Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Temmuz 2012, 02:16
Bu sezonu da motorsuz geçireceğim sanırım uygun bir cbr bulamadım, İstanbul'da olmamanın dezavantajı işte..
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Reklamlar
-
25 Temmuz 2012, 02:17
Eski egzoz'u koy bir kenarda dursun . Çünkü muayene zamanı geldiğinde, akrapovic'in birkaç modeli hariç hiçbir egzoz geçemez. EU 3. emisyon normlarına uymuyorlar, çünkü katalizörleri yok. Tiger hakkında bir bilgim yok, wolrath'a sorabilirsin ama, hatırladığım kadarıyla ondaki egzoz Tiger'dı.
Slip-on için eski egzozu söküyorsun, yerine bunu takıyorsun. Delme etme vs. yok. Bu arada dB killer kolay takılıp çıkarılan birşey değil, benim egzoz için mesela 6 vidayı söküp, yeniden takmak gerekiyor. Sonra hizalaması, plastik şeriti yerleştirmek vs, 5-10 dk alan bir işlem. Son olarak garanti hakkında hiçbir fikrim yok .
-
25 Temmuz 2012, 02:23
Bi videoda izlemistim akrapovicin egzozun ucuna 10cm boyunda bi boru sokup alyanla sıkıyolardı öyle bisey degilmi db killer
-
25 Temmuz 2012, 02:29
-
25 Temmuz 2012, 03:03
Aynen bundandı ama akrapovicinki daha kolaydi acaba tigerdada varmi boyle bi olay
-
25 Temmuz 2012, 12:22
Bugün itibari ile motorumun satışını vermiş bulunuyorum. Açıkçası biraz üzülmedim değil. Tek sevindiğim nokta, bu üzüntünün yerini ileri de 600'lüğün dolduracağı . Şimdilik yazlık için aldığım motoran mt 150 cruiser ile bir süre oyalanacağım.
Saygılarımla.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
25 Temmuz 2012, 12:44
SonpoL adlı üyeden alıntı
Bugün itibari ile motorumun satışını vermiş bulunuyorum. Açıkçası biraz üzülmedim değil. Tek sevindiğim nokta, bu üzüntünün yerini ileri de 600'lüğün dolduracağı
. Şimdilik yazlık için aldığım motoran mt 150 cruiser ile bir süre oyalanacağım.
Saygılarımla.
Hadi hayırlısı olsun kardeşim ne düşünüyorsun 600lük?
-
25 Temmuz 2012, 12:52
marefb adlı üyeden alıntı
Hadi hayırlısı olsun kardeşim ne düşünüyorsun 600lük?
Çok teşekkürler. Sıfır 600F düşünüyorum. O da abs sistemi olduğu için. Eğer ileri ki zamanlar da diğer 600 ss lere çekiş kontrol ve abs gibi sistemler gelirse, fikrim değişebilir .
-
25 Temmuz 2012, 13:22
uthec adlı üyeden alıntı
kask kilidi..
nasıl kullanılıyor bu kask kilidi..ben bişey geliştiremedim kullanımı ile ilgili olarak...
-
25 Temmuz 2012, 14:19
erro adlı üyeden alıntı
nasıl kullanılıyor bu kask kilidi..ben bişey geliştiremedim kullanımı ile ilgili olarak...
hiç denemedim bilmiyorum ama tahminim kaskın çene kısmından halatı geçirip artçı koltugunun altından biyere takıyosun iki ucunu, üstünede koltugu kapatıyorsun..yani kask artçı koltugunun üstüne duruyor..sanırım böyle
-
25 Temmuz 2012, 14:53
uthec adlı üyeden alıntı
hiç denemedim bilmiyorum ama tahminim kaskın çene kısmından halatı geçirip artçı koltugunun altından biyere takıyosun iki ucunu, üstünede koltugu kapatıyorsun..yani kask artçı koltugunun üstüne duruyor..sanırım böyle
denemedim ama zincir bunun için kısa, altta bi yere bağlayıp koltuğu kapatmak için de kalın geldi gözüme...yoksa güzel bi zımbırtıymış...
-
25 Temmuz 2012, 15:05
SonpoL adlı üyeden alıntı
Bugün itibari ile motorumun satışını vermiş bulunuyorum. Açıkçası biraz üzülmedim değil. Tek sevindiğim nokta, bu üzüntünün yerini ileri de 600'lüğün dolduracağı
. Şimdilik yazlık için aldığım motoran mt 150 cruiser ile bir süre oyalanacağım.
Saygılarımla.
soner hayırlısı olsun, bi mahsuru yoksa kaça sattın ? bende ilan açabilirim bu ara =)
-
25 Temmuz 2012, 15:09
bir cbr250r buluşması olursa benide haberdar edin lütfen fazla aktif olamıyorum forumda. https://www.facebook.com/orhnatk
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
25 Temmuz 2012, 15:11
spawn1984 adlı üyeden alıntı
soner hayırlısı olsun, bi mahsuru yoksa kaça sattın ? bende ilan açabilirim bu ara =)
Ali'cim teşekkür ederim . 9.500'e verdim. Yalnız üstündeki aksesuarlar (lastik, xenon, alarmlı disk kiliti vs.) 1.500 TL. Zarardayım bir bakıma.
-
25 Temmuz 2012, 15:15
iyi fiyat yine ya hadi bakalım bende mi satsam napsam :D ağustos eylül de de binmek istiyorum ama
-
25 Temmuz 2012, 15:24
spawn1984 adlı üyeden alıntı
iyi fiyat yine ya
hadi bakalım bende mi satsam napsam :D ağustos eylül de de binmek istiyorum ama
Ben en azından 1 sene binerim diyordum fakat öteki ay işlerim tekrar yoğunluk kazanacağından dolayı, motorum yatıp değer kaybetmesin diye sattım. Yoksa başka bir nedeni yok.
Satmak istersen en güzel zamanlar. Hayırlısı olsun...
-
25 Temmuz 2012, 15:38
erro adlı üyeden alıntı
denemedim ama zincir bunun için kısa, altta bi yere bağlayıp koltuğu kapatmak için de kalın geldi gözüme...yoksa güzel bi zımbırtıymış...
çok kullanışlı bir alet değil, takması çok uzun sürüyor. file gibi motor hareket halindeyken kaskı orada taşıyamıyoruz. şu sele altı honda u kilitleri merak ediyorum ama. kullanan var mı?
-
25 Temmuz 2012, 15:55
TheIt adlı üyeden alıntı
çok kullanışlı bir alet değil, takması çok uzun sürüyor. file gibi motor hareket halindeyken kaskı orada taşıyamıyoruz. şu sele altı honda u kilitleri merak ediyorum ama. kullanan var mı?
bahsettiğin kilidi hiç bilmiyorum..ben zamanında linktekini aldım ama hiç kullanmadım..öyle çok ahım şahım bişey değil ama maksat kilit olsun diye bağlanabilir...aletten çıkan tel iyi uzuyo mont bile kilitlenebilir kolundan geçirilmek suretiyle
-
25 Temmuz 2012, 16:19
Servisten çıkalı 500kilometreye yakın oldu. Bu haftasonu zinciri yağlayacağım. Motosikleti olan bir arkadaşım önce gazyağıyla temizleyelim sonra yağlayalım dedi. Doğru mudur? Bir de zincir yağı alırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Önereceğiniz marka vs?
-
25 Temmuz 2012, 17:29
erro adlı üyeden alıntı
bagajın içinde sol kenarında bir kanca var, diğer tarafında yok..sanırım kilidi kasktan geçirdikten sonra halatın iki ucunuda o kancaya takıyoruz ve kask motorun sol kenarına dogru sallanıyor..böyle olsa gerek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 132 kullanıcı var. (0 üye ve 132 misafir)
Bu Konudaki Etiketler