Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Ağustos 2012, 18:36
Reklamlar
-
13 Ağustos 2012, 18:44
Ağırlıklı transalp (XL650) olmak üzere F650 GS ya da KAwasaki er 6 N den biri olcak sanırım...
er6 n tipi ve 72 beygiri ile ilgimi çekerken acaba beygiri fazla mı gelir diyorum, servis olayı parça vs ise handikap...F650gs çok yakışıklı bi motor ama tek silindir, maliyeti ve titreşimi dezavantaj ama ABS var...Transalp ise zaten anlatmaya gerek yok...
-
13 Ağustos 2012, 19:18
2rule adlı üyeden alıntı
uzun bi aradan sonra herkese yeniden merhaba. ikinci motorum olan cbr 250 r ile 14.500 km yaptım, konfor açısından beklentimi karşılamadığı için önümüzdeki sene satıp nc 700 x almayı düşünüyorum, tabii ki fikrim değişebilir ilerleyen zamanlarda. ama şimdilik kararım bu şekilde. cbr 250 r konfor haricinde çok iyi bir motor. verilen parayı kesinlikle hak ediyor. tabii ki ben aldığımda 8.750 idi fiyatı (sıfır almıştım geçen sene). şimdi oldu 9.900. honda sağolsun. neyse, motorumla uçmakdere virajlarında ve devamı olan şarköy yolunda iki tane video çektim, umarım beğenirsiniz. ayrıca birkaç fotoğraf da paylaşmak isterim, yollarda görüşmek üzere
Tekerinize sağlık, güzel geziler, güzel foto ve videolar. Hele şu aynadan sizin gözüktüğünüz foto süper çıkmış.
Boyum yetse aslında bende NC700X düşünebilirim. Boy 1.71 olunca mecbur eleniyor bu motor.
erro adlı üyeden alıntı
Ağırlıklı transalp (XL650) olmak üzere F650 GS ya da KAwasaki er 6 N den biri olcak sanırım...
er6 n tipi ve 72 beygiri ile ilgimi çekerken acaba beygiri fazla mı gelir diyorum, servis olayı parça vs ise handikap...F650gs çok yakışıklı bi motor ama tek silindir, maliyeti ve titreşimi dezavantaj ama ABS var...Transalp ise zaten anlatmaya gerek yok...
F650 düşünüyordum bende ama vazgeçtim. Hem eski bir model hemde temizini bulmak çok zor. Birde dediğin gibi böbrek taşı döken titreşimi var.
ER6'nın beygirleri tam kararında bence. Gel de çık işin içinden..
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
13 Ağustos 2012, 19:24
er-6n iyidir:D Benimde sıradaki o gibi gözüküyor:D
-
13 Ağustos 2012, 19:34
Pain adlı üyeden alıntı
er-6n iyidir:D Benimde sıradaki o gibi gözüküyor:D
GSR bakarken biri şöyle demişti; ER6 alma motordan soğursun..
Aynen bu cümleyi kurdu adam, motor tecrüsi baya olan biri kendisi. Kullanmadığı motor kalmamış.
Viraj kabiliyetinin ve şehir içi kullanımının pek iyi olmadığını söyledi. Bu söyledikleri ne kadar doğru bilmiyorum tabii.
-
13 Ağustos 2012, 19:41
-
13 Ağustos 2012, 19:45
2rule adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim
nc 700 s, x'e göre nispeten daha alçak. hiç üzerlerine binip denediniz mi bilmiyorum ama eğer denemediyseniz en yakın honda bayisine gidip denemenizi tavsiye ederim. benim 1.70'ten kısa bir arkadaşım herkes "sen dl 650'ye binemezsin, boyun yetmez" diye dalga geçerken dl'nin üstüne bir oturdu, gayet de güzel ayakları yere değdi
en azından denemeye değer motorlar NC serisi, özellikle de X
Evet ilk otoruşta anlarız zaten yüksek gelip gelmeyeceğini. X'i çık beğeniyorum bende ama fiyat olarak arada çok fark var, 3.000 TL'cik.
Trafikte çok zorlanmayalım sonra.. Arkadaşınız büyük iş başarmış gerçekten, ben cesaret edemem sanırım
-
13 Ağustos 2012, 19:50
stepfunk adlı üyeden alıntı
Aynen bu cümleyi kurdu adam, motor tecrüsi baya olan biri kendisi. Kullanmadığı motor kalmamış.
Viraj kabiliyetinin ve şehir içi kullanımının pek iyi olmadığını söyledi. Bu söyledikleri ne kadar doğru bilmiyorum tabii.
valla virajını bilmiyorum ama sehir içinde iyi olmamsı imkansız gibi bişey...ki kendi sayfasında da iyi yorumlar var hep...
-
13 Ağustos 2012, 19:54
erro adlı üyeden alıntı
valla virajını bilmiyorum ama sehir içinde iyi olmamsı imkansız gibi bişey...ki kendi sayfasında da iyi yorumlar var hep...
Sıfır sarısı da mükemmel duruyor aslında..
-
13 Ağustos 2012, 20:09
Doğrudur,adam gibi kullanıcısından yüz yüze duymadım motoru,ne de olsa 1 sene var gibi illaki denerim o zamana kadar.Ama gsr filan düşünmem 4 silindir.Siz biraz daha touring takılıyorsunuz,bende amaç ss olduğu için 4 silindir alacaksam,alırım grenajlı,tatlı birşey:D
er6 hakkında zaten kafamda bir soru işareti vardı,neden 2.el piyasası durgun,demekki gerçekten var birşey
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
Millet bu gece buluşalım diyoruz varmı gelirim diyen?
-
13 Ağustos 2012, 20:28
erro adlı üyeden alıntı
cbr 250 r güzel bi başlangıç motoru..adı üstünde başlangıç olduğu için bi çok kişi hedeflediği motora imkanları elverdiği ölçüde adım atmak için satacaktır..gelecek sene bu tayfanın %80-90 ı burda olmaz sanırım...şehir içi kullanım kolaylığı almayı düşündüğüm motor konusunda acaba risk mi alıyorum diye beni düşündürüyor..
Gelecek sene Allahın izni ile Ocak başı yada sonu gibi 600 rr a geçmeyi düşünüyorum bende.Yerler buz olmadığı takdirde her mevsim motosiklet kullanırım ve 2013 yılınada kısmetse 600 rr başlamak istiyorum.Ama cbr 250r dan o kadar çok memnunimki satarken çok üzülürüm =(
-
13 Ağustos 2012, 20:55
Pain adlı üyeden alıntı
Doğrudur,adam gibi kullanıcısından yüz yüze duymadım motoru,ne de olsa 1 sene var gibi illaki denerim o zamana kadar.Ama gsr filan düşünmem 4 silindir.Siz biraz daha touring takılıyorsunuz,bende amaç ss olduğu için 4 silindir alacaksam,alırım grenajlı,tatlı birşey:D
er6 hakkında zaten kafamda bir soru işareti vardı,neden 2.el piyasası durgun,demekki gerçekten var birşey
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
GSR'dan konuştuk ya, biraz önce köprü çıkışında yanımdan geçti bir tane, yoshi'liydi hemde.
Resmen içimin yağları eridi
Dediğiniz gibi biraz daha touring tarzı seviyorum. Dik otoruş pozisyonu olması lazım. Yoksa bu köprü trafiğinde belim ne hale gelir bilemem.
Kaçta buluşacaksınız? Yengen Vizesi alabilirmiyim bilmiyorum
marefb adlı üyeden alıntı
Gelecek sene Allahın izni ile Ocak başı yada sonu gibi 600 rr a geçmeyi düşünüyorum bende.Yerler buz olmadığı takdirde her mevsim motosiklet kullanırım ve 2013 yılınada kısmetse 600 rr başlamak istiyorum.Ama cbr 250r dan o kadar çok memnunimki satarken çok üzülürüm =(
600rr denemiştim bir kere, çoook fena alet. Ama bana gelmez bu istanbul trafiğinde.
-
13 Ağustos 2012, 20:58
GSR'dan konuştuk ya, biraz önce köprü çıkışında yanımdan geçti bir tane, yoshi'liydi hemde.
Resmen içimin yağları eridi
Dediğiniz gibi biraz daha touring tarzı seviyorum. Dik otoruş pozisyonu olması lazım. Yoksa bu köprü trafiğinde belim ne hale gelir bilemem.
Kaçta buluşacaksınız? Yengen Vizesi alabilirmiyim bilmiyorum
600rr denemiştim bir kere, çoook fena alet. Ama bana gelmez bu istanbul trafiğinde.
21.30 gibi olur herhalde,siz gelin ayarlarız,önemli değil saat
-
13 Ağustos 2012, 20:59
Pain adlı üyeden alıntı
21.30 gibi olur herhalde,siz gelin ayarlarız,önemli değil saat
Hanıma bir sorayım o zaman
-
13 Ağustos 2012, 21:02
Pain adlı üyeden alıntı
ben gelirim saat ve yer ?
-
13 Ağustos 2012, 21:04
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
ben gelirim
saat ve yer ?
hahahah,abi ben de tam telefonu elime almıştım,Andaç abi görmedi herhalde diye.Ben Anıllayım yine,saat,yer belli değil.Can abinin durumu netleşsin ,size göre bir prog yaparız.
-
13 Ağustos 2012, 21:05
Bende geliyorum kağanı da arim oda gelsin yarın diyodu ama gelir oda Saati ve yeri yazın orucumu açim forumdayım iftardan sonra
Pain bana nonu versene kardeşim özelden o gün almayı unuttum senden =)
Kağanda geliyormuş stadın orda beklerim dedi pain uygunsa orda buluşabiliriz
-
13 Ağustos 2012, 21:08
Dostlar eşim izlemediğimiz film var mı dedi ve bir tane DVD buldu. Bu akşamlık affımı isteyeceğim sizden.
Ama yarın veya ondan sonraki gün olur, hem önceden alıştırırım daha garanti olur
-
13 Ağustos 2012, 21:10
Dostlar eşim izlemediğimiz film var mı dedi ve bir tane DVD buldu. Bu akşamlık affımı isteyeceğim sizden.
Ama yarın veya ondan sonraki gün olur, hem önceden alıştırırım daha garanti olur
Bu kötü oldu,Andaç abi ben de iftar yapıyorum şimdi,iftardan sonra ararım seni
-
13 Ağustos 2012, 21:25
Pain adlı üyeden alıntı
hahahah,abi ben de tam telefonu elime almıştım,Andaç abi görmedi herhalde diye.Ben Anıllayım yine,saat,yer belli değil.Can abinin durumu netleşsin ,size göre bir prog yaparız.
ok bekliyorum. gelen gelsin şu lastik muhabetini bırakın gezin yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
marefb adlı üyeden alıntı
Bende geliyorum kağanı da arim oda gelsin yarın diyodu ama gelir oda Saati ve yeri yazın orucumu açim forumdayım iftardan sonra
Pain bana nonu versene kardeşim özelden o gün almayı unuttum senden =)
Kağanda geliyormuş stadın orda beklerim dedi pain uygunsa orda buluşabiliriz
Evet Lütfü banada stadın orası uyar ben orayı biliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler