arkadaşlar bugün sigortasını yaptırdım. Fiyat bilgisi belki lazım olur arkadaşlara.
Axa sigorta : 229TL
şuan gemideyim pek kıpırdayamıyorum bendede tri-colour cbr 250r sırf aldığınız renk için değiştirirdim motoru çok hoşuma gitti 2011 bile yazsa alırdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
yalnız honda turkiyede baştan sağma iş yapıyorr. ingilterede ki honda sitesinde yeni olan modeller taa kaç ay önceden yayınladılar.
Aslında kafaya takmıyorum sadece 2012 aldım dıye 500tl uygun olabılır dı :D heheheh
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------
aslında hondanın sucu yok yıllardır bu sekılde yuruyordu faturaya bakmaksızın 2012 agustostan sonra 2013 yazılıyordu ama ısler degıstı uretım yılına gore sube yazıyor artık eee 2013 montajı olan motor bırakında nısan mayıs anca bıze gelsın
cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )
motorun 2012 olması oldukça garip. motor şimdiden bir yıllık oldu. her ne kadar 2013 de çıksada ikinci elde ruhsatta 2013 yazan daha çabuk satar 2012 ye göre.
Beyler tricolorların ruhsatında renk olarak ne yazıyor Ruhsata, motosikletin üzerindeki en hakim renk işlenir diye biliyorum ama Bu durumda beyaz yazıyor olması lazım, hakikaten öyle mi ?
İşin aslı, bunu komple bembeyaz yapmak ruhsat falan uğraşmadan yasal olarak mümkün mü onu merak ediyorum
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Muhalefetimiz gelmis.Yalnız kanun degisti bilgisi olmayanlara duyurulur.artık eskisi gbi eylül ekim ayından sonra yeni yılın modeliyle araba motor vs satılamayacak.yani arabalardada gecerli aynı durum.suanda gidip 2012 model sıfır araclari daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.eskidende aynıydı 2012 model satıyorlardı ama ruhsatta 2013 diye geciyordu.simdi artık üretim tarihi neyse ruhsatta yazılacak olan o oluyor.01.01.2013 den itibaren uretilenler 2013 diye gecicek.Türkiye de fabrikası olupta burda üretilenler hemen 2013 satışına baslayabiliryorlar.ama Türkiye de fabrikası olmayanlarda belli sureler sonunda getiriyorlar Türkiye ye.zaman farkı o yuzden mecburen oluyor.
Ruhsatların %95 inde beyaz olarak mı geçiyor demek istedin Bi ön çamurlukta var kırmızı boya oysaki, mavi/lacivert falan gibi bişey bile daha mantıklıymış
Ben beyazın gayet şık duracağını düşünüyorum, birazda zevk meselesi tabi Beyazın tonuyla oynanabilse muazzam olurda bu sefer muayene problemi çıkabiliyor :/
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Bu da benden beyler.
https://www.youtube.com/watch?v=hcdOweY7zf0
herkese iyi günler,
yağ yağ filtresi değişimi yapacağım da hangi ürünleri kullanıyorsunuz acaba ve fiyatları nedir?
şimdiden teşekkürler
bugün itibariyle bende Cbr 250 R alarak aranıza katıldım
siyah renk 2012 7500 km de
resimlerini daha çekemedim
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Merhaba arkadaşlar. Hafta sonu yağışlı olduğu için kendimi garaja kapattım ve karbon kaplama yapmaya karar verdim. Hem vakit geçirdim hem motorla uğraştım valla terapi gibi geldi. Buyrun resimlere geçelim bakalım beğenicekmisiniz?
Önce grenajları çıkarttım evde sildim güzelce
Sonra yan kapakları kapladım
Sonra iç taraftaki plastikleri deponun yantarafını kapladım
Sonra motora montajı
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4544717/detay/
bunu aldım eski sahibi her an ilanı kaldırabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
teşekkür ederim
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)