İnternetten kask vs. alabileceğimiz sağlam yerler varmıdır ?
İnternetten kask vs. alabileceğimiz sağlam yerler varmıdır ?
[QUOTE=RuzgarSA;2912737]11 saat üç mola. Molaların birisi 45 dk diğer ikisi 30 dk yaydı sanırım. Toplamda 11 saatte evdeydim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
iyi gitmişsin dostum..normal yaaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
çılgınsın dostum sen yaaaa..fotoshop mu yoksaaaa)))
[QUOTE=nayken81;2912618]yahu be akıllı kardesım
kazayı ortmeye kalksam sıyah plastıklerı ne dıye boyayım? fabrıka cıkısı boyalı parcaları boyarım tekrar. bu kadar mı dusuncen kıt yahu 15tl lık manetlerı cıkarıp 10 katı para mı verırım kazalı alıp satsam? 150 lıraya plaka mı ıptal ederım kırılsa?
herseyı gectım orjınal parcaları burası ve sahıbınden den arkadaslarıma sattım.sence kazalı olsa o cızıksız parclar nereden cıkmıs olmalı?
uf kıme ne anlatıyorum ya.
ama ıddıa boyle bos atılmaz ortaya. sen koy 15000 tl ortaya.sana ıskeletıne kadar sokerım motoru.egzoz koruması dısında damla cızık bulursan! bak boya demedım cızık dedım. cızık bulursan motoru bedavaya verırım kardesım. bu kadar da ıddıalıyım...
mılletın motoruna bok atacagına pıyasayı arastır konuları takıp et.
sensız bu sayfa olmaz kardesım
hayırlısı kardesım
paintde yaptık
---------- Post added at 03:19 ---------- Previous post was at 03:10 ----------
@wolrath 'in motoruna ne kadar özen gösterip emek harcadığını biliyoruz. Ve cbr'ın grenajlarına boya vurmaya hiç gerek yok zaten Tri-color'da yan grenaj sticker beraber 100küsür lira siyahta ise 50-60Lira bişey. Siz en kötü boyacıya gitseniz zaten sizden bu fiyatlara yakın bişey ister.
Kaldıki zevkler ve renkler tartışılmaz.Ben böyle şeyleri beğenmiyorum orijinalden yanayım der geçersiniz.Böyle yok kazalı bir motorun ayıpını örtmek için yapılmış gibi duruyorda şuydu buydu gibi laflara hiç gerek olduğunu düşünmüyorum.
bu arada motorunuzun kıymetını bılın.valla relıabılıty olarak (guvenırlılık) mukemmel. 1ay dokunmadım bılıosunuz bugune kadar.ustu kapalı ama acık havadaydı. tek marsta aldı ve sasırttı yıne kı akusunu bır kere ıstemeden bosaltmıs olmama ragmen. maasallah. gercekten saglam motorlar.
Honda 2013 CBR 250 ABS Galiba Türkiye'ye geliyormuş
http://www.motojektif.com/blog/motoj...lar-Ozellikler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
O fotoğraflardakinde ABS yok ama hayırlısı bakalım, opsiyondur büyük ihtimal.
opsıyon bıle olması bı gelısme bence
bende almayı düşünüyorum ama böyle taksit taksit verebilecegim bişey arıyorum. kask, mont, dizlik, gore içlik, elcikleri, modifiye aynaları, tank pad ,jant şeritlerini bile aldım :D
1."gt 250 r calısmaz" mı dedım?
2.yani? honda ıle hyosung u karsılastırmayalım bence marka kotulemeyı sevmem ama sımdı krank kırmaktan,gosterge bozmaktan vs den bı gırerım, bı daha da konu dısına cıkamayız eheh
Fuarda ABS'liler gelmeye başlayacak arkadaşım sipariş verdi mototaldan 10.400 Lira demişler ama o kadar ucuz olacak mı bekleyip göreceğiz. Cbr250'de sevmediğim bana ön amortisorlerinin çok yumuşak olmasıydı onlar hala o kadar yumuşak olursa abs çok devreye girer
zaten cok kontrollu bı motor bı de abs ıle ınanılmaz hos olur gercekten
yalnız sercan arkadas sıparıs verdı demısın sonra o kadar ucuz olacak mı demısın,anlamadım.sıparıs ıcın kapora felan verdı fıyat sonra mı bellı oalcak kardesım? bence de 500tl den fazla fark olur arada ;)
Ya bu mototal cb500 serisinin de geleceğini bilir o zaman bu mantıkla yanılıyor muyum ? Ne güzel hemen fiyat vermişler. Bunu neden dedim çünkü geçen Honda yı yine aradım ve çıkan kadın resmen gelince görürsün dedi :D artık utanıyorum aramaya :D
Yola çıktığında değil vardığında övün ....
su ulkede ne araba ne motor satıcıları alıcı ıle duzgun ılgılenıyorlar sıparıs vs konusunda.elımde parayla rezıl oldum kac kere.umurlarında degıl yani.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)