CBR 250 R ımı degiştirmeyi düşünüyordum , bayi ile konuştum fuardan sonra CBR 600 f almaya karar vermiştim ama bugün HONDA amcanın yeni çıkaracagı CBR 500 R ı görünce içim cızzz etti , CBR 500 R çift silindir ben sanırım yeni motorumu buldum
CBR 250 R ımı degiştirmeyi düşünüyordum , bayi ile konuştum fuardan sonra CBR 600 f almaya karar vermiştim ama bugün HONDA amcanın yeni çıkaracagı CBR 500 R ı görünce içim cızzz etti , CBR 500 R çift silindir ben sanırım yeni motorumu buldum
Selamlar bu video da neden Motorun durduğuna bakarmısınız?
http://www.youtube.com/watch?v=eBUDr...yer_detailpage
Bir ihtimal var ama çok küçük.Acaba debriyaja basmadan arka tekeri mi kitliyor çünkü bu durumda stop eder.Dikkatli izledim ama debriyaja sürekli bassıyor.Belki bir ihtimal vites düşürüken filan boş bir ana denk geliyordur.Çünkü bir iki defa ben de kırmızı ışığı son anda görünce hemen frene bastım debriyaja basmakta geç kaldım ve tekeri kitlediğim için stop etmişti.(Dediğim gibi video da bu ihtimal çok küçük ama söyleyeyim dedim:D)
bugun 3.brandam da gıttı
dıyordum kı zor yakaladım. arka tutamakların tekıne takılmıs parasut gıbı. 5kg tas ve ıplerı koparmıs ama ne hıkmetse motoru yatıramamıs ruzgarımız :D haha
hey allahm ya
yarın motor branda kusaklarından alıcam.ya ben kazanıcam ya foca ruzgarı...hayırlısı hhehe :D
Geçmişolsun diyeyim Ben %100 kapalı alana park ediyorda olsam, kimse kurcalamasın diye brandayı pege sarıp, iple bağlıyorum.
Bursa yolculuğumda da bir gece dışarıya parketmem gerekti ( bursa lodosu şiddetlidir, binaların çatıları uçar ) pege bağlamayı huy edinmiş olmamın faydasını gördüm tavsiye ederim
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
valla evımdekı garajda pek sorun olmuyor ama gemıye gıttıgımde seyır yoksa lımanda beklıyor motor.kac basıyorcu askerler ve meraklı rutbelılere gıcık oldugum ıcın branda vs ıle kapatıyorum pek yaklasmıyorlar bu yuzden ruzgarlı da olsa branda takmak zorundayım.yarın kı kusaklar umarım basarıyla sonuclandırcak mısyonumu
pege baglıyorum ama fayda olmuyor.resmen 5kg tası kaldırıp altından kurtuldu branda.ınce ıpler koptu.5 burgata halatla mı baglasam acaba
focada da 4 mevsım fırtına var ızmırlıler bılır.texas gıbı mubarek etrafta calılar vs ucusuyor
Brandanın yere değen ucunu ben yan ayaklığın altına kaktırıveriyorum, motorun ayaklığı brandaya basıyor yani, motor devrilmedikçe uçması imkansız
held marka brandayi feyizoglundan bulabilirsiniz cok ruzgar atlatti
kalin yagmur gecirmez
en buyuk boyu almistim hatirladigim kadariyla cbrme
siddetle tavsiye
Yok be Erhan Abi ya Dün motorla gittim, Eryaman-Beşevler-Balgat-Beştepe-Eryaman şeklinde, 37 litre Quechua çanta windstopper kılık kıyafet dolu, kask, dizlik, eldiven, mont şu bu cabası, içimde albay donu, üste kot, onun üstüne bi windstopper alt+üst, içim falan gore-tex dolu, 3 kat atletler falan Gece 02.00 gibi dönüyordum eve, yine üşüdüm yine üşüdüm
Balaklava nefesi ısıtıyor, dışarsı da soğuk, kask buhar yapıyor, açıyorum bi tık, soğuk havadan gözlerim yaşarıyor
Bin arabaya aç kaloriferi çal müziğini yak sigaranı be oğlum diyorum, ama yok ya, yine de bu lanet beni bir kadın gibi baştan çıkarıyor, hani sevgiliye kaçmak için bin türlü yalan söylenir, en hayati sınavlara girilmez, alabildiğine saçmalar ya insan, onun gibi bişey.
Sanırım bir kez egzost sıcakken örtmemden ötürü küçük bir deliğe sahip olduğundan brandam, havayı tahliye edip kusursuz şekilde duruyor, ben de ufak bir kaldırım taşı koyuyorum sağına, solunda da sehpanın altına alıyorum, 5 aydır bi kez bozuk bulmadım
Ama Ankara memleketi pek çetin rüzgarlara nadiren ev sahipliği yapar, bu da bir etken.
Doğru söze ne denir?
bildiğiniz gibi motorun kış uykusu olayı için tavsiyeler istemiştim sizden ama anladım ki "kış" henüz gelmedi İstanbul'da da öyle karakış yaşanmıyor, motora binmek kış uykusu hazırlıklarından hem daha kolay hem daha zevkli , yağmur ve kar olan günler hariç bu kış motorumu kullanacağım, öyle yatırma kaldırma yok dün kafama esti gittim kışlık ekipman aldım,
almayı düşünenlere fikir olması açısından aşağıda resimleri ve bilgilerini paylaşıyorum.
Ürünlerin hepsini Şirinevler Hudson Deri'den aldım
Ceket
http://www.hudsonderi.com/?urun-1659...per-Siyah.html
pantolon
http://www.hudsonderi.com/?urun-2963...67-SPIDER.html
eldiven
eldivenin korumalı olanlarını da denedim ama elimi rahat hareket ettiremedim, zaten yazın da yarım eldiven kullanmıştım, eldivenle istediğim gibi hakimiyet sağlayamıyorum ama bu eldiven nispeten daha rahat geldi, fermuarlı bölümün için kgs vs. koyabildiğiniz gibi içlerinde eldiven için yağmurluk da mevcut.
http://www.hudsonderi.com/?urun-137-...i-Eldiven.html
içlik
alt-üst yağmurluk takımı
motorum
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)