şunu pazar yapaydınız ya,yarın sabah ehliyet sınavım var,7 ye kadarda görevdeyim yaaa,tühh :/
şunu pazar yapaydınız ya,yarın sabah ehliyet sınavım var,7 ye kadarda görevdeyim yaaa,tühh :/
HERKESİN BİRGÜN ÖLÜMÜ TADACAĞINI,BAZILARININ HAYATI TADACAĞINI ÖĞRENDİM...
Beyler havalar ısındı yavaş yavaş sezon açılma sinyalleri veriyor.. Tekeriniz daim olsun.. Kazasız belasız bir sezon dilerim herkese..
bugün caddeye inerken Anıl'ı gördüm sadece selamlaşcak vakit vardı
Ekipmanları alırken çook yardımcı olmuştu Anıl ve Lütfi bi kere daha kendilerine teşekkürlerimi sunarımm
bi an eskilere döndüm motorum yoktu o zamanlar
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
yok ben bugün çıkamadım,evde çocuk bakıyorum malesef :'(,oğlumla oyuncak motor yarıştııyoruz
HERKESİN BİRGÜN ÖLÜMÜ TADACAĞINI,BAZILARININ HAYATI TADACAĞINI ÖĞRENDİM...
gec kaldık ya benım oraya gelmem-gıtmem 6 zaten maca yetısemem tayfa agır hasta.haftaya yaparız ınsallah
lohusa eşimle aşk tazeledik
Barış bir yastıkta kocayın kardeşim, çok yakışıyorsunuz birbirinize
İstanbul'da da hava güzel ama bi o kadar rüzgarlıydı bugün, açıkçası nereye gideceğime karar veremedim, önce bi Yeşilköy yaptım , sonra da boğaza gittim.
Havacılık müzesi (sadece geçtim , bir sonraki sefere gezmeyi planlıyorum. İlgilenenlere tam bilet 5 tl)
Yeşilköy'de deniz dalgalı, sahil rüzgarlıydı, pek tadı yoktu açıkçası , ben de fazla durmadım kaçtım.
Arnavutköy,Bebek caddesinde hava daha iyi ve daha az rüzgarlıydı
Sütişin önünde kahvaltı edenler ve onların kalkmasını bekleyenler...Ulan 20 m arkanızda İstanbul Boğaz'ı var, al nevaleyi otur deniz kenarına
Ortaköy' de banklarda oturmak cesaret işiydi
gelelim benim başbelalarına , elemanlar brandanın depo üstüne gelen kısmını delik deşik etmişler, yeni branda almam gerekiyor, motoru örttüğüm gibi çıkıp üstüne oturuyorlar, gri olanını 5 kez
indirdim ,yere koyar koymaz bi zıplamayla tekrar çıktı motorun üstüne, ben de karşı marketten son çare karabiber alıp üstüne döktüm motorun, bakalım kalıcı sonuç elde edebilek miyim?
yeni artçım
evet, herkese iyi haftalar, kazasız belasız sürüşler dilerim.
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
tesekkurler kardesım
bu arada foca 4 mevsım ruzgarlıdır.bugun fırtına vardı denızı bu yuzden cektım.pek bellı olmuyor ama motor benım daha yatık olmasına ragmen devamlı ıttırıp durdu
guzel gezmısın valla daha guneslıymıs ne guzel.kedıler baktın gıtmıyo.bare mınder - battanıye koy da cızmesınler heheh ben de bugun sıldım benım de brandanın altında patı ızlerı vardı. bırısı gezındı sanırım bı ara :D
Beyler nasılsınız?
Biz bugün inanılmaz güzel bir gün geçirdik...
Biraz foto ekliyorum..
http://www.motojektif.com/Photos/Tri...2d36c93ade.jpg
Kaynak:
http://www.motojektif.com/trip/derya...,-Cbr250,-B500
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Ya bu karabiber yöntemi işe yarıyor mu çok merak ediyorum. Gerçi benimkini köpek(it) parçalamıştı. Bidaha pahalısından almam
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)