örnek olalım millete sosyal mesaj vermeyelim diyoruz olayı getirdiğin noktaya bak karrşim:D
örnek olalım millete sosyal mesaj vermeyelim diyoruz olayı getirdiğin noktaya bak karrşim:D
Counter-Steering Always Works !..
Özür dilerim karşim, eşeklik ettim.Akşam kahve ısmarlarım affedersin artık:D
he şöööle aferim! Herkez cc sini bilecek :D
Counter-Steering Always Works !..
motor için özel plaka yaptırmak nekadar Tutar Sizce Mesela 34 MRT 4434 son 4 rakam fazala onemlı degıl MRT olsun nekadar olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
Birde Egzoz koruması yaptıran oldumu Honda nın kendı Aksesuarlarından Karbon fiber kaplama onunda fiyatını bilen kisi yazarsa sevinirim
beyler sizce bumoto calibre nasıl güzelmii cbr le farkı iyi kötü yanları açıklarsanız sevinirim
@Jies Okurken yaşadım olayı. Diyecek bir şey bulamıyorum. İnsanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor. Çok geçmiş olsun!
Şehir içi yolda tünele 100 km/h hızla yaklaştığınızı okuyunca gerisini tahmin etmek zor olmadı. Yola suç bulmayın, o yolları 50 km/h ile gideceğimizi varsayarak inşa ediyorlar. (Ben arabamla bile şehirlerarası yolda 100 ile ancak gidiyorum ?)
Jies büyük geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Geçen pazar OMM Kontrol eğitimine katıldım. Kesinlikle öneririm. Fazla kilometre yapmadan gidin bu eğitimlere. Ayrıca ilk alınan kontrol eğitimleri sadece motoru tanımaya yönelik. Devamını yol eğitimlerinde getirmeniz gerekiyor. Malüm ülke yollarının asfaltı asfalt değil, sürücüleri sürücü değil. Ne kadar kendinizi korumayı öğrenirseniz o kadar iyi. Kazaya girmeden kazadan kaçınmayı öğrenmek lazım.
@Jies çok geçmiş olsun. Böyle kazalar herkesin başına gelebilir. Motosiklet kullanan bir insan tetikte olma durumunu bir an kaybetti mi sonuçları kötü olabiliyor. Bu dikkatini kaybetme durumu da herkesin başına geliyordur. Ama kaderde kaza yapmak yoksa bir şekilde kurtuluyordur. Önemli olan dikkati mümkün olduğunca korumak.
Kolundaki hareket kaybına gelince. bir abim de çok benzer bir kırık üzerine benzer bir ameliyat olmuştu. Ameliyattan bir süre (4-5 ay gibi) sonra fizik tedavi sayesinde hareket kaybı minimuma indi. Yapamadığı şey dirsek dümdüz olacak şekilde kolunu açmak. 180 derece yerine 160 derece açabiliyor en fazla. Ama günlük hayatına etkisi olmuyor. Bu arada bahsettiğim abinin kolu düz yolda yürürken ayağının bir zincire takılıp düşmesiyle kırıldı. Monta da moralin bozulmasın diye söylüyorum. Kırılacağı varsa kırılıyor. Allah acil şifalar versin sana da. Görüşmek üzere...
anes motor Cumartesi pazar açıkmı Kadıköy şubesi
Jies arkadaşım. Eğer eklem implantı öngürülerse haber ver bana. Sana izmirden 2 kişinin ismini ve numarasını verim. Biomedikal işindeler ayrıca izmirde ameliyat olma şansın varsa amcam Bornova SSK Trafik olması lazım o hastanede doktordur ve işinin ehlidir. Email adresimi ve telefonumu pm attım. Bana ulaş eğer böyle bir sıkıntın varsa en azından seni iletişime geçirim.
Diğer arkadaşlarda benzeri problemler yaşarlarsa lütfen bana mail atsınlar. Helede İzmirde olanlar direk Dr. Zeki Özcan ' a ulaşsınlar.
Jies çok ama çok geçmiş olsun. Hiç Moralini Bozma
Nisan 2008'de tıpkı senin gibi virajda sola dönerken sağa düşmüştüm ve Omzum kırılmış amaliyat olmuştum. Seni çok iyi anlıyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...in-viraji.html
Bir daha motora hiç binmem diye yazmışım bu yazımda.
Ancak olaydan 1.5'ay sonra motorla binlerce km yaptım hemde omzumda platin varken.
Şu sıralar aşırı duygusal olman ve hayatı sorgulaman normal.
Hiç bir şey için karar verme verdiğin hiç bir karar şuan sağlıklı olmayacaktır. Kazalar ve yaşadığımız acı olaylar bizleri olgunlaştırıyor.
Çok geçmiş olsun ben yakın zamanda tamamen toparlayacağını ve vucudunda hiç bir hasar kalmayacağına inanıyorum.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
jies çok geçmiş olsun kardeşim, ben o tüneli biliyorum, led ekranlarda hız limitleri yazıyor ama kaç yazdığını hatırlamıyorum... olan olmuş geçmiş olsun tekrardan...
YücE Rabbim Sağlına tez zamanda kavuşmanı nasip eder inşallah. Koydun mu seleye Toto'yu Bırakamazsın Moto'yu böle bi yazı okumustum Çok hosuma gitmiş ve Kahkaha atarak gülmüştüm. Sağlığın düzeldiğinde sende bırakamayacaksın Motoyu. Sevgiler. Saygılır. Cbr125R
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Çok çok geçmiş olsun :( , gerçekten üzücü ama en kısa zamanda toplanman dileğiyle,moralini yüksek tut hiç birşey için şimdi karar verme.Daha kötüsünden korumuş Allah seni..
Tekrardan çok geçmiş olsun kardeşim.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
linkteki iyi satıcı
mesajı yazan iyi arkadas
ben geldım nan bu arada
bence de orjınalı cok cırkın duruyor.
gorus acısı kotu orjınalde zaten.bunu takınca bıraz daha kotu oluyor elbette ama kesınlıkle gorus acısı superdi sımdı hıc yok degıl ben hala ıstedıgım zaman arkamı gorebılıyorum mesela kolunuzu cekmenız sart orjınalde de
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)