iyide ybr ye ben açık yağ kullanıyorum 7 lira litresi 2 binde bir değiştiriyorum..sizin motorlar 2 litreye yakın yağ alıyor ve litresi 30 lira olan yağı kullanıyorsunuz..adeletmi bu
iyide ybr ye ben açık yağ kullanıyorum 7 lira litresi 2 binde bir değiştiriyorum..sizin motorlar 2 litreye yakın yağ alıyor ve litresi 30 lira olan yağı kullanıyorsunuz..adeletmi bu
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
tugfox bana da özel mesajla fotografı atman mümkün mü ?
Merhabalar arkadaşlar; Elf marka motorsiklet yağı ile Gulf marka motorsiklet yağı hakkında bilgisi olan var mı ? nasıl yağlardır. bizim motorlara uygun mudur ? Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ?
Merhabalar arkadaşlar; Elf marka motorsiklet yağı ile Gulf marka motorsiklet yağı hakkında bilgisi olan var mı ? nasıl yağlardır. bizim motorlara uygun mudur ? Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu ? vereceğiniz bilgiye göre akşam motorun yağını değiştireceğim.
Yorumun için saol arkadaşım ama cbr 250r için uygun olan yağ 4 T 10 40 diye biliyorum.
elf hakkında kararsızım o yüzden sormak istedim.
Bugün sabah orjinal egzozu geri taktım. Çünkü dönemin başlamasıyla her gün kullanmaya başladım. Gürültülü hali fazla dikkat çekiyordu. Yüksek sese karşı hassas biriyim, hatta sırf bu yüzden en sessiz kasklardan birini kullanıyorum. Two bros egzozun sesi rüzgar sesini bastırıyor. Bu da uzun yolda insanı yoruyor. Egzoz değiştirecekler kendi maruz kalacakları gürültüyü de düşünsün .
Neyse tabi orjinale dönünce hızlanma zayıfladı , attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. Alışkın olduğum için bu kadar fark olduğunu düşünmemiştim. Ses azalması da yine anında fark etti, sol şeritteki araçlar yol veriyordu, bugün 1-2 istisna hariç yol veren olmadı .
ben honda cbr 250r alıcam pesin fiyata sizce kaca verirler 9900 liste fiyatı
sonunda ehliyeti aldım rahat rahat sokaklara çıkabildim cbr 250r ile :D
tecrübe ister dediler kayar dediler felanda dikkatli kullandım biraz sadece 3 gün küba çita sürmüşlüğüm var toplamda 4-5 saat. cbr 250'ye binince hiç sorun yaşamadım ki yaşadığım yerde de şu anda tek cbr 250 bende olduğu için hatta kaliteli motor olmadığı için hepsi çin malıdır dikkat çekiyor ve yanıma gelenleri 6000 devirden 6000 devire vites atarak çok rahat ezebiliyorum :D
frenlemesi bana göre bayağı iyi geldi rahat kullanılıyor ilçe içinde 40 km gezmişim sadece zevk verdi bir sorun yaşamadım tabii ki forumda paylaştığınız bilgiler sayesinde bir sorun yaşamadım oturuş pozisyonu hakkında bilgiler olsun motor hakkında bilgiler olsun tecrübelerinizi paylaşmanız olsun gerçekten çok faydalı oldu hepinize teşekkür ediyorum bu arada allah kaza bela vermesin her zaman dikkat edin aman
Baskı balatası değişmiş motorumu bugün aldım gayet sıhhatli, ama iki trafiğe girip zorlanınca baskıyı yediği için de soğumadım değil ne yalan söyleyim, şimdi o korkuyla binmek de kötü her ne kadar kullanıcı kabahati olduğunu bilsem de. Debriyaj eski alıştığım şekliyle de bir türlü ayar tutmadı, orijinal ayarı mükemmelmiş
FZ6 Fazer alacağım sanırım kısmetse.
Büyük şehir dışından alacaksınız güzel indirimler alabilirsiniz. Ben yaz ayında liste fiyatı üzerinden 300 tl düşük fiyata almıştım. Kış sezonun da bu rakamların çok altında fiyatlara el sıkışmanız mümkün.
Yılın son çeyreği araç almak için çok avantajlı oluyor. Alacağınız indirim biraz da size bağlı açıkçası .
Hakkınız da hayırlısı olsun.
Önce emniyet, sonra hareket...
ben bizim aynalardan görsel olarak utanıyorum desem yeridir , değiştirmek istiyorum. önerisi olan var mı ? nerden bakılır alınır hangisi yakışır ?
Yavuz Sultan Selim Han
sizlere birseyler sormak ıstıyorum motorumu yenı aldım 0 suan 150 km falan oldu depoya 50 liralık benzın koymustum bıttı bunun nedenı rotajda olmasımı yoksa benım kullanmayı bılmedıgımdenmı alakalı ??
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)