerle yapmışlar.
guzellık gorecelı bır kavram,senın ıcın guzel olan bısey baskasına gore leş olabılır.lakın kendı dusuncen dısındakı seylerı apacılık olarak adlandırman talıhsız olmuş.kı bahsettıgın markalardan bırı RIZOMA , dıgerı HRC.elestırı yaparken dozajını ıyı ayarlayın bence.
s.a 2013 cbr250 Türkiye ye gelen renkler ve abs paketi hakkında bilgisi olan var mı ? şimdiden paylaştığınız cevaplar için teşşkr ederim
2 haftadir aramadigim bayi kalmadi hondayida aradim ilgili birim arayacak sizi dediler donen olmadi. 2013 modeller daha turkiyeye gelmedi. ABS gelecekmi oda belli degil en azindan ben bilgiye ulasamadim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
honda cbr250 satmayi dusunen var mi ? varsa almaya hazirim sifir bulamiyorum
Şu an bu konu içerisinde 127 kullanıcı var. (0 üye ve 127 misafir)