Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Ağustos 2012, 23:18
Bu yağ yakma olayı nasıl arkadaşlar bukadar fazla nasıl yağ yaktı bu motor? Başka bir sorun olmasın daha önce böyle bir sorun yoktu cbr250de kilometreler artıncamı ortaya çıktı yoksa sadece bir kaç arkadaşın başına gelmiş bir olaymı? Çok şaşırdım bende cbr250 alıyım diyodum ama aklım karıştı
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Reklamlar
-
24 Ağustos 2012, 23:57
Bahsedilen kilometrleri geçmiş çok cbr205r var ama son 2 gündür patladı bir anda olay. Bir ara şıngırtı sesi vardı kimse artık tartışmıyor bu problemi. Dönem dönem bişeyler çıkıyor ama tüm motorlara mal etmemek lazım bu sorunları.
yarın Lüleburgazda köfte yiyesim var sabahtan Çekmeköyden çıkıcam katılmak isteyen olursa buyursun.
-
25 Ağustos 2012, 00:09
Beyler selam, maalesek motosiklet sezonunu kapatmis bulunuyorum. Klima yuzunden boynum tutulmustu. Agrilarim artinca doktora gittim. Mr falan cekildi, sonuc: Boyunda iki tane fitik, omuz kaslarinda yirtik. 15 gun fizik tedavi olacagim, bir ayda motor surmek yasak. Hergunde igne olacagim. Boynumu anladimda omuz kaslarimi nasil yirttim anlamadim?
Motorumu da satmaya karar verdim. Kisa dogru 600'luk almak istiyorum insallah. İlan daha giremedim, yattigim yerden zor yaziyorum suanda.
-
25 Ağustos 2012, 00:11
Geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah.
-
25 Ağustos 2012, 00:11
stepfunk adlı üyeden alıntı
Beyler selam, maalesek motosiklet sezonunu kapatmis bulunuyorum. Klima yuzunden boynum tutulmustu. Agrilarim artinca doktora gittim. Mr falan cekildi, sonuc: Boyunda iki tane fitik, omuz kaslarinda yirtik. 15 gun fizik tedavi olacagim, bir ayda motor surmek yasak. Hergunde igne olacagim. Boynumu anladimda omuz kaslarimi nasil yirttim anlamadim?
Motorumu da satmaya karar verdim. Kisa dogru 600'luk almak istiyorum insallah. İlan daha giremedim, yattigim yerden zor yaziyorum suanda.
geçmiş olsun adamım... sat motoru alan hayrını görsün..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
25 Ağustos 2012, 00:56
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun adamım... sat motoru alan hayrını görsün..
Tesekkur ederim dostum. 1 ay yatmasin motor bosu bosuna.
Canimi sıktı bu iş.
-
25 Ağustos 2012, 03:23
TheIt adlı üyeden alıntı
benim de motorum yağ eksiltiyor motorun altında sürekli bi yağ birikintisi veya yağ izi var. 1000 bakımında söyledim yağ contası gibi bi parça değiştirdiler hatırlamıyorum şimdi ama geçen yağ seviyesine baktığımda alt sınırdaydı bi kaç güne götürücem motoru servise ama servis de her şeye olur öyle yapar öyle normaldir diyor. sanki biz bilmiyoruz ne normal ne değil. heralde işten kaytarmak için diyorlar böyle şeyler? dğer honda servisleri de böyle mi? burdaki sanki büyükşehirde değilde köydeymiş gibi hissettiriyor insana.
bende önce conta sonra yağ keçesi değişti, şimdilik bir sorun görünmüyor
@stepfunk
geçmiş olsun
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
25 Ağustos 2012, 13:59
@stepfunk geçmiş olsun hocam , yırtık falan yolculuk mu yaptınız acaba uzun ?
ben sattım 125 i sanırım aranıza katılacağım yakında.
125 den 250 ye geçen var mı
-
25 Ağustos 2012, 14:52
Sagolun dostlar, nasil oldu anlamadim. Uzun yolculuk yapmistim ama iki hafta once. Bir sorun yoktu o zaman. Bayramin son gunu cikti aniden. Klima carpmistien son, boynum ve omzum tutulmustu ondan sonra oldu.
Ben gectim mesela 125'ten 250'ye Ybr vardi daha once. Ama simdi 600'luk dusunuyorum iyilesince
-
25 Ağustos 2012, 15:34
Sagolun dostlar, nasil oldu anlamadim. Uzun yolculuk yapmistim ama iki hafta once. Bir sorun yoktu o zaman. Bayramin son gunu cikti aniden. Klima carpmistien son, boynum ve omzum tutulmustu ondan sonra oldu.
Ben gectim mesela 125'ten 250'ye
Ybr vardi daha once. Ama simdi 600'luk dusunuyorum iyilesince
Çok geçmiş olsun...Forzanın dediği gibi sanırım klima çarptıktan sonra o kas grubu motor üzerinde zorlandı
-
25 Ağustos 2012, 15:58
Ben gectim mesela 125'ten 250'ye
Ybr vardi daha once. Ama simdi 600'luk dusunuyorum iyilesince
Geçmiş olsun abi,ben de bu akşam buluşsak mı diyecetim
-
25 Ağustos 2012, 16:49
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun...Forzanın dediği gibi sanırım klima çarptıktan sonra o kas grubu motor üzerinde zorlandı
Teaekkur ederim. Birde boynum tutulunca fazla esneme germe haraketi yaptim. Fazla actim galiba kolumu. Anlamadin gitti, motora cok fazla suc bulmak istemiyorum aslinda
---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:47 ----------
Pain adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun abi,ben de bu akşam buluşsak mı diyecetim
İyi oluedu vallahi, bir kismet olmadi bulusmak.
Benim yerimede gezin, kafami kaldiramiyorum yataktan.
En cok bu duruma uzuluyorum :(
-
25 Ağustos 2012, 17:10
Lüleburgaza bir gidip geldim.Yaklaşık 380km yol yaptım. Tek sorun yan rüzgardı. Otobanda 120km den sonra rüzgarı yerse aniden attığını hissediyorsunuz. Bu arada 6. viteste 8000 devirde sizin motorlar ne yapıyor benimki anca 145 yaptı.
-
25 Ağustos 2012, 18:26
Can Özcan adlı üyeden alıntı
Lüleburgaza bir gidip geldim.Yaklaşık 380km yol yaptım. Tek sorun yan rüzgardı. Otobanda 120km den sonra rüzgarı yerse aniden attığını hissediyorsunuz. Bu arada 6. viteste 8000 devirde sizin motorlar ne yapıyor benimki anca 145 yaptı.
Devri hatırlamıyorum ama Sapanca dönüşü otobanda yokuş aşağı 162 görmüştüm. Rüzgar varsa zor...
-
25 Ağustos 2012, 20:41
Bu akşam dışarı çıkalım diyen var mı?
-
25 Ağustos 2012, 20:46
Pain adlı üyeden alıntı
keşke çıkabilsem............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
25 Ağustos 2012, 21:21
Bende kalkamiyorum maalesef :(
Egwr kuvvetim olursa bu aksam motorumu ilana koyacagim :( yazim yanlislari oluyor kusura bakmayin..
-
25 Ağustos 2012, 21:26
Pain adlı üyeden alıntı
sabah yola cıkmayacak olsam gelırdım lutfım
-
25 Ağustos 2012, 21:39
wolrath adlı üyeden alıntı
sabah yola cıkmayacak olsam gelırdım lutfım
Ohoo hep yan çizmeler:D,Neyse bu akşam yalan olur,yarın çıkarım herhalde,Anıl da gelir.
-
25 Ağustos 2012, 21:53
Pain adlı üyeden alıntı
Ohoo hep yan çizmeler:D,Neyse bu akşam yalan olur,yarın çıkarım herhalde,Anıl da gelir.
Ben geliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler