Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Temmuz 2012, 03:27
motosev adlı üyeden alıntı
arkadaslar sızlere bıseyler sormak ıstıorm motor almak ıcın delı gıbı para bırıktıorm yas 18 malum daha cömezız fılen scooter kullanıorm fakat vıteslı cok kullanmıslıgım yok bılenler kucukle basla yavas yavas buyut dıolar tabı haklılar ben cbr 250 ile baslamayı dusunuorm fakat oda 10 lıra sımdı benım alıem bıraz karsı motor konusuna o yuzden alınca 1 kerelık olucak yanı he ayrıca motosıklet tutkusu var ama hız tutkusu pek yok sızce cbr250 mı yoksa gsr600 mu mıllete sorunca sen olmak mı ıstıosun dıe sacma sapan seyler soyluolar 600 alıp sakın suren kımse olmuomu anlamadım ayrıca ıstanbuldayım cbr250 oturus pozısoynu malum trafıkte nasıl olacagı hakkında bı fıkrım yok fakat gsrın daha rahat oldugu malum nese cok uzattm abılerımden cvap beklıorm herkeze ıyı aksamlar gsr topicındekı arkadaslar benı takmadı barı sız yardımcı olun
Merhabalar azminisi takdir ediyorum. Hayatimda ilk olarak 1 ay once motosiklet surmus biri olarak belki anlamaniz konusunda yardimci olur diye bir kez de ben yasadiklarimi anlatayim . İlk motor olarak yakin arkadasimin kiz gibi tdm 850 sini almak icin kaparo vermistim aynen sizin gibi dusunuyordum ya sakin sakin giderim bir sey olmaz ders alirim hondanin egitimlerini alirim vs vs . Neyseki beni cok seven arkadasim ve esim benim ile kotu olmayi bile goze alip motoru baska birine sattilar sirf ben ufak motosiklet alayim diye. O hirsla gidip bir 250 lik motor aldim . Kullandikca kendilerine dua ediyorum her gun aksam biraz daha anliyorum ufak hacim ile baslamanin faydasini. Simdi olay efendi gitmek degil zira ben asla 200. Km/h hiz yapmayacagim belki de olay cok araba kullanmis olmak da degil (30 yasindayim hayatim arabada gecti ama bu baska) olay 200 kg luk yabanci bir cisme ustelik de bu cisim surekli hareket ederken hakim olma olayidir. 600 cc lik bir cihazin torku olayidir virajda es kaza gazi fazla acip freni ayarlayamayim kontrolu kaybetme olayidir . İnanin 25 hp gucte 250 cc bir arac bile tehlikeliyken cok daha agir ve agresif bir cihaz sizin icin daha buyuk tehlikedir. Ha bu 600 cc bir motoru kullanmanizi imkansiz kilmaz ama TATOKU yapmaya konsantre olup dengeli fren yapip vites debriyaj gaz a alisirken kiymetli konsantrsyonunuzun ciddi bir kismini buyuk motoru zaptetmeye harcarsiniz bu da sizin keyfinizi kaciracak belkide ufak birkac dusme sonrasi kendinize guveninizi hatta hevesinizi de yok edecektir. Hayat uzun ve bizler uzun yillar motosiklet surmek istiyoruz bence sizde istiyorsunuzdur. Ilk heves ilk heyecan ile umarim yanlis kararlar almazsiniz iyi geceler.
Reklamlar
-
30 Temmuz 2012, 03:32
izmirian adlı üyeden alıntı
Merhabalar azminisi takdir ediyorum. Hayatimda ilk olarak 1 ay once motosiklet surmus biri olarak belki anlamaniz konusunda yardimci olur diye bir kez de ben yasadiklarimi anlatayim . İlk motor olarak yakin arkadasimin kiz gibi tdm 850 sini almak icin kaparo vermistim aynen sizin gibi dusunuyordum ya sakin sakin giderim bir sey olmaz ders alirim hondanin egitimlerini alirim vs vs . Neyseki beni cok seven arkadasim ve esim benim ile kotu olmayi bile goze alip motoru baska birine sattilar sirf ben ufak motosiklet alayim diye. O hirsla gidip bir 250 lik motor aldim . Kullandikca kendilerine dua ediyorum her gun aksam biraz daha anliyorum ufak hacim ile baslamanin faydasini. Simdi olay efendi gitmek degil zira ben asla 200. Km/h hiz yapmayacagim belki de olay cok araba kullanmis olmak da degil (30 yasindayim hayatim arabada gecti ama bu baska) olay 200 kg luk yabanci bir cisme ustelik de bu cisim surekli hareket ederken hakim olma olayidir. 600 cc lik bir cihazin torku olayidir virajda es kaza gazi fazla acip freni ayarlayamayim kontrolu kaybetme olayidir . İnanin 25 hp gucte 250 cc bir arac bile tehlikeliyken cok daha agir ve agresif bir cihaz sizin icin daha buyuk tehlikedir. Ha bu 600 cc bir motoru kullanmanizi imkansiz kilmaz ama TATOKU yapmaya konsantre olup dengeli fren yapip vites debriyaj gaz a alisirken kiymetli konsantrsyonunuzun ciddi bir kismini buyuk motoru zaptetmeye harcarsiniz bu da sizin keyfinizi kaciracak belkide ufak birkac dusme sonrasi kendinize guveninizi hatta hevesinizi de yok edecektir. Hayat uzun ve bizler uzun yillar motosiklet surmek istiyoruz bence sizde istiyorsunuzdur. Ilk heves ilk heyecan ile umarim yanlis kararlar almazsiniz iyi geceler.
Çok güzel yazmışsınız,aklı başında arkadaşlarınız olması da ayrı bir şans.Size harfiyen katılıyorum,bırakın virajda gaza dokunmayı,gaz kolunu hiç tutmamış bir insan düz yolda azıcık gazı açmasıyla tekere gelir ve sonu kötü olur.Ayrıca tatoku motosiklet teorisinin bir göstergesimi:D
-
30 Temmuz 2012, 03:39
Pain adlı üyeden alıntı
Çok güzel yazmışsınız,aklı başında arkadaşlarınız olması da ayrı bir şans.Size harfiyen katılıyorum,bırakın virajda gaza dokunmayı,gaz kolunu hiç tutmamış bir insan düz yolda azıcık gazı açmasıyla tekere gelir ve sonu kötü olur.Ayrıca tatoku motosiklet teorisinin bir göstergesimi:D
Raki masasinda verdiler karari (: sagolsunlar bir buyuge danisilmis. Ayrica (tatoku meselesi) ☺ ben bilmem ben caylagim sadece okuyan caylagim. Ama Donald Duck cok yardimci oluyor bence evet
-
30 Temmuz 2012, 03:43
izmirian adlı üyeden alıntı
Raki masasinda verdiler karari (: sagolsunlar bir buyuge danisilmis. Ayrica (tatoku meselesi) ☺ ben bilmem ben caylagim sadece okuyan caylagim. Ama Donald Duck cok yardimci oluyor bence evet
ahahaha,büyük sözü dinlenmeli tabi.Donald Duck iyidir:D
-
30 Temmuz 2012, 03:48
Bu hafta ici gün kararlastiralim buluşalım böyle olmuyor birde motorsiklet hırsızdan korunma icin önlemler nelerdir ben alarm taktirdim 60 liraya luma 975 modeli bir kilit aldım bağladım ama yinede rüyalarımda bile çalındığını görür oldum
-
30 Temmuz 2012, 09:35
resimler harika eline sağlık, tam duvarkağıtlık
-
30 Temmuz 2012, 10:35
beyler hep bişeyler yapalım diyosunuz bi doğru dürüst toplanamıyoruz, ben motordelisi.com'daki arkadaşlarla her çarşamba görüşüyorum, sizide beklerim yani güzel oluyor , bu çarşamba samatya sahildeyiz, önümüzdeki çarşamba şişli'de iftardayız... her çarşamba bi organizasyon var yeterki gelin ;)
-
30 Temmuz 2012, 12:03
sezonun bitimine yaklaşmışken bende motorumu satılığa çıkardım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4891285/detay/
-
30 Temmuz 2012, 15:14
http://www.motosiklet.net/forum/moto...lir-miyiz.html
CBR250R kullanıp Karadenizi gezen/bilen varsa yardımcı olabilir mi yukarıdaki başlıkta? Teşekkürler.
Toz toprak, mıcır yolda cok kullandım bizim motoru bir sorun olmuyor ama çamurlu yolda kullanmadım Karadeniz de mağlum yağmurlu. Sorun çıkar mı sizce?
Siz en kötü nasıl yollara girdiniz bizim motorla?
-
30 Temmuz 2012, 15:42
Pain adlı üyeden alıntı
eyw görüşmeyeli bir arkadaş olmuşuz:D
Estafurullah Lütfi ya, mobilden giriyordum tekrardan yukarı götürmeye üşendim Hakikaten kim olduğunu hatırlamadığım için öyle yazdım. Yoksa Lütfi bu işleri iyi bilir onu dinleyin.
-
30 Temmuz 2012, 16:14
arkadaşlar bu kırmızı modelin gelip gelmeyeceği hakkında bilgisi olan var mı? Ve tabi ABS'li versiyonun
-
30 Temmuz 2012, 18:11
Drifter61 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu kırmızı modelin gelip gelmeyeceği hakkında bilgisi olan var mı? Ve tabi ABS'li versiyonun
Aslında model var ama Turkiyeye getirmiyor nedenini konuştum yetkili satış ile Abs ki modelin ülkeye geliş fiyatı daha dogrusu satış fiyatı 14-16 bin lira olur ve satış olmaz diye honda Türkiye tarafından satışa kapalılar 14-16 bin lira 250 lik makine ye kimse vermez diyorlar 600 f alınır o fiyata deniliyor
-
30 Temmuz 2012, 18:18
Drifter61 adlı üyeden alıntı
Bende aynı bilgileri bayi aracılığıyla aldım. Kırmızı rengi hakkaten çok hoş duruyor ama yakın zamanda gelme durumu gözükmüyormuş.
-
30 Temmuz 2012, 18:20
@kaan88 dün akşam yazdım sana sesin çıkmadı akşam gezmesi için=)) İftardan sonra ben her akşam çıkıyorum dışarı haberin olsun kardeşim
-
30 Temmuz 2012, 18:43
Olur çıkalım baskan dün geç geldim yazıyı okuduğumda Evdeyim ev nerde ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
Arkadaslar iftar sonrası turlama Anadolu yakasında
-
30 Temmuz 2012, 18:57
Kaan88 adlı üyeden alıntı
Olur çıkalım baskan dün geç geldim yazıyı okuduğumda Evdeyim ev nerde ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
Arkadaslar iftar sonrası turlama Anadolu yakasında
Anadolu yakasındayım bende bi cadde falan yapabiliriz
-
30 Temmuz 2012, 19:15
Olur baskan aksam çıkıyoruz o zaman
-
30 Temmuz 2012, 19:30
Kaan88 adlı üyeden alıntı
Olur baskan aksam çıkıyoruz o zaman
olur kardeşim
-
31 Temmuz 2012, 00:24
Arkadaşlar aman vizörleri kapalı tutun hava sıcak yavaş yavaş gidiyororum diye açık bıraktım tam göz bebeğimin ortasına bir şey saplanmış bugün çıkarttırdım ama görmem netleşmedi hala vizör sıkarsa gözlük ihmal etmeyin
-
31 Temmuz 2012, 00:33
ufukerkut adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aman vizörleri kapalı tutun hava sıcak yavaş yavaş gidiyororum diye açık bıraktım tam göz bebeğimin ortasına bir şey saplanmış bugün çıkarttırdım ama görmem netleşmedi hala vizör sıkarsa gözlük ihmal etmeyin
bu gün bende aynı sorunu yaşadım kısa mesafede keska üşendim gözlük taktım yolda koca bir böcek alnıma çarptı suratım hoşaf oldu böyle sulu bir böcek görmedim ben . gözüme gelse zaten ayne giderdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler