Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Şubat 2013, 19:29
kakare adlı üyeden alıntı
beni minibüs yolundan caddeden geçerken alabilecek biri var mı arkasına takılırım :D kuzguncuk nere bilmiyorum durağını hiç bilmem :D yol özürlüyüm biraz :D Erenköy Kazasker civarlarından geçicek varsa haberleşelim lütfen :D
gelebilirsem hallederiz.
Reklamlar
-
11 Şubat 2013, 19:34
Pain adlı üyeden alıntı
gelebilirsem hallederiz.
Gene yuvarladın :D
-
11 Şubat 2013, 19:35
Pain adlı üyeden alıntı
gelebilirsem hallederiz.
gelmeyen dedik :D tamamdır haberleşiriz
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
11 Şubat 2013, 19:35
-
11 Şubat 2013, 21:00
tugfox adlı üyeden alıntı
Pazar gunu bana da uygun. Tanismis oluruz guzel olur. Kofte yemek icin mekan olarak da cevremden Kofteci Apti Ozcan'i tavsiye ediyorlar. Her yere uyarim
http://www.dobisko.com/mekanlar/meshur-kofteci-apti-ozcan
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=me%C5%9Fhur+k%C3%B6fteci+apti+%C3%B6zca n
bizzat denedim , iyidir, köfte yağıyla mangalda kızarmış ekmek de çakın yanına
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
11 Şubat 2013, 21:13
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Köprüye caddeden daha yakın olanlar boşuna geri yol gitmesin bence
Önerim::
1 -) Anadlu Yakası : Kuzguncuk Durağı - Park + çay, beklemek için müsait ve köprüye çok yakın trafiksiz temiz yol.
2- ) Avrupa yakası : Mecidiyeköyden çağlayana döner dönmez sağdaki benzinlik veya civarı - Karşıdan geleceklerin yolunun üstü ve yol birleşimine çok yakın.
3- ) Avcılar / B.Düzü : Avcılar Hilton Doubletree karşısı - farkedilmesi kolay, direk yol üstü ve direk devam etmeye müsait
Nasıl ?
3. buluşma noktası e-5 den gelirken sağımızda mı kalıyor yani yolumuz üzerimi ? ''Avcılar Hilton Doubletree karşısı'' diye yazmışsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
avcagatay adlı üyeden alıntı
bizzat denedim , iyidir, köfte yağıyla mangalda kızarmış ekmek de çakın yanına
aman sen katılıpta kilometre yapma seninkini az km siz diye honda müzesine alacakmış
-
11 Şubat 2013, 21:24
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
3. buluşma noktası e-5 den gelirken sağımızda mı kalıyor yani yolumuz üzerimi ? ''Avcılar Hilton Doubletree karşısı'' diye yazmışsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
aman sen katılıpta kilometre yapma
seninkini az km siz diye honda müzesine alacakmış
turşusunu kuruyorum kanka aslında gelmek için ayarlamalar yapıyorum ama şu an için bi kesinlik olmadığından sesimi çıkaramıyorum, değilse çok sıkıldım artık, ortam da güzel
olacağa benziyor
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
11 Şubat 2013, 21:29
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
11 Şubat 2013, 21:54
meteoroloji'nin sitesinde max. 5günlük tahmin var, cumartesi yağmurlu gözküyor umalımda pazar günü hava temiz olsun...
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=5#sfB
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
11 Şubat 2013, 21:58
avcagatay adlı üyeden alıntı
turşusunu kuruyorum kanka
aslında gelmek için ayarlamalar yapıyorum ama şu an için bi kesinlik olmadığından sesimi çıkaramıyorum, değilse çok sıkıldım artık, ortam da güzel
olacağa benziyor
gel gel bizim kemik kadro iki eksiksiz gelir hem tanışmış oluruz
-
11 Şubat 2013, 22:07
benım ıcın de gezın lan :D hehe
ıyı eglenceler hepınıze sımdıden.opusun & koklasın kaynasın + foto cekın bol bol ;);)
-
11 Şubat 2013, 22:09
he arkadaşlar bolbol resim çekin foruma yüklenir istanbullu cbr 250'ciler ve hyosung alper tekirdağa köfteye gitti diye
-
12 Şubat 2013, 10:00
RuzgarSA söyledi bende işlerimi ayarlarsam +1 olarak artcılı olarak gelirim kız arkadasınıda getiren varmış hem bir birilerine eşilik ederler. Köfte insallah iyidir ve uygundur en son orda yediğimizde bize cok pis itelemişlerdi :D 3-4 yıl oldu halla unutmadım :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
12 Şubat 2013, 13:11
sonbahar ve ilkbaharın kuru havalarında da giyebileceğim bir pantolon bakıyorum..
öyle kar-kış kıyamette giyilecek kadar ciddi bir şey olmasına gerek yok..
araştırırken şunları buldum;
http://www.sierrabmwonline.com/product_info.php/bmw-city-pants-bmw-suits-jackets-pants-textile-leather-76127726-014-020-p-2500
bunun fiyatı istinye bmw'de 190 euro..
http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6049&m=50&g=609&o=110 bu da yazdığı üzere 195 euro..
ikisini de canlı görmedim ama genel beklentim robocop gibi görünmeyeyim,motosikletten inince de bi cafeye gidip oturduğumda uzaydan gelmişim gibi bakmasın millet bana
(özetle sade görünsün)
bu iki üründen herhangi birini veya başka marka/model kullanan varsa önerilerini beklerim..
fiyat olarak da bu yazdığım rakamları geçmez ise sevinirim
-
12 Şubat 2013, 13:16
http://www.ozenmotor.com.tr/REViT-AXIS_177.html#0
Bende bu var,gayet memnunum.Pantolon üzerine giyilebiliyor.Bahar aylarındada direk ya da bir termal içlik üzerine giyilebilir.Bahar aylarında terletmez kışın ise içine pantolon giydiğinizde kola kolay üşümezsiniz.Ben bu kış non stop motor kullandım ve bu pantolonu giydim.110 euro,linteki mağazadan aldım.
Alternatif olarak bu fiyatlara hain gercike nin modelleride var motoplus ta,onlar da güzel ama onlar direk giyiliyor,pantolon üzerine geçmeli değil.
-
12 Şubat 2013, 13:41
Pain adlı üyeden alıntı
http://www.ozenmotor.com.tr/REViT-AXIS_177.html#0
Bende bu var,gayet memnunum.Pantolon üzerine giyilebiliyor.Bahar aylarındada direk ya da bir termal içlik üzerine giyilebilir.Bahar aylarında terletmez kışın ise içine pantolon giydiğinizde kola kolay üşümezsiniz.Ben bu kış non stop motor kullandım ve bu pantolonu giydim.110 euro,linteki mağazadan aldım.
Alternatif olarak bu fiyatlara hain gercike nin modelleride var motoplus ta,onlar da güzel ama onlar direk giyiliyor,pantolon üzerine geçmeli değil.
bunun kalça koruma pedleri ve diz kapağı korumaları var mı?
ürün detayında belirtmemişler..
-
12 Şubat 2013, 13:42
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
12 Şubat 2013, 14:55
bende de bunlar var.kışlık olarak super.soguk gecırmıyor.hafıf cıselemede de su gecırmedı ama komple yagmurda hıc surmedım,yorum yapamıcam.
fiyatı da toplam 550-600 cıvarıydı.
(bu arada akıto yazdım, google a sırf benım motorun fotoları cıktı )
-
12 Şubat 2013, 15:32
rummenigge adlı üyeden alıntı
bunun kalça koruma pedleri ve diz kapağı korumaları var mı?
ürün detayında belirtmemişler..
sadece diz koruması var, kaval kemiğine doğru devam edioyor,çizme ile birlikte dizinden ayağına kadar koruma altında oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Unutmadan su geçirmez korumalı mont ya da pantolon yoktur, hepsi belli bir eşikten sonra geçirmeye başlar. DÜnkü yağmurda 90 km sürdüm,baştan ayağa çamur içindeydim fakat hiç su girmemiş, yani yağmurda da sıkıntı çıkarmaz.
Tabi mümkünse kalça korumalı bir model daha iyi olur,hain gercikenin modellerini tam hatırlamıyorm ama onda bulursun belki, fiyatlar uygundu.Bir kızıltoprağa git derim.
-
12 Şubat 2013, 15:51
Su geçirmez ekipman var, gore-tex'le tanışmamışsın .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler