Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Mytap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800R
    Motoru hayırlısıyla Nisan'da alacağım repsol rengi için ama şu lastik sıkıntısı / konusu beni hep sıkıyor açıkçası. Mototal Honda yı az önce yine aradım. Forumlardaki konuşmalarımızı vs. bahsettim. Cevap aynen şöyle oldu : " Islakta kaymayan lastik yok demek tabii ki yanlış olur fakat çok cbr250 sattık. Apayrı teknik geri dönüşler her makine için olur biliyorsunuz. Fakat lastik konusunda sıkıntı yaşayanı duymadım. " dedi. Kısacası kafam hala rahat değil ama o cbr buraya gelecek !
    Yola çıktığında değil vardığında övün ....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    lastikten ne diye şikayet götürcez servise..bu lastik kayıyor garantiden değiştir mi dicez

Motosikleti
    Kısmet :)
    Herkeze merabalar Forumda yeniyim ve bilenlere birkaç sorum olucaktı. Yaklaşık 5-6 seneden beri Honda activa kullanıyorum. Yalnız artık motor büyültmek istiyorum. Vitesli motor deneyimim var. önceden birçok motoru test etme şansım oldu. Vitesli motora başlamak için elimde 3 seçenek var, 1. yzf r125, 2. Cbr 125r, 3. ise Cbr 250r. Bana yardımcı olun lütfen, maddi konuda sıkıntı yoktur , yalnız bana tecrübeli birinin sözleri gerekiyor. Ben bi motoru alınca uzun süre binerim. Bana en az 6-7 sene Dayanacak bir motor gerekiyor , lütfen yardımcı olun
    Hayat kısadır dostum. Seçimini yap ve arkana bakma.

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09

Bu sefer önce fotoğrafları paylaştımki şöyle bakıp gelemediğinizde neleri kaçıracağınızı görün istedim
    Daha öncede düzenlediğimiz bir gurup azınlığın 2.ci macerasıdır.

Tatlı su motorcuları malasef davetli değiller. Mazallah yolda yağmur yağarsa erimelerini istemeyiz.

Buluşma Tarihi : 9 Kasım Cuma Akşamı Saat:19:30
    Buluşma Yeri : Eskihisar Feribot İskelesi
    Hareket Saat: 19:45 - 20:00

Tahmini masraflar
    Feribot Parası : 12Tl + 12 TL
    Yemek: 12 Tl (1 Porsiyon iznik köftesi, salata-piyaz, Ayran + kaymaklı tatlı + çay )
    Ilıca Giriş: 3Tl
    İrtibat:5324846202

Neler var?
    Gecenin karanlığında sırt üstü ılık suda yatarken yıldızları izleme imkanı, Sıcak havuzun içinde çay keyfi, Köfteci Yusufta Köfteler ve müthiş kadayıf kaymak tatlısı. Dönüşteki dağ yolununun keyfi, Sohbet, yeni arkadaşlıklar...

Hoşça Dostça
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı SerhatK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkeze merabalar Forumda yeniyim ve bilenlere birkaç sorum olucaktı. Yaklaşık 5-6 seneden beri Honda activa kullanıyorum. Yalnız artık motor büyültmek istiyorum. Vitesli motor deneyimim var. önceden birçok motoru test etme şansım oldu. Vitesli motora başlamak için elimde 3 seçenek var, 1. yzf r125, 2. Cbr 125r, 3. ise Cbr 250r. Bana yardımcı olun lütfen, maddi konuda sıkıntı yoktur , yalnız bana tecrübeli birinin sözleri gerekiyor. Ben bi motoru alınca uzun süre binerim. Bana en az 6-7 sene Dayanacak bir motor gerekiyor , lütfen yardımcı olun
    aslansın, yaparsın...cbr 250 ne ki fazer olsa 7000 devirde gaza asılırsın, arka sağa sola oynar da bana mısın demezsin...

nasıl sözler bekliyosun anlamadım...

Motosikleti
    Yamaha NMax 155 ABS
    Arkadaşlar bende ps150 imi satıp cbr 250 ye geçiş yapmak istiyorum.. fakat bir kaç sorum olacak..
    öncelikle 2. el almayı düşünüyorum vitesli motor tecrübem pek fazla yok herşeyi biliyorum ama prensipte pratikte 2-3 kez kullandım en fazla başlangıç motoru olarak ideal midir ikinci sorum kronik hastalıgı ya da başka birşeyi var mı temiz olması halinde 3-4 sene binmek istiyorum yolda bırakma gbi bi durum söz konusu olmaz herhalde.. bir de kullanan arkadaslardan yakıt bilgisi alabilir miyim 100 km de ps 150 iyle 2.85 fln görüorum..
    sizce cbr 250 ye geçis yapmam mantıklı mı __?
    şimdiden çok teşekkürler...

Motosikleti
    Yok o anlamda söylemedim, siz olsaydınız hangi motoru tercih ederdiniz ? O anlamda sordum, yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Ben yalnızca bir büyük görüşü almak istedim. Seçim yapmamda yardımcı olması için
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslansın, yaparsın...cbr 250 ne ki fazer olsa 7000 devirde gaza asılırsın, arka sağa sola oynar da bana mısın demezsin...

wolrath bunu beğendi.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    cbr 250 alın arkadaslar . pısman olmazsınız.

+ yakıt 2.8 goren de var 3.8 de. 250cc lıklerın en ekonomıgı... youtupta altın elbıselı adam + cbr 250 vs yazıp detaylı ızleyerek karar verın. oldukca guzel bı sekılde anlatmıs herseyı. nınja vs hepsı var.

RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    yzf r125 şu şekilde tercih sebebin olabilir amacın ileride gerçekten bir 600 ve üzeri bir SS düşünüyorsan iyi bir seçim başlangıç için ama pahalı bunun yerine aynı paraya gt 250 r bakabilirsin. cbr 125r ise kısa zamanda sana yetersiz kalacaktır. cbr 250r ise uzun süre binilebilecek kalitede bir motor ve ihtiyaçlarını karşılar. yzf 125r ve gt 250r kıyaslamasını tamamen sürüş tercihi olarak kıyasladım. Bana kalırsa üç seçenek içinde gerçekten 5 sene ve üzeri motoru kullanmak hakkını vermek istiyorsan cbr 250r olmalı seçimin.
    wolrath ve SerhatK bunu beğendiler.

tuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster

her yorumunuzda alaycı bir tavır var hiç hoş değil
    Mytap, avcagatay ve gogucu bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı RuzgarSA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yzf r125 şu şekilde tercih sebebin olabilir amacın ileride gerçekten bir 600 ve üzeri bir SS düşünüyorsan iyi bir seçim başlangıç için ama pahalı bunun yerine aynı paraya gt 250 r bakabilirsin. cbr 125r ise kısa zamanda sana yetersiz kalacaktır. cbr 250r ise uzun süre binilebilecek kalitede bir motor ve ihtiyaçlarını karşılar. yzf 125r ve gt 250r kıyaslamasını tamamen sürüş tercihi olarak kıyasladım. Bana kalırsa üç seçenek içinde gerçekten 5 sene ve üzeri motoru kullanmak hakkını vermek istiyorsan cbr 250r olmalı seçimin.
    Bana sürüş konforu lazım, ve her kime sorduysam aynı şeyi söyledi, yamahaya vereceğin paraya cbr250 al dediler, ömür boyu kullan dediler ama , ben sadece tecrübesizliğimi atmak için kullanıcam , oda taş çatlasa bi 10 sene sürer diye düşünüyorum. Ondan sonraki motorum ya fz6 olur yada Hornet olur zaten

Motosikleti
    pani / 3colore
    10 ay demek ıstedın sanırm
    SerhatK bunu beğendi.

tuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Rathje adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bende ps150 imi satıp cbr 250 ye geçiş yapmak istiyorum.. fakat bir kaç sorum olacak..
    öncelikle 2. el almayı düşünüyorum vitesli motor tecrübem pek fazla yok herşeyi biliyorum ama prensipte pratikte 2-3 kez kullandım en fazla başlangıç motoru olarak ideal midir ikinci sorum kronik hastalıgı ya da başka birşeyi var mı temiz olması halinde 3-4 sene binmek istiyorum yolda bırakma gbi bi durum söz konusu olmaz herhalde.. bir de kullanan arkadaslardan yakıt bilgisi alabilir miyim 100 km de ps 150 iyle 2.85 fln görüorum..
    sizce cbr 250 ye geçis yapmam mantıklı mı __?
    şimdiden çok teşekkürler...
    benimde motosiklet tecrübem yoktu 2-3 kere arkadaşın çin malı motorunu kullandım belki ben çabuk kavramışımdır bilemiyorum ama hemen sonrasında cbr 250'ye geçtim 20 günde 1200 km yaptım ara sıra motora alışırken kayma vs oluyor ama daha düşürmedim allaha şükür ki sende motosiklet kullanan birisin sorun yaşayacağını sanmıyorum.bence almalısın.yakıt olarak litresi 4,69 dan aldığımda km'de 13-14 kuruş yaktığı zamanda oldu ilk aldığımda şehiriçi 18 kuruş yaktığıda tamamen motoru kullanma hızın ve devrinle alakalı saygılar

Motosikleti
    Yok 10 yıl :D Ben babama 10 ay sonra motoru değiştiricem desem , motoru damdan aşağıya atar :D o yüzden nerden baksan bi 5 sene binmem gerekiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------

İlerde SS değilde naked tarzı düşünüyorum, Herkez gibi sizde aynı görüştesiniz, sanırım cbr250r alıcam , çünkü bana bi 5 sene gitmesi lazım, sorun çıkartmaması lazım, ben bakımlarını ve hertürlü giderini zamanında eksiksiz yaptırdığım zaman beni yarı yolda bırakmamalı. Ve sanırım araba alırken yaptığımız doğru tercihi yine yapıcaz. Honda civic aldık şimdide honda Cbr alıcaz hayırlısıysa

Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Yok 10 yıl :D Ben babama 10 ay sonra motoru değiştiricem desem , motoru damdan aşağıya atar :D o yüzden nerden baksan bi 5 sene binmem gerekiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------

İlerde SS değilde naked tarzı düşünüyorum, Herkez gibi sizde aynı görüştesiniz, sanırım cbr250r alıcam , çünkü bana bi 5 sene gitmesi lazım, sorun çıkartmaması lazım, ben bakımlarını ve hertürlü giderini zamanında eksiksiz yaptırdığım zaman beni yarı yolda bırakmamalı. Ve sanırım araba alırken yaptığımız doğru tercihi yine yapıcaz. Honda civic aldık şimdide honda Cbr alıcaz hayırlısıysa
    bende sorun çıkardı ama yolda bırakmadı bi ara çok niyetlendim yağ eksiltip bayram gezimin içine etmesine rağmen yerine koyacak bir 250 lik bulamadım ve garantiden değişti herşeyi motorun bu olayı forumda detaylı olarak anlattım sanırım ilk fikrimi koruyacağım bu motoru alırken bi beş yıl düşünüyordum ama fırsat olursada er6-n yada er6-f düşünüyorum bu da en iyimser iki üç yılı bulur

Motosikleti
    bende sorun çıkardı ama yolda bırakmadı bi ara çok niyetlendim yağ eksiltip bayram gezimin içine etmesine rağmen yerine koyacak bir 250 lik bulamadım ve garantiden değişti herşeyi motorun bu olayı forumda detaylı olarak anlattım sanırım ilk fikrimi koruyacağım bu motoru alırken bi beş yıl düşünüyordum ama fırsat olursada er6-n yada er6-f düşünüyorum bu da en iyimser iki üç yılı bulur
    Honda bu yolda bırakmazda, ben motorun iç aksamından falan pek anlamıyorum , teknik bilgim pek yoktur yani o yüzden diyorum yolda bırakmamalı diye Ama motoru değiştiricek olursan haberim olsun , ben 0 almayı düşünmüyorum, yani sonuçta yeni öğrenicez, bunun yatması olur kayması olur, içim yanar benim

Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Honda bu yolda bırakmazda, ben motorun iç aksamından falan pek anlamıyorum , teknik bilgim pek yoktur yani o yüzden diyorum yolda bırakmamalı diye Ama motoru değiştiricek olursan haberim olsun , ben 0 almayı düşünmüyorum, yani sonuçta yeni öğrenicez, bunun yatması olur kayması olur, içim yanar benim
    forumda ilan veren çok arkadaş var mesela Barış ve Ali var ilk aklıma gelen bunların motorları çok temiz ben şuan satmayı düşünmüyorum zaten satış için sahibinden.com takip et almayı düşünüyorsan bu zamanlar ikinci eller uygun fiyatlarda.

Motosikleti
    pani / 3colore
    forumda ilan veren çok arkadaş var mesela Barış ve Ali var ilk aklıma gelen bunların motorları çok temiz ben şuan satmayı düşünmüyorum zaten satış için sahibinden.com takip et almayı düşünüyorsan bu zamanlar ikinci eller uygun fiyatlarda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3681861/detay/

egzozu bugun-yarın satıyorum. egzozsuz dıger hersey ustunde 9.000e verecegım bılgın olsun serhat

Motosikleti
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3681861/detay/

egzozu bugun-yarın satıyorum. egzozsuz dıger hersey ustunde 9.000e verecegım bılgın olsun serhat
    Ya zaten ben şuan için değil, bu ağustosta ehliyeti alıcam, ehliyeti aldıktan 1 bilemedin 2 hafta sonra satın almayı düşünüyorum yalnız senin motorunda maşallahı var, 3000tl extrası olan bi motor için 9.750 az değilmi ? Sadece extralarla 11 Bin gibi düşünmüştüm

Motosikleti
    Yamaha NMax 155 ABS
    Alıntı tuc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimde motosiklet tecrübem yoktu 2-3 kere arkadaşın çin malı motorunu kullandım belki ben çabuk kavramışımdır bilemiyorum ama hemen sonrasında cbr 250'ye geçtim 20 günde 1200 km yaptım ara sıra motora alışırken kayma vs oluyor ama daha düşürmedim allaha şükür ki sende motosiklet kullanan birisin sorun yaşayacağını sanmıyorum.bence almalısın.yakıt olarak litresi 4,69 dan aldığımda km'de 13-14 kuruş yaktığı zamanda oldu ilk aldığımda şehiriçi 18 kuruş yaktığıda tamamen motoru kullanma hızın ve devrinle alakalı saygılar
    açıklama için teşekkürler kesinlikle karar verdim cbr 250 ye geçicem ilk başta biraz sıkıntı çekicem ama alışırım herhalde :D şimdi ps150 yi satmak ya da takas etmek kaldı..
    arkadaslar ps 150 m siyah 2012 model 4100 km de bakımlarını yeni yaptırdım çizigi çarığı çürügü yan yatması hiç bir şeyi yok ne kadar eder sizce ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)

Bu Konudaki Etiketler