S.a. herkese iyi akşamlar artık bende bir cbr 250 r sahibi olarak aranızdayım
S.a. herkese iyi akşamlar artık bende bir cbr 250 r sahibi olarak aranızdayım
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Merhaba arkadaşlar,Samsundan Erman
Yeni cbr 250 kullanıcısıyım,ön cam titremesinin bir çözümü var mı acaba birde 9.000 km deyim lastikler hiç hoşuma gitmiyor değiştirmeli miyim ?
hayır tabı kı
bu degerın ıcınde ; 10 defaya yakın focaya gıdıp gelme var. yanı 2kısı ve en fazla 20-30 km yapabıldıgım yakabılecegın en fazla yakıt demek,bu surus tarzı ıcın s.ıcı olarak.
seferhısar turumuz var.oaraya gıderken arada 150-160 yaptım ama genel olarak 80-110 arası takıldık. orada donuste trafık cektık 15-20dk.
bı de motor aldıktan sonra focaya gelısım var.o da 90-110 arası.
11000 devırı gecmedım sımdıye kadar.
aldıgım arkadas da uzunda 5e kadar dustugunu ,sehırıcı en fazla 9 cıvarı yaktıgını soylemıstı.
(uzun sure 60la gıdemezsın bu motorda.hararet hemen fırlar.100-110 gıtmen lazımkı hararet 75 cıvarı kalsın.bu yuzden seferhısara gıderken arada bır fırladım aradan.tın tın tın kabul etmıyo :D ozellıkle sehırıcı 105 cıvarı goruo kı yazın napcam dusuncelıyım valla )
omer: ılerıde yaksam yaksam 6 olmaz 7-7.5 olur.daha da yakmaz bence.kımse motorla cıkıp komple redlıne yapmaz.o zaman 15 te yakar ama motora sana yazık.kı oyle bı yol da yok hıcbıyerde pıst de yasaman lazım :D
ben zaten senede 3000 bılemedın 4000yapan adamım.
4000km de 3.5 degıl 7 yaktı dıyelım.
140lıtre degıl 280lıtre yakacagım.senede bana gıren fark 650tl.kı bu maxımum deger vergısı arasında 50tl fark var. servısı arasında da 150 degıl 450 versem, 1000tl fark olur helalı hos olsun hehehe
işin esprisi bi yana hakikaten son dediklerin doğru senin motoru 110 km hızın altında sürmen sıkıntılı hararet yapması bi yana zaten motor kendini iyi hissetmiyor bide senin kullanımında 100 km 6,2 lt çıktıysa harbiden hayırlı işler modu oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
sen zaten hesabını yapmışsın hacı güle güle kullan daha ne olsun ben yerimden memnunum bide ayağım iyileşsin daha motorun durumunu net bilmiyorum kazadan sonra :(
Nasipse bende cuma günü cbr almak için bayiye gidiyorum alınca mutlu haberimi paylaşırım sizlerle
2 Teker bir başka !
1ının 4.vıteste yaptıgı suratı, dıgerı 1.vıteste yapıyor. 2 katı yakması normal bence :D bı de hacım buyuteceksen bunlara kendını hazır hıssetmen lazım maddı-manevı.suan sana ucuk gelıyo bana da zamanında geldıgı gıbı.yıne de oran bence cok abartı degıl.mesela 25bg>120bg 3.5lıtre>16.5 lıtre degıl +bu gucu aynı agırlıkta sahıpsın,ısın en guzel yanı da bu bence
gecmıs olsun tekrar.tez zamanda sokaklara-ozgurluge kavusman dılegıyle...
herkse selamlar iyi akşamlar
forumları okumaktan sahibinden de motorlara bakmaktan gözlerime kıramp girdi
sonunda honda cbr 250 r almaya karar verdim
bu sederde sıfır mı ikinci el mı ona karar veremedim
8 bin liraya sizce ikinci el almaya değer mı yoksa 9 bin küsür verip sıfır mı
bilgiye sahip olanlar el cevap lütfen
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
ankara ve civar illerde motorunu satan varsa ilgilenebilirim burdan özel mesaj da atabilirsiniz direk cevap da verebilirsiniz hocam bütçem 7400 çok çok yeni ve az kullanılmışsa 7600 e kadar çıkabilirim.
yoksa kader kısmet diyeceğim ve cbr 125 bakacağım
ilgililere teşekkürler
arkadaşlar bu teknik sorular gerçekten çok arttı. özellikle 631 (şimdiye kadar) sayfayı okumaya üşenen arkadaşlar defalarca konuşulan konuları tekrar edilmesini istiyor. şimdi onlara da hak vermek lazım. 630 sayfayı okumak kolay iş değil. bu konuda bu cbr250r teknik konularının konuşulduğu sabit konu başlıkları açsak nasıl olur? yönetici arkadaşlardan rica etsek. diğer bir fikir de grubumuzun değerli üyesi uthec kardeşimizin sitesine bu konuda konuşulan teknik konuları derleyip kendi sitesine koyması. buna kendisi karar vermesi gerekir. www.motoroad.com sürekli takip bi site olduğu için bu konuda çok güzel bir kaynak bölümü oluşturabilir.
Bu arada fuar bugün başladı. cumartesi günü fuara çıkarma yapmaya ne dersiniz? en azından fuar alanında buluşulur.
simdi abiler. 600 sayfa tabı kı okumayacaksınız. ama bu sıteye gırebılıyorsak,google da arama da yapabılıyoruzdur heralde.
bakalım ben ne yazdım?
"motosiklet.net cbr 250 lastik"
bakın ne cıktı?
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/105028-cbr-250-r-icin-lastik-tavsiyesi.html
sonerımız detaylı acıklamıs...
ön cam degısım yapsanız da vıbrasyon 0a ınmıyor maalesef.aynı sekılde camın etrafına bant-sılıkon vs seklınde cozum arandı.onlar da tumuyle sorununun ustesınden gelemedı.motorun dogası boyle.belırlı devırler harıcınde ve yuksek suratte rahatsız edıcı de degıl bence.
bu arada 130 lıraya on cam var double bubble demek ıstemıs sanırım
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-honda-cbr-250r-dabil-on-cam-2010-2012-model-icin-111180673/detay/
arkadaşlar cbr in çin malı çakması ülkemize gelmiş yanlış anlamayın polemik yaratmak için söylemiyorum buradan bir arkadaş inşallah getirirler demişti de ondan yazayım dedim..
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
o zaman cbr250 hakkında ki tartışmalarımızı incelemelerimizi toparlayıp yazmanın vakti gelmiş.Motosiklet Macerasın da yazmaya çalışıcam en kısa zamanda,ne zaman müsait olurum bilmiyorum ama yazdığımda burada link veririm...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-kazasiz-250-r-115737528/detay
bu adamdan da bazı bilgileri alman daha dürüst bir açı ile yazmana katkıda bulunur eminim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
İlan No 115737528
Motor 20.000 de olup 15.000 km de yağ eksiltme sorunundan dolayı garanti kapsamında sıfır motor yapılmıştır yani motor daha 5000 km yol yapmıştır vede yağ eksiltme sorunu ortadan kalkmıştır.
Bir kere sol tarafa düşmüştür sol granaj da çok çok az çizik oluşmuştur kırık falan yoktur.
Garaj motorudur, alındığı günden itibaren kapalı alanda muhafaza edilmiştir.
Bakımların hepsi bursa duran kardeşler yetkili honda servisinde yapılmıştır.
Pazarlık sünnettendir motor başında elbette yapılır.
Haziran 2013 e kadar garantisi devam etmektedir.
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)