Cıbırımızın bıcıbıcıdan sonraki hali. (Pis halini çekmeye gönlüm razı olmadı)
Cıbırımızın bıcıbıcıdan sonraki hali. (Pis halini çekmeye gönlüm razı olmadı)
arkadaşlar bende 1 aydır aranıza katılarak cbr 250 r kullanıcısıyım. motosikletimin yağ seviyesi stopta iken normal çalışınca yağ gösterge camında hiç gözükmüyor stop normal seviye yine. bende aslında makinistim bizim makinelerde çalışınca yağ azalır bir miktar ama göstergeden kaybolmaz sizlerde de aynımı acaba?
tam bilmiyorum ama sanırım forumda biri bahsetmişti.şimdi motor çalışınca karterdeki yağ motorun içinden geçiyor o yağ seviyesi göstergeside karterdeki yağı gösterdiği için hiç görünmüyor.ama motor durunca yağ tekrar karter'e döndüğü için yağın seviyesini normal olarak görebiliyoruz diye biliyorum genede bilen biri açıklarsa iyi olur
Kontağı çevirir çevirmez yağı motora karıştırıyor zaten hemen,dikkat edersen yağ lambası da kısa bir süre yanar ve söner,ayrıca o yağı karıştırma sesini de duyabilirsin biraz dikkatli dinlersen.Yağı motor çalışır vaziyetteyken görmemen normaldir.
Motor'un yağ seviyesini sağlıklı olarak öğrenmek için motor soğuk'ken düz bir zeminde ve motor tam düz (ayaklığında değilken) şekildeyken bakılır.Yağ seviyesi alt çizginin altında görünüyorsa sorun var demektir.İki çizgi arasında ise problem yoktur.
hayirli olsun allah kaza bela vermesin...
[COLOR="#000000"][/COLOR] Ugur SAHIN IZMIR
Yeni renkler için ne düşünüyorsunuz ?
Kişisel görüşüm : İlk olarak kesinlikle respol (her ne kadar Türkiye de göremeyecek olsak da) , ikinci olarak ise yeni tri-color çok hoşuma gitti.
Yola çıktığında değil vardığında övün ....
Bunlar Türkiye'ye gelecek mi acaba? Evet tri - color çok iyi durmuş. Benim favorim kırmızı.
Egzoz koruma kapağı bu sefer daha iyi olmuş
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
egzos kaplaması ve jantları siyah yapmaları iyi olmuş,bizde boyatıcaz artık..
HERKESİN BİRGÜN ÖLÜMÜ TADACAĞINI,BAZILARININ HAYATI TADACAĞINI ÖĞRENDİM...
Kırmızı çok ucuz durmuş. Türkiye'ye gelmeyen orjinal kırmızı/gri harikaydı.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
bu dördü arasında en güzel duranı repsol oda türkiyeye gelmiyor o yüzden bunların arasında siyah derim. Ancak bence en güzel cbr tri color olan yani ilk çıkan tri color
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
ilk sürümdeki kırmızı gri - sadece gri ve siyah gri karışımlılar daha hoş bence.ayrıca egzos kapağı bana göre kötü olmuş çok kapalı renk oluyor ama jantın koyu renk olması iyi zincirden sıçrayan yağlara karşı kör olur iyi olur kiri pisi belli etmez :D
Bugün 280 km.'de benzin göstergesi yanıp sönmeye başladı, bundan sonra yaklaşık olarak ne kadar daha km yapar. Benim Yamaha'da yedek depoya geçince F-trip'e girip sıfırdan saymaya başlıyordu. Merak ettiğim CBR'de de bu F-trip var mı?
yedek depoya düşünce 1,3 litre benzin kalıyordu içinde sanırım ama en kısa zamanda benzini almak gerek.benim depo yedekteyken son gaz 15-20 km kadar gezmiştim dahada bitmemişti.
Kullanım kılavuzuna göre 1.4 litre yazıyor ama 60 km civarı gidersin. Benim başıma geldi, 60 km gidip benzin alabilmiştim, gerçi benzinciye kadar çok sakin sürdüm . Daha önceki mesajlara bakarsan bir arkadaşın 70 km gittikten sonra benzini bitmiş.
Teşekkürler arkadaşlar. Kullanma kılavuzuna baktım ama yazmıyordu yedek depo kapasitesi. Neyse yolda kalmayalım da aniden. Yedeğe düşer düşmez hemen benzinciye, gerek yok dibine kadar bitirmenin benzini.
honda cbr 250r almak üzereyim..2013 ü beklesem mi?2013 cbr 250r de nasıl yenilikler olacak?2013 modeli beklemeye değer mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
özellikle yeni renk seçenekleri olacak mı?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)