Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Eylül 2012, 20:13
kagy48 adlı üyeden alıntı
Serkan kardeşim alakan için teşekkür ederim. Şu an 125 mi yoksa 250 mi alsam diye ikilemdeyim.
250 R inanılmaz şekilde fazla yakıyor 125'e göre. İki kişi 125likle 120yle seyir ettiğimiz yolu 250ile 150yle seyir ediyoruz. 151 demiyor iki kişi düzde
Ha tamam ivmelenmesi güzel 250liğin. Fakat viraj olarak 125 daha iyi virajlarda. Yakıt olarakta çok iyi. İvmelenmesi belki biraz zayıf ama bilmiyorum o kadar benzin parasına 250liğe değer mi
Diyeceğim o ki; biraz kararsız kaldım.
3.06 yaktım en son depomda. full basarak max 3.6 gordum basmayarak 2.8
125lık ıle nasıl rakamlar goruluyor? 1lt felan mı ınanılmaz yazdıgın ıcın soruyorum.
250cc zaten top speed 140 dıye gecıyor.150yapmıs 2kısı daha ne ıstıyorsunuz ?
vıraj nasıl 125lıgın daha ıyı? daha hafıf dıye mı? baska bır ustunluk bılmıyorum kı bu vırajlarda ustunluk degıl dezavantajdır
Reklamlar
-
27 Eylül 2012, 20:14
Önce emniyet, sonra hareket...
-
27 Eylül 2012, 20:18
-
27 Eylül 2012, 20:22
Kardeşim facebookta ki HONDA CBR 125 sayfasını biliyorsundur. Adminleri hep bizim arkadaş fethiyede. Burda cbr ortamı bayağı var yani. Sanırsam sorun lastiklerden kaynaklanıyor ama bizim burda ki Çalış Virajlarında CBR 125, CBR 250'yi yiyor. Tabi düzlüğe çıkınca 250 uzuyor her iki motorda da 2 kişi var. Ama bakın altını çizerek söylüyorum ki bu dediklerim orjinal lastikleri ile
-
27 Eylül 2012, 20:27
wolrath adlı üyeden alıntı
cagdas bu arada sen haklı cıktın
gomme sınyallerım yarım santım ıcerıde kaldı ve hızlı yanıyor
he bu sekılde de hosuma gıttı.harbıden GOMME oldu haha + hızlı yanması daha bı sexy oldu.arka sınyal led oldugu ıcın hızlı yanıp sonunce guzel gozuktu dıye dusundum..
---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:16 ----------
olur abı.hem egepark onundekı cafede motorum gozumun onunde oluyor
bugun ınsaflı davrandım haksızlık etme
Tamam o zaman. Ege park girişinin o yolda buluşur, oradan istediğiniz yere geçeriz. 17.30'da oradayım. Bu sefer erteleme, sarkıtma yok .
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
Bu arada benim bir kaç arkadaş müsait olursa gelebilir. Sakıncası olmaz umarım?
Önce emniyet, sonra hareket...
-
27 Eylül 2012, 20:30
cagdas bu arada sen haklı cıktın
gomme sınyallerım yarım santım ıcerıde kaldı ve hızlı yanıyor
he bu sekılde de hosuma gıttı.harbıden GOMME oldu haha + hızlı yanması daha bı sexy oldu.arka sınyal led oldugu ıcın hızlı yanıp sonunce guzel gozuktu dıye dusundum..
Anes'te gömme sinyalleri taktırmıştım. Bu pazartesi eski sinyalleri geri takması için D&B'ye gittim, daha yakın olduğu için. Çıkan parçaları söküp poşede koydu eleman, bir baktım ki sinyal başına 3 parça var. İlk geldiğinde açmıştım, her sinyalin 6 parçası vardı. Yani üç parçayı kullanmamış ilk takan kişi . Aynı durum olabilir , kutunun arkasında nasıl takılacağıyla ilgili net bir açıklama yoktu. O yüzden gereksiz gibi gördükleri parçaları atlamış olabilirler.
-
27 Eylül 2012, 20:32
herkese iyi akşamlar...
uzun bir aradan sonra mt'ye tekrardan yazıyorum...
1 hafta önce sıfır cbr250 aldık...
daha rodajdayız...
zaman geçtikçe yorumlarımız artacaktır elbet...
herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim...
-
27 Eylül 2012, 20:51
Kardeşim facebookta ki HONDA CBR 125 sayfasını biliyorsundur. Adminleri hep bizim arkadaş fethiyede. Burda cbr ortamı bayağı var yani. Sanırsam sorun lastiklerden kaynaklanıyor ama bizim burda ki Çalış Virajlarında CBR 125, CBR 250'yi yiyor. Tabi düzlüğe çıkınca 250 uzuyor
her iki motorda da 2 kişi var. Ama bakın altını çizerek söylüyorum ki bu dediklerim
orjinal lastikleri ile
125lıgın orjınal lastıgı ne? ırc road wınner degıl mı?
seigen adlı üyeden alıntı
Anes'te gömme sinyalleri taktırmıştım. Bu pazartesi eski sinyalleri geri takması için D&B'ye gittim, daha yakın olduğu için. Çıkan parçaları söküp poşede koydu eleman, bir baktım ki sinyal başına 3 parça var. İlk geldiğinde açmıştım, her sinyalin 6 parçası vardı. Yani üç parçayı kullanmamış ilk takan kişi
. Aynı durum olabilir
, kutunun arkasında nasıl takılacağıyla ilgili net bir açıklama yoktu. O yüzden gereksiz gibi gördükleri parçaları atlamış olabilirler.
benım oncekı sayfadakı fotolardan bı karsılastırsana sana zahmet merak ettım ben de
SonpoL adlı üyeden alıntı
Tamam o zaman. Ege park girişinin o yolda buluşur, oradan istediğiniz yere geçeriz. 17.30'da oradayım. Bu sefer erteleme, sarkıtma yok
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
Bu arada benim bir kaç arkadaş müsait olursa gelebilir. Sakıncası olmaz umarım?
hayır elbette
ben de bı tabur asker getırcem hehaha :D
-
27 Eylül 2012, 21:00
benım oncekı sayfadakı fotolardan bı karsılastırsana sana zahmet
merak ettım ben de
Resimlere baktım, aynı duruyor. Benimkinde sağ daha içte duruyordu sola göre, oradan bir gariplik hissettim ama senin içte olsa bile eşit duruyor, o iyi .
Demin aratınca bunu buldum: http://www.hotbodiesracing.com/en/fa...kers_questions Hızlı yanmasını bilerek yapmışlar, yazılana göre . Bir de beyaz pullar diğer model motorlar içinmiş. Geriye bir tek kablo takma ucu kalıyor o zaman. Onu kullanmayıp bantla falan yapmış benimkini, niye eksik parça çıktığını şimdi anladım.
-
27 Eylül 2012, 21:04
anladım cagdas sagolasın. esıt duruolarsa sorun yok onden fotoda esıt gozukuo evet.
-
27 Eylül 2012, 21:28
125lıgın orjınal lastıgı ne? ırc road wınner degıl mı?
benım oncekı sayfadakı fotolardan bı karsılastırsana sana zahmet
merak ettım ben de
hayır elbette
ben de bı tabur asker getırcem hehaha :D
Road Winner fakat 125liğin virajda orjinal lastiğiyle atmaması sanırım ağırlığından kaynaklanıyor bilemiyorum
-
27 Eylül 2012, 21:32
-
27 Eylül 2012, 21:39
Deryali kardeş kimse cevap vermiyor demişsin ben vereyim. Açıkçası gelmeyi isterdim en azından karamürselden katılırdım size ( şu an oradayım) yalnız hangi akla hizmet gece buluşuyorsunuz? Nerede bu 13 arkadaş Gece burada hem sürücüler çok dikkatsiz hem de gruptaki herkes aynı tecrübeye sahip olmayabilir , çoğu başlangıç motoru olarak aldı cbr yi. Tamam kendi sorumlulukları ama bence kazaya davetiye çıkarmak. Hava durumuna bakılır güneşli bir günde öğlen yüzmeye gitmek , giderken yol boyunca etrafı , gittiğin yolları seyretmek bence daha güzel olurdu. Şahsen gece karanlığında oraya gittikten sonra , hadi bir daha git desen mümkün değil yolu bulamam Bu nedenle katılım azdır.Sonraki aktivitelerde uygun bir saat olursa katılmayı düşünürüz. Zaten diğer siteye de üyeyim etkinlikler mail olarak geliyor o da ayrıca başarılı...........................
Araba kendini , motor sahibini öldürür demişler... O yüzden motorunuzu iyi tanıyın ve bakımlarını aksatmayın.....
-
27 Eylül 2012, 21:50
totocan adlı üyeden alıntı
Deryali kardeş kimse cevap vermiyor demişsin ben vereyim. Açıkçası gelmeyi isterdim en azından karamürselden katılırdım size ( şu an oradayım) yalnız hangi akla hizmet gece buluşuyorsunuz? Nerede bu 13 arkadaş
Gece burada hem sürücüler çok dikkatsiz hem de gruptaki herkes aynı tecrübeye sahip olmayabilir , çoğu başlangıç motoru olarak aldı cbr yi. Tamam kendi sorumlulukları ama bence kazaya davetiye çıkarmak. Hava durumuna bakılır güneşli bir günde öğlen yüzmeye gitmek , giderken yol boyunca etrafı , gittiğin yolları seyretmek bence daha güzel olurdu. Şahsen gece karanlığında oraya gittikten sonra , hadi bir daha git desen mümkün değil yolu bulamam
Bu nedenle katılım azdır.Sonraki aktivitelerde uygun bir saat olursa katılmayı düşünürüz. Zaten diğer siteye de üyeyim etkinlikler mail olarak geliyor o da ayrıca başarılı...........................
+1
söylenmesi gerekenleri arkadaş söylemiş
-
27 Eylül 2012, 22:07
Merhaba arkadaşlar,
Ben motosiklete henüz başladım. Motorum 2012 model CBR 250. Size bu motor ile ilgili bir soru sormak istiyorum.
Yolda giderken mevcut vitesin yüksek devirlerinde çok ciddi olmasa da gidon titremesi var. Yüksek devirde bu normal midir bilmiyorum veya CBR 250'lerde böyle bir problem mi var acaba? Yoksa benim motosiklete baktırmam mı gerekiyor?
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
-
27 Eylül 2012, 22:14
Nathan adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Ben motosiklete henüz başladım. Motorum 2012 model CBR 250. Size bu motor ile ilgili bir soru sormak istiyorum.
Yolda giderken mevcut vitesin yüksek devirlerinde çok ciddi olmasa da gidon titremesi var. Yüksek devirde bu normal midir bilmiyorum veya CBR 250'lerde böyle bir problem mi var acaba? Yoksa benim motosiklete baktırmam mı gerekiyor?
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
titreme elciklerdeyse yüksek devirde olması normal...
-
27 Eylül 2012, 22:25
Tamam o zaman bu normal, teşekkürler. Peki benzin aynı şekilde yüksek devirlerde yakıt deposunda titreme normal mi?
-
27 Eylül 2012, 22:29
Road Winner fakat 125liğin virajda orjinal lastiğiyle atmaması sanırım ağırlığından kaynaklanıyor bilemiyorum
o halde pılotajdandır.
suanda bız de denesek muhtemelen aynı sey olacaktır.
lutfı(pain) mesela gazlar bana sahılde
uthec adlı üyeden alıntı
super
Tamam o zaman bu normal, teşekkürler. Peki benzin aynı şekilde yüksek devirlerde yakıt deposunda titreme normal mi?
normal. 1sılındır = gıpraşım. alısırsın.
+ asıl tıtresım elcık degısımı yaparsan oluyor. ellerım yarım saat daha tıtrıyor eve gelınce :D
-
27 Eylül 2012, 23:40
hayırlı akşamlar arkadaşlar cbr250 alma arifesindeyim araştırmalarım sürüyor ancak forumlar motorun kullanıcısı olmadan yorum yapan insanlarla dolu her yönüyle beni ikna etmiş bir motor ancak şuan kullandığım cbf 150 gibi cbr250 de belirli miktarlarda yağ eksiltiyormu acaba ?
-
28 Eylül 2012, 00:42
mrsago adlı üyeden alıntı
hayırlı akşamlar arkadaşlar cbr250 alma arifesindeyim araştırmalarım sürüyor ancak forumlar motorun kullanıcısı olmadan yorum yapan insanlarla dolu her yönüyle beni ikna etmiş bir motor ancak şuan kullandığım cbf 150 gibi cbr250 de belirli miktarlarda yağ eksiltiyormu acaba ?
görünürde bişey yok...bi çok arkadaş henüz servise gidiyo garanti kapsamında olduğu için...en azından benim çıkan yağı görme gibi bi imkanım yok kendim değiştirmediğim sürece..bi çok kişi de böyledir sanırım...ama hiç duymadım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
olabilir o titremeyi bacaklarında ya da yanlış oturmadan dolayı malafattan alırsın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler