daha 15 ay kredi borcu var + oyuncak rehinli. 15 ay mecburen beklemedeyiz ):
Merhaba arkadaşlar nasip olursa ben de aranıza katılacağım. 2 haftadır bayinin motoru getirmesini bekliyorum ama ne hikmetse gelemedi gitti. Sanırım Nisanda zam gelecek o yüzden mi motoru getirmiyorlar diye düşünmeye başladım. Merakla beklemedeyim.
Arkadaşlar iki gündür sağ bileğimde (tam eklem yerinde, dış kısımda) bir sızlama var. Sanırım bileğimi incittim. Avuç içimi yukarıya baktırana kadar bileğimi çeviremiyorum. Fena sızlıyor. Oturuş pozisyonumla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Özellikle akşam saatlerinde trafiğe kalıyorum. Sırtımda çanta; yokuş aşağı fren yaparken depoyu sıkamıyorum, aşağı doğru kayıyorum. Böyle zamanlarda elciklere şiddetli baskı uyguladığımı hissediyorum. Var mıdır aynı dertten muzdarip olmuş, tavsiye verebilecek birisi?
Bende de aynı şey oluyor ama eldivenlerden oldugunu farkettim eldivensiz kullanmayi denedm bir keresinde ve boyle bir skıntı olmadi ama eldivenleri giydigimde ellerim kucuk sanrm biraz ozellikle gaz kolunu tuttugum sag elim biraz fazla frenleri kullanmaya basladgmda bilegimi agritiyor.eldiven geriyor sanrm elimi ama bu sekilde lambalarda falan dinlendiriyorum elimi guvenlikten ödün vermemek icin cıkartmiyorum idare ediyorum maddi durum cikisinca gidip dha guzel bir eldiven alacagm bir kac parca birseyle birlikte
kolunun üstüne çok yüklenmemen gerekir. ağırlığın çoğunu sırtına ve beline vermelisin. bunun için de kolunu dirsekten hafif kırmalısın. dirseklerin tam düz olmamalı ki çukurlarda vs. esnek olabilsin. racing oturuş pozisyonunda olursak hem motor üstünde daha şık görünüyosun hemde bu tip sorunlar olmuyor. çünkü oturuş pozisyonundaki açı nedeni ile kollarına yüklendiğinde bir de üstüne çukur ve yol titreşimleri eklendiğinde bileklerin maruz kaldığı yük sürüş sonrasında ağrıya neden oluyor. kullanırken dirseklerini kırmayı deneyip işe yarayıp yaramadığını söylersen sevinirim.
Eldivenden olabilir gerçekten... İlk defa, eldivenleri çıkartırken hissetmiştim o sızlamayı. Çıkartırken bileği yukarıya doğru çekiyor biraz.
Yol alırken sorun olmuyor zaten, ön kol kemiğimi yere paralel tutmaya çalışıyorum sürerken. Ama yokuş aşağı fren yaparken veya ayağımı yere koymak zorunda kaldığımda öne doğru kaymamak için elciklerden destek almak zorunda kalıyorum.
sonunda motorumla calismalara basladim. ilk gunumde 10 km yaptm ve yokusda kalkis, donusler cok azda olsa frenleri tanimaya calistim. trafigin az oldugu bir yerde donup durdum fakat yinede arabalar oldgu icin cok fazla frenleme calisamadm. bakalim yavas yavas her gun calisip sonra kendmi trafige aticam insallah
benimde boynum ağrıyor motosiklette ellerimi gevşek tuttuğum için ağrı yok sadece boynumda ağrı oluyor.
yükseltme aparatı cbr 250 ye nasıl gider taktıran varmı aranızda direksiyonu yükseltip daha az eğilmek ve yorulmamak için böyle bir imkan varmı cbr için. varsa görünüş kötü duruyormu bilgi vercek varsa detaylı sevinirim..
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
10 numara gider,muazzam, muhteşem, enfess gider de taktıran, deneyen yok sanırım henüz
Bende şöyle bi mesaj atmıştım kısa bi süre önce CBR başlığı okadar hızlı akıyor ki bulmak zor oldu
Nihat arkadaşımızdan şöyle bir aparatın linki geldi, bu tür bi aparat ile gidon biraz yükseltilip birazda yaklaşırsa tadından yenmez diye düşünüyorum
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
arka stopu sökmekte sıkıntı yok ben hallederim ancak ne işlemi yapıcaz onu bilmiyorum. hadi çakar devresi aldık bizim ampul halojen lede değil onu nasıl yapıcaz? halojen ampul yerine led nasıl takıcaz? ben kesip biçme istemiyorum. gt250r da bile led stop var arkadaş bu honda ayıp ediyor.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )
merhaba arkadaşlar,
şubat ayı itibari ile (ilk gördüğümde hastası olmuş ve fiyatını duyunca mutlaka almalıyım demiştim)3 renk cbr 250r ile aranıza katıldım. fakat ehliyet almakta geçiktiğim için daha 10 km yol yapamadım. nisan ayının başında ehliyetimi alcam inşallah. birde memleketimden 1000 km uzakta görev yapmtığım için motorumu çok özledim çünkü yarıyıl tatilinde aldım ve tadını çıkaramadan göreve döndüm. bu hafta sonu memleketime gidip motorumla turlamanın hayali içindeyim.
aranızda olmak güzel !
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
şimdilik motorumun tadını kedicim çıkarıyor.[IMG][/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)