arkadaş millet tekirdağ'a dünden razıymış sadece delinin tekinin kuyuya taş atması beklenmekteymiş onuda attım ne demek :D :D
arkadaş millet tekirdağ'a dünden razıymış sadece delinin tekinin kuyuya taş atması beklenmekteymiş onuda attım ne demek :D :D
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
bu arada kamera ben getiricem, isteyen varsa yine getirebilir... evdeki profesyonel değil ama 12megapiksel sony kamera...
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Varya nasil imrendim anlatamam. Keske islerim bitesede motorumu alip size katilabilsem.
Arkadaşlar Ninja'mı sattığım için boşa çıkan Kappa TK711 çantamı da satışa çıkardım. İlgilenen olursa:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...14766681/detay
Merhaba arkadaşlar
bende sizlerin arasına katılmak istiyorum 2.el bir cbr250r alarak. Fakat sahibinden.com'da oldukça fazla ilan olmasına rağmen bir türlü güvenemiyorum.
Sizce 100-200 fazla verip mototal gibi servislerin sattığı 2.elleri almanın herhangi bir korkulcak yanı olurmu? Daha fazla güven sağladığını düşünmek ile birlikte sizlerin fikirlerini merak ediyorum
Garantisi devam ettikçe çok dertlenmek gereksiz, servise sorsanız yeter.
hrc cbr'den gerıye kalanlar ıhtıyacı olanlar parmak kaldırsın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-cbr-250-yedek-parcalari-103322758/detay/
gıttı kocum yenı sahıbıne.motoru almamda-yuklememde-kullanmamda bana tecrubelerıyle maddı-manevı yardımcı olan degerlı arkadaslarım sızlere tesekkur ederım.yenı motorumda da bu baslık altında devam edecegım
Arkadaşlar merhaba, honda türkiyeye mail atmıştım 2013 250r renkleri için herhangi bir değişiklik olmayacağını söylediler ? tri color devam siyahda ise jant siyah ve egzoz kapağı siyah olarak bu şekilde dendi abi ben 125rımı sattım 250r bekliyorum yeni renk gelecek diye oturur ağlarım
fuarda abs gelicek diyolardı ama noldu bilmiyorum
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Merhaba arakadaşlar bende abs li bekleyenlerdendim fakat gelmiyecekmiş. Bu sene başka renkte gelmeyecekmiş sadece siyah olanda jant ve egzos koruması siyah olmuş tricolorda değişiklik yokmuş. Bende daha fazla beklemedim aldım aranıza katıldım
Cbr için arka sehpa kullanan varmı arkadaşlar hangi tip uygun nette bir çok çeşit mevcut bu motorda sehpaya almak için pin yeri yok sanırım başka türlü arka sehpaya nasıl alıcaz?
Birde yağ olarak 10-40 mı yoksa 15-50 mi tavsiye ediyosunuz? ben bu zamana kadar diğer motorlarımda castrol power1 10-40 kullandım bundada aynı şekilde devammı edeyim? birde yağ filtresi değişmeden 1.4 değişirse 1.5l yağ alıyor doğrudur değil mi?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
abs (Anca Beklersiniz Siz) geleceğini sanmıyorum, bize sadece 2 renk kakalıyorlar, o da abs siz... Dün Bakırköy Adliyesi nde 2013 cbr 250 gördüm, arkadaş yeni almış, siyah jantları seviyorum ama kiri çok belli ediyor, bu arada hgs almış ön cama içten yapıştırmış ama yarısı çıkmış sallanıyor öylece etiketin, ben daha almadım, Tekirdağ gezisine otobandan gidelim diyorsunuz , hgs olmayanlar ne yapacak, kgs gişeleri tamamen kalktı mı?
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
tesekkurler kardesım :
motorun hayırlı olsun
ben sehpa kullanıyorum. 75tl ye burak21 den aldım.unıversal.her motorda kullanabılrsın.normalde pınlı ama ıstersen doner tıpte aksesuar verıorlar.saseye oturuyor ve cızmeden kaldırıyorsun.foto koyayım daha kolay olsun
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)