Bunun ki acemilikten değil, motoru araç yerine koymamaktan. Yol hakkı istese veririm, bütün yollar benim gibi bir tavrım asla yok. Ama yüzde yüz kusurlu. Düşmediğim için rahatım, düşsem kim kusurlu fark etmiyor tabi .
Dönüş öncesi aynadan baktım, gerideydi. 3 yolun birleşimi sakat bir yer olduğu için, yavaşlayıp kontrollü dönüyorum. Düz gitsek bile dikkatli geçilmesi gereken bir yer. Bu da hızlanıp motoru nasıl geçerimin hesaplarını yapmış. Sinyalin yoktu diye palavra atıyor. Viraj içinde çıkışa bakarken korna duydum, sonra göz ucuyla gördüm bunu. Gördüğüm gibi de çarptı, motor dengesini kaybeder gibi oldu ama hemen düz ileri bakıp, hafif gaz açarak toparladım. İleride oto yıkamacı var, onun park yerine girip durdum. Kaldırım devam etse, ona bile çarpabilirdim, şanslı kurtarış oldu benimkisi. Çevredekiler de diyor, abi iyi kurtardın vs. Bir de sollama yaptığı yer, üç yolun birleşimi. Kendini ve araçtaki 3 kişiyi de tehlikeye atıyor, dönüş yolu yokuş aşağı ve otobüsler güç bela iniyor, buna sağlam çarpardı otobüs olsa.
@zenon
Sağol Sabit .