Havalar ısındıkça damarlarım çekiliyor, yollar çağırıyor
Arkadaşlar, bugün motorumu sahibinden.com'a koydum. CBR 250R ile takas istiyorum, ilan numarası: 117285952
bilginiz olsun.
Havalar ısındıkça damarlarım çekiliyor, yollar çağırıyor
Arkadaşlar, bugün motorumu sahibinden.com'a koydum. CBR 250R ile takas istiyorum, ilan numarası: 117285952
bilginiz olsun.
bn bu forumda okudum 2013 lerın tek farkı eksoz vede cant rengı dıye fuara gıdenler yazmıstı sanırsam o yuzden dedım 27.12.2012 de gırmıs turkıyeye konyaya da ocak ayında gelıyor dedgım gıbı heryeri sıyah ıncelersen mıllet o aksamları boyatıyor falan ruhsatta 2012 yazıyor artık yoruma acık yani
arkadasr janta sıcrayan zincir yagını nasıl temızlıosunuz gri ya halıyle cok kotu duruor 1 saat bezle ugrastm cıkmadı buna cözüm bulan var mı?
WD-40 . Tertemiz oluyor.
zincir temizleme spreyini beze hafif sıkıp siliyorum, saniyeler içinde leke falan kalmıyor.
wd40 ı bı denıyım obur arkadas balata spreyı demıs ama zarar vermesin ?
viper:
esımın kardesı metalurjı mezunu.onla da tartıstım.alumınyumun celıkten saglam olmasının tek sansı yaşlandırma teknıgı uygulanmasıymıs.bu sekılde yapılan blok alumınyumlar celıkten daha saglam oluyormus cıdden.he ozgul agırlıgı bu sebepten artar ama celıkten her turlu hafıf oluyormus.sonucta ozgul agırlıkları arasında 3kat fark var.lakın kafamda kalan tek soru ısaretı bu kadar ıslem uyguluyorlar mıdır sası yaparken?
ılk alacagım gıysılere ne kadar para ayırayım dıyen bı arkadas olmus.
ben mesela pısman oldum aldıgım seylere.zıra racıng kullanıyorum ve ust basım enduro tarzı,hıc uyumlu degıldı.bunları degıstırmek zorunda kaldım.ozellıkle mont.(bugun satıldı ama sonucta zarar yanı )
bu yuzden ılerıde kullanırım dıyorsanız ve motor secımınızı ılerıkı tarıhlerde de degıstırmeyeceksenız guzel bı sey alın kullanın.
lakın sonra ben bunu begenmem,her motora ayrı ust bas alırım dıyorsanız cok bayılmayın bence.
bu arada canavar sahın abıdeydı 2 gundur ona cok sıkısık olmasından dolayı bı tarıh vermesem de benım tezcanlılıgımı bıldıgı ıcın sagolsun dun aksam 11e kadar kalmıs dukkanda ve bıtırmıs ıslerı.
lastıgım ıgne delıgı kadar delıktı.onu hallettık
rızoma kutuları takarken hıdrolıge de el attık-degıstırdık.anı ve uzun frenlerde fısssuuuuvvv dıye hava sesı gelıyordu.neredeyse kesıldı gıbı ve ozellıkle on fren cok daha ıyı tutuyor artık.celık fren hortumuyla setı tamamlayabılırz belkı kısa sure ıcınde
lenslerı taktık.beyaz cırtlar yakın dısında pek gozukmuyor.cok rahatsız olursam belkı sıyah cırt bulmaya calısırım
karbon kapakları taktık.takarken delık acmamıs zarar vermemek ıcın.yakından ozellıkle cok hos durdular.
sınyaller cbr 250 dekı gıbı ugrastırmamıs.dırek oturmus.
bı de hayvanımı ozlemısım.allah hıcbırımızı uzun sure motorsuz bırakmasın.
pef.hava salıya kadar yagmurluymus :(
Barışım,
Sen buradan böyle paylaşım yapmaya devam edersen, tüm cbr 250 kullanıcılarını motorlarından soğutursun .
Önce emniyet, sonra hareket...
cagdas 2 gundur arıza yapıyorum gıbı olcak ama ,,,
sımdı wd 40 nedır?
pas ve kır cozucu guclu bır solusyon.
bunu kesınlıkle hareket seylerde kullanmayın derler cunku tam yaglanma saglanmazsa rulman-zıncır ve dıger unsurlara zarar verıyor.
sen belkı bunu saglayabılırsın ama cogu baslangıc yapan kardesımız yaglamayı tam ve ıyı bı sekılde yapamazsa zıncıre bı sure sonra zarar vermemız ıcten bıle degıl dıye dusunuyorum.
+dogası geregı(statık elektrık) sıkıldıgı yerde toz tutuyor, mesela arabalarda yanık kokusu gelır bu yuzden,sıyah toz bırıkıntılerı olusur sılmezsenız.e sımdı sız wd40 sıktıktan sonra sılıyor musunuz zıncırı? falan felan
balata spreyı*kontak spreyı adı altında satılan temızleyıcıler kullanmakta fayda var.wurth kullanıyorum ben de.koca tup 10lıra.elbette daha kalıtelılerı vardır ama kesınlıkle ıs goruyor.tozu pıslıgı oldukca temızlıyor.
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
guzelmıs gercekten ıyı begendık de , nerden bulcaz sımdı bunu
sogumazlar bence, yasasın cbr kardeslıgı
Jant temizliği için sormuşlar da, WD-40 zincire gitmez , doğru.
Zincir yağlarını Andaç'tan almak lazım, 18 bini geçti, zinciri hala pırıl pırıl ilk günkü gibi .
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)