Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Ağustos 2012, 12:22
bu nedir arkadas ya :( sanssızlıklar ust uste. gecmıs olsun sana da ruzgar :(
Reklamlar
-
22 Ağustos 2012, 12:26
wolrath adlı üyeden alıntı
bu nedir arkadas ya :( sanssızlıklar ust uste. gecmıs olsun sana da ruzgar :(
saol, yapacak bişey yok dahada kötü olabilirdi ben gene iyi atlattım. inşallah süreç uzun olmaz ve motoruma kavuşurum.
-
22 Ağustos 2012, 12:34
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
Selam Arkadaşlar, Bayram öncesi C.tesi yola çıktım ve Ç.kale Kabatepeye 80 km kala 120 km civarlarındayken motor öne doğru birden yığılma yaptı korna ve el sallamayla arkamdan gelen arabayı uyardım ve güvenli bir şekilde motoru sağa çektim ilk aklıma gelen lastik patlaması oldu ama iki lastikte sağlamdı. Sonra arkamdan gelen Zenon forumdan Sabit ,Celal ve Ahmet geldiler ve motorun vuruntulu çalıştığını farkettik 500-600 mt ilerimizde Aytemiz benzin istasyonu vardı oraya çektik ve yağın eksik olduğunu tespit ettik ve yağ tıpasını açınca içerisinde 400 ml gram yağ çıktı :( 20/50 yağ alıp 1,5 lt doldurduk. Motoru şuan Honda Anes İstoça bırakmış bulunmaktayım en geç haftaya Çarşamba bilgi verecekler. İlk tespit motorun kilitlediği yönünde :( Çağdaşa ve diğer Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. Gelişmeleri aktarırım. Gezi ve kamp çok zevkliydi herşeye rağmen Gruptaki arkadaşlara çok teşekkür ederim
Motorun toplam kilometresi ve yağ değişiminden sonraki gidilen kilometresi nedir? Geçmiş olsun otobanda daha tehlikeli bir durum olmamış Allahtan...
-
22 Ağustos 2012, 12:39
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Motorun toplam kilometresi ve yağ değişiminden sonraki gidilen kilometresi nedir? Geçmiş olsun otobanda daha tehlikeli bir durum olmamış Allahtan...
1.000 bakımını Aneste yaptım ve şuan 5.155 km de.
-
22 Ağustos 2012, 13:48
2'dir görüyorum bağdatcaddesindeki starbucks'ın önünde siyah cbr250r plaka da 34 FF .... bilen ya da tanıyan ? :D
-
22 Ağustos 2012, 14:25
dün izmir ödemişte 4 tane 45 plakalı cbr250 vardı burdan mı acaba
selam verdim almadılar da :D
-
22 Ağustos 2012, 14:44
kakare adlı üyeden alıntı
2'dir görüyorum bağdatcaddesindeki starbucks'ın önünde siyah cbr250r plaka da 34 FF .... bilen ya da tanıyan ? :D
ff tandıdığımız var ama tricolor:D
-
22 Ağustos 2012, 15:16
Yağ problemleri çok can sıkıcı. Geçmiş olsun. Servislerden gelicek cevapları iyi değerlendirmek lazım.
2 haftadır motor yatıyordu. Dün bir çalıştırim dedim motoru ısınsın geri kapatim. Altına eğildim yerde bişey varmı diye çok az bir yağ gördüm. Geldiği yer sol tarafta alt grenajın hemen orda 3 tane kauçuk hortum var. Birinden çok az sıkıntı gibi birşey var ama belli belirsiz elimle üzerindeki yağı elime aldım sonradan tekrar aynı şekilde yağlanmadı. Anlaşılan çok küçük bir sızıntı. Ne olduğuna dair bir fikri olan var mı?
Bu hafta tekirdağda köfte yiyesim geldi. Bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa daha lezzetli olur köfteler beklerim.
-
22 Ağustos 2012, 17:28
Pain adlı üyeden alıntı
ff tandıdığımız var ama tricolor:D
komik olcak ama şüphe ettim şimdi siyahmıydı die :D o kadar çok görüyorum ki artık caddede tricolor da olabilir
-
22 Ağustos 2012, 18:33
abi cok gecmis olsun cok uzuldum, sormak istedigin sey; hararet cizgilerinde herhangi bir degisme oldumu? cunku mantik olarak yag yoksa surtunme articak dolayisiyla sicaklik articak..? bu sebeple devamli gozum hararette psikolojim bozuldu
Bu yag eksilten 2. cbr oldu, ilkini hatirliyorum bu forumada yazmisti youtube sayfasinda falanda konusu konusulmustu bilen bilir, o arkadasin rodaj diye biseyden haberi olmamasina sebep ve 1000 bakimindan sonra 6700e kadar motora benzin koymaktan baska biseyi ile ilgilenmemesinden sebep ve tabiki hep full gaz hep sikistirma.. bu sebeple olmustu.
Ama simdi seni biliyoruz taniyoruz abi bu tarz bi bilgi eksikliginde yok anlayamadim insallah buyuk bir problem cikmaz..
Tekrar bilgilendirirsen seviniriz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
@kakare
Asagi yukari her aksam oralardayim buyuk iht. bahsettigin benim dostum ;)
Counter-Steering Always Works !..
-
22 Ağustos 2012, 18:45
anildurmaz adlı üyeden alıntı
abi cok gecmis olsun cok uzuldum, sormak istedigin sey; hararet cizgilerinde herhangi bir degisme oldumu? cunku mantik olarak yag yoksa surtunme articak dolayisiyla sicaklik articak..? bu sebeple devamli gozum hararette psikolojim bozuldu
Bu yag eksilten 2. cbr oldu, ilkini hatirliyorum bu forumada yazmisti youtube sayfasinda falanda konusu konusulmustu bilen bilir, o arkadasin rodaj diye biseyden haberi olmamasina sebep ve 1000 bakimindan sonra 6700e kadar motora benzin koymaktan baska biseyi ile ilgilenmemesinden sebep ve tabiki hep full gaz hep sikistirma.. bu sebeple olmustu.
Ama simdi seni biliyoruz taniyoruz abi bu tarz bi bilgi eksikliginde yok anlayamadim insallah buyuk bir problem cikmaz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
@kakare
Bu akşam da mı gitesk acaba:D
-
22 Ağustos 2012, 20:23
@kakare
Eyvallah Anıl, hayır hararette hiç bir problem yok ısınınca standart üç çizgi sağa çektiiğimde ilk işim hararete bakmak oldu.
-
22 Ağustos 2012, 20:27
e oldu olacak sedatada haber ver 2 makara yapariz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------
ozaman bundan su sonucu cikarmalimiyiz? kimseden 4. cizginin yandigini duymadim ozaman hararet gostergesine cok guvenmemekmi gerek?
Counter-Steering Always Works !..
-
22 Ağustos 2012, 20:44
İyi erenköy starbucks,isteyen gelsin 21:00 gibi orada oluruz herhalde
-
22 Ağustos 2012, 21:30
e oldu olacak sedatada haber ver 2 makara yapariz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------
ozaman bundan su sonucu cikarmalimiyiz? kimseden 4. cizginin yandigini duymadim ozaman hararet gostergesine cok guvenmemekmi gerek?
hayır asıl sorun bu motorda kronik bir sorun olabilir motor 4.000 km de 1 lt yağ eksiltmiş ki bu durumun izahı çok zor anormal bir durum.
-
22 Ağustos 2012, 22:26
yan çantalı resimler:
İkincilik kaybedenler içindir...
-
23 Ağustos 2012, 00:06
Bende cumartesi 700s aldim. Yaklasik 470 km yol yapabildim. Bne yeni kullaniciyim ve onden gelen bu ses benide rahatsiz etti. Sanki bisey surtunuyormus gibi bir ses cikiyor. Fren diskleri yeni oldugu icin olabilirmi acaba, yada sizin dediginiz gibi on disli mi surtuyor? Tesekkurler
Sedat
-
23 Ağustos 2012, 00:07
Andaç abi çok geçmiş olsun bugün otoparkta yağına baktım bende korkudan =))Sende koku oluyormuydu peki giderken yada park ederken yağ kokusu gibi ?
-
23 Ağustos 2012, 00:21
marefb adlı üyeden alıntı
Andaç abi çok geçmiş olsun bugün otoparkta yağına baktım bende korkudan =))Sende koku oluyormuydu peki giderken yada park ederken yağ kokusu gibi ?
eyvallah, yok koku hissetmedim bu güne kadar.
-
23 Ağustos 2012, 02:11
benim cbr 125te o koku oluyor az sıkıstırınca
yasinle ınceledık o da aldı kokuyu
aldıgım gunden berı var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler