20 soruluk motor kısmı var sadece.
20 soruluk motor kısmı var sadece.
04:30 Çanakkale yolcusuyum buradan bütün arkadaşların bayramını kutluyorum. herkese iyi bayramlar, kazasız belasız keyifli sürüşler.
teşekkür ederim seigen. kurs ehliyet motor. 2013 te aranızdayım. herkese iyi akşamlar
dostum bişey biliyoruzda konuşuyoruz neyin inadı bu yani ,istersen git tinerle temizle ben senin iyiliğin için söyledim, o zaman 10000 tl sayıp aldığımız motorlarda irc marka dandiğin ötesinde lastik kullanılıyor HONDA evet evet dünya devi HONDA kendisi koymuş HONDA kendisi koydu diye doğru seçim mi oluyor ?
yeni ninja 250 ile eskisinin karşılaştırma videosu(ben böyle bir karşılaştırma görmedim adam tıklanmadık yer bırakmadı! )
http://www.youtube.com/watch?v=aJHJH...eature=related
bu arada motorumu satmaktan vazgeçtim,işten dolayı binemiyordum işi değiştirmeye karar verdim
1000 bakımına da bugün götürdüm, D&B Honda'ya..56 TL tuttu,bakıma gidecek arkadaşlar için yazdım..
Herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu nice bayramlar dilerim..
Bayramda yola çıkacaklar, özellikle de motosikletiyle yola çıkacaklar çok dikkatli olsunlar.
Yolda bolca acemi, uzun yol tecrübesi olmayan, tecrübesi sadece bayramlarda araba kullanmak olan, emanet araçlarla yola çıkan, kurallara uymayan, hatalı sollayan yüzlerce sürücü olacak. Mümkünse de Salı günü dönüşe geçmeyin. Çarşamba ya da diğer günler dönmeye çalışın. Lütfen dikkat.
İyi bayramlar!
motorum kırlı bayag yıkamaya zamanım kalmadı yola cıktıgım ıcın kusura bakmayın
fıkır vermesı acısından
after sakal boyama
(haftaya yandakı buyuk parcayı beyaza mavı ıle beyazın arasında kalan parcayı da mavıye boyacagım.stıcker ıcın de anlastım.stıcker devamı da yapılacak aradakı )
+
on kısmına da koruma fılmı yaptırdım.tas mas cızmesın dıye
---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:05 ----------
Cuma 12 bin bakımına götürmedim işim çıktığı için, keşke götürseydim :(. Bugün de İzmit'ten geri gelirken benzin aldım, 10-15 dk sonra yolda 150 civarı hızla giderken bir an öne çöktü, hız 110 düştü. Ne oluyoruz lan derken, benzinde pislik vardı herhalde ondan oldu diye düşündüm, sonra biraz daha yavaş hızla devam ettim. Boğaziçi köprüsünde trafik durmuş, orda yavaşlayınca fark ettim ki motorun sesi değişmiş . Gaz açarken tıkır tıkır sesler geliyor. Durduğum yerde bakındım motor bloğunun oralara. Baya yoğun bir sıvı gözüme çarptı. Sonrasında gitmeyi planladığım rota yerine derhal eve gittim. 60'ın üzerinde gittiğim için başta fark etmemişim ama baya kötü ses geliyor. Evin orada durunca gördüm ki acayip birşeyler olmuş. Motordan pek anlamam ama babamın yorumlarına bakılırsa zincir kutusu çatlamış veya açılmış, içindeki gres yağı dışarı akmış. Artık bayrama kadar dinlenecek, bayramdan sonra ilk iş servise.
Resim de çektim, burdaki sıvının ne olduğu bilen varsa söyleyebilir mi? Bir de durum ne kadar ciddi merak ettim.
Garanti kapsamına alacaklardır artık.Bugün ne böyle yaa.Andaç abidede bir sıkıntı olmuş gezide,gelince anlatır,bayram sonrasına kalacak işi,Ekrem de ufaktan bir kaz geçirmiş herhalde o da bayramın bitmesini bekliyor.
Yalnız çok acayipti, 150'den 110'a o kadar çabuk düştü ki, en iyi frenlemeyi yapsam aynı çabuklukta yavaşlayamam. Canımı sıktı bu olay . Garanti kapsamında umarım hallederler.
Bende 1000 km bakımı icin Gungor motora gittim 17:00 17;15 gibi kapalıydi normal de 19;30 a açık oluyordu dün aradım fiyat istedim 70 lira dediler. Km fazla geçerse bakım yapılmadan garanti dısında kalır dendi
seigen,gecmıs olsun kardesım :( dıger kardeslerımıze de gecmıs olsun... ben de koruma fılmını yaptırıdgım yerden cıkarken motoru saga yatırdım yavasca.sagımda motor vardı allahtan benım kıc tarafımdakı tutma demırlerıne rast geldı.bende hıcbısey olmadı ama sagımdakı motorun grenajını cızdım :(
Eğitime katılmıştım iki gün önce. Orada 2 farklı viraj tekniği daha gösterdiler, içe yatma ve dışa çıkma. İçe yatma diz açarak dönüş şekli işte. Bu teknikte alıştırma yapmak adına biraz hızlı gidiyordum. İzmit'ten İstanbul'a 75 km civarı yolda 145-165 km/h arası seyrettim, altına düşmedim pek. Ha elbette ki iyi birşey değil, hız sınırının üstüne çıkmamak lazım. Ama dediğim gibi tekniği rahatça kullanır hale gelmek içindi, baya da faydalı oldu ama belki de motor o strese dayanamadı .
Gerçi temel teknikle yine o hızlarda, sadece virajlarda hız azaltarak pek çok kez geçtim o yollardan. Belli ki başka bir sebebi var. Daha önce de 60 km/h civarındayken ani yavaşlayıp stop etmişti, o zaman servis pis benzindendir demişti. Demek ki o vakit erken teşhis şansını kaçırdılar.
Zaten yetmiyor artık, 600cc'ye geçmek lazım bir sonraki sezon.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
Sağol hocam, size de geçmiş olsun. Bugün bayaa bir şey olmuş gerçekten :(.
@seigen
Dostum geçmiş olsun. Sorununuzu garanti kapsamın da çözeceklerine inanıyorum.
@wolrath
Barışım sana da geçmiş olsun.
Herkese iyi bayramlar dilerim. Kazasız, belasız....
Önce emniyet, sonra hareket...
arkadaşlar hepinizin bayramını kutlar, sevdiklerinizle beraber huzur dolu bir bayram tatili geçirmenizi dilerim
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
CBR ailesi olarak Herkeze Şimdiden İyi Bayramlar..
Bi kaç Arkadaşla Tanışmış Olduk Bu Buluşmada Herkez Tabi 600RR Geçme Hevesinde Ben Dahil Gelecek Sefer Bir etkinlik de Biz Yapalım CBR olarak Görüşelim ;) Yakında Bir Çogumuz Cc Yükselteceginden Burada Olmayız Sanırım.. (: Saygılar Emrevrl
s.a arkadaşlar.. süspansiyonlar cbf 150 ye nazaran sert mi ,yoksa çok ayırt edici bir fark yok mu?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)